QUOTE(paštininkė @ 2023 03 06, 15:34)
Na, būtum kitos pilietybės, lietuviškos automatiškai netektum (ten gali būti formalūs fiziniai dalykai). Bet neturi tu kitos pilietybės, nes niekam esi nereikalinga, o kas svarbiausia: tu to nė nesiekei, nes, supranti, kad kriterijų neatitinki. Tu per 10 metų Airijos pilietybės nesugebėjai gaut. Kaip ir Burbanti per 20 metų - JK paso nesugebėjo gaut. Jūs gailios... Šikat ant tos Lietuvos, bet be jos, kas jūs - net ne pilietės. Niekur. Tik Lietuvoj.
Papildyta:
Manau, kad pranešė visais turimais adresais, kontaktais ir būdais, tik tu to "nematei", nes nemokėsi tai "plėšikų Lietuvai", kurioje "duris užkalei".
taip o apie gavima kita pilietybe irgi jau rasiau, ko nesupratai is ten? prie ko cia nereikalinga, kokiom jus soveitinem klisem mastot?

laiko tik reikia, ne taip greit porcesas vyksta, nes daug norinciu, Airijai panasu as labiau reikalniga nei Lietuvai,

kaip beja ir likes milijonas jau suvirs lietuviu, nes daug kas isvyke ir vaikus pasigimdo, tai sskaicius galima dvigubinti beveik labiau rekalingas uzsienio salim, nei savai.
nesiekiau anksciau, nes nebuvo aktualu, man ta pilietybe nelabai aktualu kasdienybei, ir zinoma reikia isgyventi salyje tam tikra metu skaiciu, pries paduodant dokumentus.
Bet dabar jau kai viltys visos zlugo, kad salis pasikeis i gera, ypac po covido viskas isryskejo, tai jau sprendimai padaryti, dabar belieka laukti apie 2 m laukimo, as gi jau ta viska rasiau, paklausk po 2 m pasisnekesim kam is naujo ta pati per ta pati ?
beja, gal per ta laika lietuviai visdel to patvirtins dviguba pilietybe, kaip normalios visos alys turi ar ne taip?
ir dar ka noriu pasakyti Lietuva nera si plesikiska valdzia ir tikiu, kad viena diena gal but lietuviai visgi sukils pries ja ir nusimes ta plesiku, vagiu aferistu klana, ja stekenanti, na bent tokia vlitis visad abus pas mane. Ir taip nera taip lengva kaip tu manai atsisakyti savo pilietybes, jau tiesi kaip isprievartauta grupiniu del tu visu dalyku ka si valdzia daro, koktu iki slykstumo. Bet lietuvos pilietybe nepriklauso nei tau, nei siai valdziai, ji priklauso man tiek pat kiek kiekvienam pilieciui, juo labiau ka dir tautybe mano lietuve, as netapatinu visos salies ir visu zmoniu su dabartine iversta santvarka ir valdzia. Bet kaip dabar yra yra labai liudna.
Ne, nepranese, nes deklaruotas sis adresas ambasadoj ir nieko i ji niekas neatsiunte, emaila irgi niekas nieko neatsiunte. jis pas mane senas ir visose istaigose uzregistruotas. As visada reaguoju kai suzinau, kaip ir su siukslem, kai suzinojau, kad reik moketi ir sumokejau, koks tikslas laukti ir nemoketi butu? labai keistai mastai ir isivaizduoji, zinoma sumoku Lietuvoje gi nuskalptuos, jie nemokesi,

bet tai nekeicia mano poziurio i tokius istatymus, kaip zmoniu plesima. Nu paaiskink tu man kodel as turiu moketi 80 e uz siuksles Lietuvoje kas met? UZ KA?