nezinau manes tai niekad netrauke Vokietija, bet zinau, kas ten gyvena jau seniai, patenkinti, naturalu, kad zmones migruoja, keicia gyv vietas, darbus, ES kaipviena valstybe , o Vokietija jau seniai toli nuo turtingiausis ES salies

IS UK manau grizo ne nuolatiniia gyventojai, o tie, kas buvo laikinai ar su kontrktais laikinais, kas issitvirtine is draugu tikrai niekur nezada vaziuoti.
Dar gal kiti pensiju sulauke grista.
Lietuvoje jau nebera tu kainu skirtumo, kad butu verta isvaziuot metam dviem padirbti, dabar jei jau emigruot tai arba ilgam, arba siaip nuotykiu po pasauli paieskoti. O ir vakaruose keiciasi situacija, pvz pas mus labai su bustu prastai , rasti kazka nuomai gali buti neimanoma ir t.t. Tai jei kas turi issigije busta LIetuvoje gal ir grista.
Norvegija vel ne ES salis, ten negali gyventi kiek panorejes laisvai, zinau ten tam tikri apribojimai, giminaiciai gyvena, nesigilinau bet sake po keliu metu gris, nes paskui ten suetingiau gauti jau bus ta teise dirbti ir gyventi, nesigilinau as i smulkmenas.
Kad masiska kazkas grizinetu tikrai nezinau is pazystamu, nei vienas is ivairiu saliu zinau. Girdi kad ten vienas kitas draugu, draugo, seses vyro pusbrolis sualvojo grizti

, bet is realesniu pvz tai dazniau ir daugiau kas perka namus cia ir nebesiruosia is vis gristi.
Papildyta:
maja cia pirma dalis , ir taip aisku, kad cia galima prisijungti, kai prisijungi iseina va sitos antras ps, o toliau, ka pridejo Burbanti, kai ta tapatybe patvritinti reikia lietuvisko numerio arba banko saskaitos.
jie sitaip baisiai rupinasi mano saugumu, neuztektu paprasto slaptazdzio.
Bet, kai I Perla pereiti, tai mano paraso ir tapatybes nereikejo, be mano zinios tai padare
nulausti galima daug sistemu, cia niekip nesusije su tuo, kad reiktu bankininkystes patvirtinant tapatybe, uztenka normalaus saugaus slaptazodzio, saugumas sistemu ne tik sioje vietoje, jei nesigaudai tose srityse netriesk i kelnes. ne bankas gi cia, tik klientu aptarnavimas.
Kuo puikiausiai man uztenka Airijoje prisijungti prie savo elktros tiekimo kompanijos emailo ir slaptazodzio, jokiu internetinu bankininkysciu Airijoje niekur prisijungiant nereikia, jokiu idiotisku tapatybes patvittinimu, prie tokio lygio informacijos, ka jus ten rukot is vis?
Debilas jis. Ko norėti
Anglijoje irgi tokiu nesamoniu nera. Lietuvoje taip iseina specialiai padare isvaziavusiu lietuviu diskriminacija per bankininkystę.