Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

QUOTE(lutuke123 @ 2023 03 08, 14:39)
neatsakys jos gi konkretumu neblizga, jom ka delfis pasako, ta atkartoja ir tiek.
Kokios kokybes buvo dvirciai gaminami Lietuvoje, kaip dabar vakaruose tokius uz tukstamncisu tik gali nusipirkti, kur ta gamykla?  Bankrutavo, isparceliuota ir nelike.
na gal ko nezinau pasidalinkit, kas gaminama Lietuvoje siuo metu? Saldytuvai lyg islike dar?o kas dar?

pamenu ten pirmtakai kompiuterines irangos buvo gaminami, japonai net lankesi tarybiniais laikais,bet viskas isgrobstyta ir nebelike... unsure.gif

Pieno produktai, kurie pagrinde buvo isvwzami parduoti I Rusiją. Ka ir kur dabar pardavineja pieno gamyklos - neisivaizduoju.
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2023 03 08, 14:40)
o tai ne valdzia tau kalta, kad tu blogai gyvenia vaikysteje ir jaunysteje? papasakok tada kas kaltas? idemiai klausau bigsmile.gif

biggrin.gif biggrin.gif tu pas montekrista prasai papasakoti? Ji gi triju sakiniu nesugeba suregsti ta pacia tema
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2023 03 08, 15:30)
Man tai isomus toks dalykėlis. Blokavimas. Reiskiasi, kad personazas taip paveikia blokuotojo psichiką, jog net reikia nematyti postu, kad nervu sistema liktu stabili. Tai greiciau kazka pasako qpie blokuotoją, o ne tą, kurı uzblokavo. Nestabili nevu sistema.
Papildyta:

Vienu žodžiu - norima isvalyti zmoniu santaupas, nes zmones per daug gerai gyventi pradejo, pagal  tu septynių, kurie valdo pasauli, mastyma

Nu bet žinok tiksliai reikia daug nervų ir laiko turėt kad jos paklodes skaityt.... vis vien nieko naujo.
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2023 03 08, 14:44)
Nu bet žinok tiksliai reikia daug nervų ir laiko turėt kad jos paklodes skaityt.... vis vien nieko naujo.

Jei tavo psichikos stovis normalus, tai tau bet kokiu atveju jokiu emociju nesukels skaitysi tu kitu postus ar ne.
.tu gi matai is sono paštin8nkės nervinius priepolius, Moontė budavo to meister. Nejau tu nori taip atrodyti mamkose, kaip jos?
Apie cambala ir babune nekalbu, nes ten tai konkrecios psichines ligones
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 08 kovo 2023 - 13:48
QUOTE(-burbanti- @ 2023 03 08, 13:43)
Pieno produktai, kurie pagrinde buvo isvwzami parduoti I Rusiją. Ka ir kur dabar pardavineja pieno gamyklos - neisivaizduoju.
Papildyta:

biggrin.gif  biggrin.gif  tu pas montekrista prasai papasakoti? Ji gi triju sakiniu nesugeba suregsti ta pacia tema

tai ir pienas, ir mesa, ir darzoves. Simonyte gi tik pasisaipe is verlsiniku, kas su Kinija prekevo nukentejo, kas su Rusija irgi ir toliau persekiojami, nu vienu zodziu turi buti labaijau idejinis Lietuvoje versla kurti doh.gif

nu jo pertekliniai lukesciai biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2023 03 08, 15:46)
Jei tavo psichikos stovis normalus, tai tau bet kokiu atveju jokiu emociju nesukels skaitysi tu kitu postus ar ne.
.tu gi matai is sono paštin8nkės nervinius priepolius, Moontė budavo to meister. Nejau tu nori taip atrodyti mamkose, kaip jos?
Apie cambala ir babune nekalbu, nes ten tai konkrecios psichines ligones

cambalą aš irgi užblokavau biggrin.gif . Ar ji dar gyva aplamai, jau ir pamiršus tokį personažą buvau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2023 03 08, 14:52)
cambalą aš irgi užblokavau biggrin.gif . Ar ji dar gyva aplamai, jau ir pamiršus tokį personažą buvau biggrin.gif

Gyva, teisminiame procese, no kosit pod durochku, kad nebutu nuteista.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 08 kovo 2023 - 13:54
QUOTE(-burbanti- @ 2023 03 08, 13:30)
Man tai isomus toks dalykėlis. Blokavimas. Reiskiasi, kad personazas taip paveikia blokuotojo psichiką, jog net reikia nematyti postu, kad nervu sistema liktu stabili. Tai greiciau kazka pasako qpie blokuotoją, o ne tą, kurı uzblokavo. Nestabili nevu sistema.

jau keli metai ji negeria vitaminų, a zria (kaip rusai sako) biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2023 03 08, 13:43)

taigi pila ant žemės ir dykai dalija
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2023 03 08, 16:11)
jau keli metai ji negeria vitaminų, a zria (kaip rusai sako) biggrin.gif
Papildyta:

taigi pila ant žemės ir dykai dalija

O tai kam tuos vitaminus ryti kai gali neskaityti biggrin.gif pigiau ir laiko susitaupo biggrin.gif
Kiekviena iš tiesų turtinga moteris žino, kad prabanga – tai:

🌷 Gyventi taip, kaip norisi ir tinka tau, net jei tai netinka niekam kitam.

🌷 Nesijuokti iš nejuokingų juokelių, net kai esi vienintelė, kuri nesijuokia.

🌷 Per pasimatymą klausti savęs: „Ar jis man patinka?“, užuot: „Ar aš jam patinku?“

🌷 Sakyti karčią tiesą žiūrint žmogui į akis, nes tiesa tau pačiai sveikiau (kaip 90 % juodasis šokoladas).

🌷 Pasirinkti įkvepiančią knygą vietoje žlugdančio ir tuščio pokalbio, likti vienumoje, užuot buvus su tais, su kuriais jau niekas nesieja.

🌷 Visą savaitgalį neplauti indų, vaikščioti su pižama ir žinoti, kad neprivalai visuomet atrodyti graži, nes esi kur kas daugiau nei tai.

🌷 Suvokti, kad strijos ir raukšlės yra neįkainojama dalis nugyventos istorijos, kuri padarė tave tuo, kuo esi šiandien.

🌷 Atrasti savo pačios gelmę paviršutiniškame pasaulyje ir leisti joje tiek laiko, kiek norisi.

🌷 Būti tuo, kas esi, būtent BŪTI, o ne imituoti, įtikti, įtikinti ar parduoti save bet kokia kaina.

🌷 Tylėti, kai norisi, ir jaustis patogiai su savo tyla tarp kitų. Kalbėti, kai norisi, ir jaustis patogiai su savo žodžiais tarp kitų.

🌷 Sekti paskui savo širdį, net kai ji priima nepatogius sprendimus (ypač tada).

🌷 Pripažinti, kai gelia, skauda ar klaikiai baisu. Pripažinti, kai myli, ilgiesi, kai nori būti kartu.

🌷 Nesekioti paskui mados vėjus, o tapti aktualiausia mados tendencija pačiai sau.

🌷 Nebandyti įtikinti savęs, kad patinka kava su kondensuotu pienu, kai iš tiesų geri juodą ir be cukraus.

🌷🌷🌷

Sielos namų prabangos linki, sveikina moteris ir ištrauka iš savo knygos Palaimintos moterys dalijasi Raminta Lapinskaitė
Atsakyti
Dievai, Maja, tau visai blogai, kad tu kažkokiose įtaigose gyveni. Juk natūraliai tą ir taip turėjai žinoti. Nebent esi kilusi iš prastos šeimos, kur tave luošino. Tada taip, sutinku, kad reikia visokių sielos guru biggrin.gif

O čia teletabiams sveikinimas. Ou - a ou ohmy.gif smile.gif
https://www.bbc.com/...l1WT4emclgn_VcM
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2023 03 08, 16:48)
Dievai, Maja, tau visai blogai, kad tu kažkokiose įtaigose gyveni. Juk natūraliai tą ir taip turėjai žinoti. Nebent esi kilusi iš prastos šeimos, kur tave luošino. Tada taip, sutinku, kad reikia visokių sielos guru biggrin.gif

Tau labai verta paskaityti, nes nežinai biggrin.gif
Atsakyti

o tai ne valdzia tau kalta, kad tu blogai gyvenia vaikysteje ir jaunysteje? papasakok tada kas kaltas? idemiai klausau bigsmile.gif

:D Mano vaikystė buvo graži, nes augau gražioje šeimoje :) Ir santvarkos ydų man tai įžvelgti netrukdo :D 

Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2023 03 08, 15:05)
Tau labai verta paskaityti, nes nežinai biggrin.gif

tai kad aš viską tą ir darau bigsmile.gif išskyrus tai:
Visą savaitgalį neplauti indų

nes nu kaip gali konfortiškai jaustis įėjęs į virtuvę, kai ten krūvos? intuityviai norisi išplauti
Atsakyti