Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

Kam tu sau meluoji? Ne nesi. 

Liberalumas gi irgi gali išlygų turėt. 

Atsakyti

biggrin.gif
mažai draugų turbūt Lrytas turi

Matyt 😃arba, vistik, ginami normalūs interesai. Šiaip labai liux toks nuosprendis.

Atsakyti
QUOTE(Amadėja* @ 2023 03 13, 11:11)
Kai vaikas pakliūva pas glibėjus, jis ten atsiduria teisėtai ir sprendžiasi jo gyvenamosios vietos klausimas. </p><p>Tai čia truputį kitokia situacija.</p><p></p><p>Tai sakai pagrobtas tavo vaikas tavo požiūriu faktiškai yra ne tavo, o pagrobėjo? </p><p>Įdomiai 😃😃😃</p>

mes gi kalbejom ne kaip vaikas pakliuva ar tai teiseta ar ne, cia kita tema, pirma susitarkim ar tas vaikas dabar priklauso nuo globeju, grobeju, nesvarbu, nuo to asmens, kuris siu ometu turi vaika a rnuo tevu?

faktiskai vaikas gi pas grobeje, nejau pas tevus? Ka tau zodis faktiskai reiskia? man tai relaybe, fakta, tai, kas yra siuo metu. Pvz jei prognozes oru rodo saule, bet realiai lyja, tai faktiskai lyja ar ne taip?
Atsakyti
„Lidl“ pirmasis iš Lietuvos didžiųjų prekybos tinklų atsisako spausdinto kassavaitinio maisto produktų kainų leidinio.

Aleliuja, nors vieni medžiams padės
Atsakyti

mes gi kalbejom ne kaip vaikas pakliuva ar tai teiseta ar ne, cia kita tema, pirma susitarkim ar tas vaikas dabar priklauso nuo globeju, grobeju, nesvarbu, nuo to asmens, kuris siu ometu turi vaika a rnuo tevu?

faktiskai vaikas gi pas grobeje, nejau pas tevus? Ka tau zodis faktiskai reiskia? man tai relaybe, fakta, tai, kas yra siuo metu. Pvz jei prognozes oru rodo saule, bet realiai lyja, tai faktiskai lyja ar ne taip?

Lyja ir priklauso yra kitokio lygmens reiškiniai.

Dar vueną pvz.pateiksiu.

Pvz., mano vaikas dalį savaitgalių gyvena pas tėtį, bet ir juridiškai, ir faktiškai jis gyvena pas mane. 

Atsakyti

„Lidl“ pirmasis iš Lietuvos didžiųjų prekybos tinklų atsisako spausdinto kassavaitinio maisto produktų kainų leidinio.

Aleliuja, nors vieni medžiams padės

Super! 

Atsakyti

Lutuke, o man atrodo esminis dalykas kokiu būdu kažkas atsidūrt ne ten, kur turėtų būti ir ypač ar teisėtai.

Atsakyti
QUOTE(Amadėja* @ 2023 03 13, 11:13)
Mes skirtingai suprantam "priklauso".

todel ir yra taprtautineje teiseje 2 terminai, kad taskirti faktiska ir teisika pirklausomybe. dejure ir de facto, kad eitu susisneketi, nes gaunasi absurdiska, kai teigiama, kad krymas visapusiskai pirklauso nuo Ukrianos, nors Ukriana ten jau 8m nieko nedaro ir visiskai niekip neitakojo Krymo gyventoju.

Ir jei jau tiek gincu del vieno zodizo, kam is vis taip tada formuoti klausima? Ar ne paprasciau butu klausti ar Rsuija okupavo Kryma, ar krymas turetu grizti i Ukrainos itakos zona ir t.t.?
nes gaunasi kad zmones ir mes dabar gincyjemes tik del zodzio, bet ne del faktu?
manau abi sutariam, kad Krymas yra siuo metu okupuotas Rusijos? Kad Ukraina siuo metu ten jokios itakos neturi ar ne taip?

visiem pasaulyje aisku, tik Lietuvai kazkaip tas neaisku doh.gif

Despite the lack of international recognition, the currency, tax, time zone and legal system in the Russian-occupied territories of Ukraine are all operational under de facto Russian control.
https://en.wikipedia...tatus_of_Crimea
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 13 kovo 2023 - 11:33

Arba dar: faktiškai aš esu laiminga, nors būna, kad tikrai lb.blogai jaučiuosi, būna blogų dienų, bet iš esmės yra gerai :)

Tai gal parodo ir požiūrį, bei vertinimą. 

Atsakyti

Lutuke, gi tu nesi durna :)

Puikiai suvoki to klausimo potekstę.

Tai nėra klausimas išsisiškinti objektyvią tiesą, o klausimas identifikuoti žmogaus požiūrį. 

Atsakyti
QUOTE(Amadėja* @ 2023 03 13, 11:32)
<p>Lutuke, o man atrodo esminis dalykas kokiu būdu kažkas atsidūrt ne ten, kur turėtų būti ir ypač ar teisėtai.</p>

Bet klausimas buvo formuojamas, ne apie tai KAIP KRYMAS atsidure Rusijos itakoje, o AR YRA Rusijos ar Ukrianos itakoje ir kam priklauso. Apie tai snekejom, kandidatu i merus to ir kaluse. Ir kai zmogus pasake normalia realybe atitinkancia tiesa, akd de facto priklauso Rusijai, ka pirpazysta ir pasualine bendruomene, nes ot nepripazinti butu labai keista. Ka sbuvo su tuo zmogumLietuvoje, pasalintas is kandidatu. Va kur beda, ne krymas Lietuvai beda, o sitoks susidorojimas us zmogum uz teisybes pasakyma, kai meru darbas niekaip nesusijes su uzsienio politika. Tai apie kokia is vis laisve tu sneki salyje, kur net teisybes negalima paskayti doh.gif

Jei tave domina kiti dalykai kaip Krymas pateko pas Rusija, tai to ir reiktu klausti.
Atsakyti

Bet klausimas buvo formuojamas, ne apie tai KAIP KRYMAS atsidure Rusijos itakoje, o AR YRA Rusijos ar Ukrianos itakoje ir kam priklauso. Apie tai snekejom, kandidatu i merus to ir kaluse. Ir kai zmogus pasake normalia realybe atitinkancia tiesa, akd de facto priklauso Rusijai, ka pirpazysta ir pasualine bendruomene, nes ot nepripazinti butu labai keista. Ka sbuvo su tuo zmogumLietuvoje, pasalintas is kandidatu. Va kur beda, ne krymas Lietuvai beda, o sitoks susidorojimas us zmogum uz teisybes pasakyma, kai meru darbas niekaip nesusijes su uzsienio politika. Tai apie kokia is vis laisve tu sneki salyje, kur net teisybes negalima paskayti doh.gif

Jei tave domina kiti dalykai kaip Krymas pateko pas Rusija, tai to ir reiktu klausti.

Už TAI pašalintas??? 😄

Atsakyti