Kam tu sau meluoji? Ne nesi.
Liberalumas gi irgi gali išlygų turėt.
mes gi kalbejom ne kaip vaikas pakliuva ar tai teiseta ar ne, cia kita tema, pirma susitarkim ar tas vaikas dabar priklauso nuo globeju, grobeju, nesvarbu, nuo to asmens, kuris siu ometu turi vaika a rnuo tevu?
faktiskai vaikas gi pas grobeje, nejau pas tevus? Ka tau zodis faktiskai reiskia? man tai relaybe, fakta, tai, kas yra siuo metu. Pvz jei prognozes oru rodo saule, bet realiai lyja, tai faktiskai lyja ar ne taip?
Lyja ir priklauso yra kitokio lygmens reiškiniai.
Dar vueną pvz.pateiksiu.
Pvz., mano vaikas dalį savaitgalių gyvena pas tėtį, bet ir juridiškai, ir faktiškai jis gyvena pas mane.
Bet klausimas buvo formuojamas, ne apie tai KAIP KRYMAS atsidure Rusijos itakoje, o AR YRA Rusijos ar Ukrianos itakoje ir kam priklauso. Apie tai snekejom, kandidatu i merus to ir kaluse. Ir kai zmogus pasake normalia realybe atitinkancia tiesa, akd de facto priklauso Rusijai, ka pirpazysta ir pasualine bendruomene, nes ot nepripazinti butu labai keista. Ka sbuvo su tuo zmogumLietuvoje, pasalintas is kandidatu. Va kur beda, ne krymas Lietuvai beda, o sitoks susidorojimas us zmogum uz teisybes pasakyma, kai meru darbas niekaip nesusijes su uzsienio politika. Tai apie kokia is vis laisve tu sneki salyje, kur net teisybes negalima paskayti
Jei tave domina kiti dalykai kaip Krymas pateko pas Rusija, tai to ir reiktu klausti.
Už TAI pašalintas??? 😄