Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

QUOTE(lutuke123 @ 2023 03 13, 15:46)
Del Krymo kazkaip zmones pamirsta, kad Krymas yra atskira respublika, tai nera nei Rusijos, nei Ukrianos dalis, nei istoriskai nei tautiskai,

Sporinam kad teletabiai pleasantry.gif nematys pleasantry.gif
sito tavo posto? biggrin.gif

Pazadejau nekomentuoti Amadejos postų, bet vistiek i kelnes myžu ją skaitydama biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 13 kovo 2023 - 16:29
QUOTE(Amadėja* @ 2023 03 13, 16:02)
<p>Lutuke, ten smapie tai, kad nemeilė rusijai buvo mano aplinkoje, kai augau if tai neturi nieko bendro su dabartinės valdžios pozicija. </p>

nemeile ar neapykanta? vargu ar is gali buti meile valstybei? keista siek tiek.
Gal nepatiko Rusijos tuometine politika? ar tevai nemego viso kas rusiska, visu poetu, rasytoju, kompozitoriu, menininku, paciu rusu, Rusijos gamtos? ko konkreciai nemego tevai ir kodel?

Bet mano anas postas buvo daugiau apie tai, kaip zmones besalygiskai nekvestionuodami paklusta valdzios paliepimam.
Jei tu apmastei savo neapykanta nemegima Rusijos atzvilgiu ir turi tam argumentu, tai cia nera tai, apie ka as sneku.
Tu dabar visko kas rusiska nemegsti, rusu zmoniu ar tik politikos, kuri vedama siu ometu is Rusijos?
Nes pvz as neturiu bedu su rusais, rusu kultura, klasika, man nepatinka konkreciai uzsienio politika, kuria jie igyvendina tokiais metodais. O tu tikrai visos Rusijos nemegsti?
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2023 03 13, 16:24)

Bitė tave tuoj pradės šlakstyti šventintu vandeniu  biggrin.gif  biggrin.gif

Taigi ji manes "neskaito" lotuliukas.gif

jo visame pasaulyje tie vatnikai isplite, baisu, kremliaus rankos ilgos... lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Amadėja* @ 2023 03 13, 16:26)
Autonomija visai gal ir variantas, bet teisiškai priklausė Ukrainai.</p>

va matai pati naudoji butaji laika biggrin.gif Tame ir esme, kad priklause.
As manau sazinigiausia butu nusiusti i ankesuotus regionus tarptautinius stebetojus padaryti sazininga referenduma ir leisti zmonem apsipresti kam jie nori priklausyti.
Juk viskas imanoma, jei noro butu.
O dabar zmones gi ikaitai politiniu zaidimu, jiem jau 8 metai Ukraina niekaip nepadeda, nemoka pensiju, nors garsiai rekia Krymas ar Donbasas musu, o tai kaip zmonem gyventi is ko? senuku gi kiek ir numire jau per ta laika.Zmonem gyventi gi cia ir dabar reikia. Krymas labai lengvai atsipirko per visus tuos neramumus, palyginus su Donbasu.
Ir nereik pamirsti, kad prie to privede valdzios karinis perversmas Ukrainoje, nelegali valdzia pirmiausiai, neisrinkta ukrainieciu su savo kirsinanciais istatymais, su vidiniais neramumais, bombardavimasi savo miestu. Iki to gi puikiausiai visi gyveno ir sugyveno, kol jav ambasada su lietuviais pasoneje, nepradejo organizuoti valdzios perversmo. Jokiu budu neteisinu Rusijos, rusijos zmone staip pat kencia, maziau, bet kencia nes ir ju vaikus ima i kara, bet reik matyti platesni vaizda, ne tik, kad Rusija pries metus uzpuole Ukraina, tai buvo vakaru plano dalis, ko nebeslepia vakaru politikai, tai nebuvo is oro ar lygioje vietoje, buvo labai daug perspejimu, bandymu tartis is Rusijos puses ir gana adekvatus reikalavimai.

kas blogiausia niekas nieko nedare, kad isvengti karo nie Ukraina, nei vakarai, kaip tik atvirksciai planavo ir ruosesi karui. Tai manau atskaingi visi, kas kariauja siuo metu ir kas ginklus tiekia ir pinigus.

o kencia kas? manai valdzios zmones? ne, tik eiliniai.
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2023 03 13, 16:27)
Sporinam  kad teletabiai pleasantry.gif  nematys  pleasantry.gif
sito tavo posto?  biggrin.gif

Pazadejau nekomentuoti Amadejos postų, bet vistiek i kelnes myžu ją skaitydama  biggrin.gif

Na Amadeja bent issako savo nuomone, bent kazka bando pagristi.
Maja tai jau prarasta, viskas, zombinimas nusinese smegeneles... unsure.gif
Atsakyti

Pataisiau. Šisip man biškį kuku šianduen po vakar. Net pin kodo kortelės neprisiminiau pardėj 😂

Atsakyti

Aš kvescionuoju valdžios sprendimus, kurie tikrai absurdiški (pvz.buvę kaukės net miške ar rekomendacija net į lauką neit). Wtf

Atsakyti
va taip va pasirodysi ne "teisingame" youtubo kanale ir gali netekti darbo blink.gif

LRT Garbačiauskaitė organizuoja susidorojimą su Tapiną kritikavusia dėstytoja
https://www.youtube....annel=OpTVPlius

"tskp plenarinis susitikimas" kitaip nematau.... blink.gif
Papildyta:
QUOTE(Amadėja* @ 2023 03 13, 16:55)
<p>Aš kvescionuoju valdžios sprendimus, kurie tikrai absurdiški (pvz.buvę kaukės net miške ar rekomendacija net į lauką neit). Wtf</p>

o del neapykantos Rusijai kaip ten yra, ka klausiau?
Atsakyti

Lutuke, aš šiaip itin retai jaučiu neapykantą. Jaučiau to suknisto karo pradžioj. 

Dabar jausmai kitokie, bet taip - rusai kalti dėl to kas vyksta.

Atsakyti
QUOTE(Amadėja* @ 2023 03 13, 17:11)
<p>Lutuke, aš šiaip itin retai jaučiu neapykantą. Jaučiau to suknisto karo pradžioj. </p><p></p><p>Dabar jausmai kitokie, bet taip - rusai kalti dėl to kas vyksta.</p>

visi rusai kalti ir kudikiai ir vaikai ir senukai ir neigalieji ir tie, kurie nepritaria karui ? tai tu rusu nekenti visu? apie 150 milijonu zmoniu, o tik gyvenanciu Rusijoje ar visame pasaulyje ir tik siuo metu gyvenantys ar bendrai visoje istorijoje gyvenantys?

o visi lietuviai kalti del zydu isnaikinimo iszudymo Lietuvoje, tu irgi kalta?
Atsakyti
Dokumentinis filmas "Navalnas" šiąnakt laimėjo Oskarą 4u.gif
https://m.kauno.dien...avalnas-1117433

O Kremliaus blusos toliau šokinėja biggrin.gif Kas joms belieka biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paštininkė: 13 kovo 2023 - 17:18

visi rusai kalti ir kudikiai ir vaikai ir senukai ir neigalieji ir tie, kurie nepritaria karui ? tai tu rusu nekenti visu? apie 150 milijonu zmoniu, o tik gyvenanciu Rusijoje ar visame pasaulyje ir tik siuo metu gyvenantys ar bendrai visoje istorijoje gyvenantys?

o visi lietuviai kalti del zydu isnaikinimo iszudymo Lietuvoje, tu irgi kalta?

Sakiau gi, kad neapykantos nejaučiu. 

Kolektyvinė kaltė visų, apart tų, kurie tikrai to karo nepalaiko ir bent kažką bando daryti. 

Atsakyti
QUOTE(Amadėja* @ 2023 03 13, 17:21)
Sakiau gi, kad neapykantos nejaučiu. </p><p>Kolektyvinė kaltė visų, apart tų, kurie tikrai to karo nepalaiko ir bent kažką bando daryti. </p>

ai praejo jau? biggrin.gif Ne Putinas ir jo aplinka, bet eiliniai rusai kalti?

na o tai kaip su tavo kalte pries zydus kolektyvine? jauti ja?
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2023 03 13, 16:24)
biggrin.gif  biggrin.gif

Sita samokslo teorija sklando nuo antro pasaulimio karo laikų

biggrin.gif

nori tikėk, nori ne, aš to nežinojau, nes nesidomėjau
Papildyta:
QUOTE(Amadėja* @ 2023 03 13, 17:21)
Sakiau gi, kad neapykantos nejaučiu. </p><p>Kolektyvinė kaltė visų, apart tų, kurie tikrai to karo nepalaiko ir bent kažką bando daryti. </p>

nu o ką tu darei, kai kaukes miške liepė dėtis? ar visai į lauką eiti nerekomendavo?
ar labai daug prisipriešinai? biggrin.gif
kaip jiems priešintis? gi iš karto susemia
manai žmonės gyventi nenori?
Atsakyti

ai praejo jau? biggrin.gifNe Putinas ir jo aplinka, bet eiliniai rusai kalti?

na o tai kaip su tavo kalte pries zydus kolektyvine? jauti ja?

Aš niekam nejaučiu neapykantos, bet savo poziciją turiu.

Lietuvių tauta nėra kalta dėl buvusio genocido, tai ir kaltės nėr už ką jausti.

Atsakyti