Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

QUOTE(Monteverte @ 2023 03 14, 22:36)
tai dėl to tu tokia pikta tapai? smile.gif

nuo kada? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2023 03 14, 23:42)
Tu irgi.

Ne, ne kitoj. Tai principinė pozicija: dirbti pagal galimybes ar būti invalidu (neveikiančiu).
Papildyta:

Jetau, tu ir apie tai rašai JK? unsure.gif

KaČko tais neatsakai I klausimą....

"Kas tu tokia, kad savivaldybes darbuotojqi bijotu pasukioti pirstais prie smilkiniu, po tavo apsilankymo?"
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2023 03 14, 22:43)
biggrin.gif  biggrin.gif  Tu geriau jautiesi, kai "invaliduma" gauni su uzrasu 'tiek , kiek gali dirbti?"  biggrin.gif

O tu geriau jautiesi, kai gauni pašalpą "invalid"?
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2023 03 14, 23:44)
O tu geriau jautiesi, kai gauni pašalpą "invalid"?

Aaaa....neveltui cia ku-ku, nes ir gyvenime tokia. Tu gi invalidė. Jei saves neskaitai invalide, tai atsisakyk invalidumo ir eik arti,kaip Montekrista aria.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 14 kovo 2023 - 22:48
QUOTE(-burbanti- @ 2023 03 14, 22:44)
KaČko tais neatsakai I klausimą....
"Kas tu tokia, kad savivaldybes darbuotojqi bijotu pasukioti pirstais prie smilkiniu, po tavo apsilankymo?"

Taigi atsakiau, klausdama, kur ta savivaldybė yra, kurioje šalyje?

Kas aš tokia: paštininkė aš!

Gerai, viskas. Labanakt.
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2023 03 14, 22:46)
Aaaa....neveltyi cia ku-ku, nes ir gycenime tokia. Tu gi invalidė. Jei saves neskaitai invalide, tai atsisakyk invalidumo ir eik arti,kaip Montekrista aria.

Gerai, aš invalidė. Nurimk. Labanakt.
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2023 03 14, 23:48)
Taigi atsakiau, klausdama, kur ta savivaldybė yra, kurioje šalyje?

Kas aš tokia: paštininkė aš!

Gerai, viskas. Labanakt.
Papildyta:

Gerai, aš invalidė. Nurimk. Labanakt.

Savivaldybe bet kur ir kas tu tokia, kad savivaldybes darbuotojai bijotu zvengti is taves, po tavo priklaus isejimo?

Siaubas, kai reikia va su tokiomis ciocemis dsrbe tureti reikalų gyvenime.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 14 kovo 2023 - 22:51
QUOTE(-burbanti- @ 2023 03 14, 22:49)
Savivaldybe bet kur ir kas tu tokia, kad savivaldybes darbuotojai bijotu zvengti is taves, po tavo priklaus isejimo?

Siaubas, kai reikia va su tokiomis ciocemis dsrbe tureti reikalų  gyvenime.

Na, kaip nors jau, jei pinigus gaunat.

O jei rimtai: visiems linkiu kuo daugiau tokių "priklų invalidų" kaip aš ar mano draugai; ir kuo mažiau tokių savivaldybės ciocių kaip Burbanti.

Tada judėsim į priekį.

Iki kažkada 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paštininkė: 14 kovo 2023 - 23:01
QUOTE(paštininkė @ 2023 03 15, 00:00)
Na, kaip nors jau, jei pinigus gaunat.

O jei rimtai: visiems linkiu kuo daugiau tokių "priklų invalidų" kaip aš ar mano draugai; ir kuo mažiau tokių savivaldybės ciocių kaip Burbanti.

Tada judėsim į priekį.

Iki kažkada 4u.gif

Prie ko cia tavo draugai invqlidai? Tikiu, kad jiems tavo priklumo lygio nepasiekti. Niekada.

Iki kito pusvalandzio, nes, kaip visada, puse nakties skaitysi viska is naujo ir is naujo...As gi teisi? Atpažinqau tavo 'pattern'?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 14 kovo 2023 - 23:20

pzd kas seime jusu darosi, pzd doh.giflotuliukas.gifkas per issidirbinejimai, keiksmai, koks ligonis

https://www.youtube....p;ab_channel=1k

geriausiai atsake kai kurie su psichinis ligoniais nebendrauju unsure.gifblink.gifunsure.gif

teletabiu kumyras... unsure.gif

tai sakai, kad psichikos ligoniai turi būti užribyje, neverti bendravimo?....

Atsakyti

Bufetava vėl viena rūgo :D 

Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2023 03 15, 09:24)
<p>Bufetava vėl viena rūgo biggrin.gif </p>

Asmenybės gali ir vienos. O padugnės slepiasi už visokių Šūrų biggrin.gif
Atsakyti

Airijoje yra ir disability(kai dar gali kažkiek dirbti zmogus)  ir invalidity(kai negali dirbti) išmokos , dėl to niekaip mažiau žmogus negerbiamas, nes kai šalyje gerbiami visi, integruojami, pagal isgalias, tai nei tokių bėdų nelieka.

Šalyje kur gerbiami tik turtingi, galingi super protingi, talentingi, tai žinoma kad nebus gerbiami neigalus ir niekas nieko dėl jų nesistengs.

Keista, kai zmones nori niekinti dali zmonių, juos keikti, issidirbineti is ju ,o paskui tikisi, kad kažkokia dalim žmoniu bus rūpinamasi, nebus taip jau sakiau. Reikia išmokti gerbti žmogų, kiekviena 

Beja, Airijoje ir jokios grupes menustatinejamos, žmogus pats sprendzia kiek jis gali dirbti, pašalpos visiem ta pati, jei dirbi tai tau papildomai pinigai. Ir užtenka tik gydancio gydytojo patvirtinimo dėl diagnoses, ir kad tau sunku su sveikata. Nes nu ir sveikas, nenori dirbti gausi pašalpa tokia pat, tai nėra tikslo issimusinet kysiais invaliduma.

Atsakyti