Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

QUOTE(Monteverte @ 2023 03 22, 19:45)
neeee, jie gi tai, kas galėjo geriausia nutikti Lietuvaaaaaai biggrin.gif

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Kas supranta rusiškai - trumpai ir aiškiai išdėstyta situacija su Rusijos vykdomu vaikų grobimu:
https://www.youtube....
Aprašyme po video rasite nuorodas į kitus tyrimus


QUOTE(lutuke123 @ 2023 03 22, 00:49)
1. Tai kam klauset? keistuole.
2. Tai paziurejau gi, parasiau, ka girdejau. mirksiukas.gif

3. tai kaip apie lietuviu vaikus atiduodamus uzsienieciam, kaip su ju indentitetu, lietuviskumu? 4. kaip su Norvegijos atimamais vaikais, neturit nuomones? ar kazkaip jau nebepatogu pasakyti?


1. Išties, iš mano pusės buvo naivu klausti, kuris iš žemiau pateiktų Jūsų teiginių yra teisingas, ir tikėtis normalaus atsakymo, o ne paklodžių.
QUOTE(lutuke123 @ 2023 03 21, 15:27)
...
Ir visi kaltinimai Rusijai panasu is pirsto lauzti.
...

QUOTE(lutuke123 @ 2023 03 21, 17:20)
Aš nemanau, kad iš piršto laužti, tik jau ne genocidu. Tikiu, kad padarė teisinių pažeidimų pervežant vaikus iš karo zonos į taikę, na bet ir aplinkybės tam tikros. Bet genocido čia nei su žiburių nerasit.

2. Panašu, kad matėm ir girdėjom skirtingus dalykus.
3. Na, jei tie vaikai niekam Lietuvoje nereikalingi, tai ką darysi.
4. Turiu, ir ne kartą buvau ją išsakiusi SM, kai buvo aptarinėjamos eilinės vaikų paėmimo iš neadekvačių tėvų isterijos. Daugiau šia tema diskutuoti neturiu noro, tik pažymėsiu, kad, savaime suprantama, labai retais atvejais teismai (ypač žemesnės instancijos) padaro klaidų.
Atsakyti

1. Išties, iš mano pusės buvo naivu klausti, kuris iš žemiau pateiktų Jūsų teiginių yra teisingas, ir tikėtis normalaus atsakymo, o ne paklodžių. 2. Panašu, kad matėm ir girdėjom skirtingus dalykus. 3. Na, jei tie vaikai niekam Lietuvoje nereikalingi, tai ką darysi. 4. Turiu, ir ne kartą buvau ją išsakiusi SM, kai buvo aptarinėjamos eilinės vaikų paėmimo iš neadekvačių tėvų isterijos. Daugiau šia tema diskutuoti neturiu noro, tik pažymėsiu, kad, savaime suprantama, labai retais atvejais teismai (ypač žemesnės instancijos) padaro klaidų.
Ooo sveikinu, ibridot  į tą pačią iškraipymų balą, kaip ir jūsų draugės nemaniau, kad tokia negarbinga esat. Kam išimtinės citatas iš konteksto ir nepaisyti žmogaus paaiškinimo?

 

Kas mano paaiškinime buvo jum neaišku?

Kad dėl genocido kaltinimai laužti iš piršto, o dėl teisinių pažeidimų gali turėti pagrindo.

 

Kuri sakinio dalis neaiški ar panaši į paklodę? 

 

Tai tas pats netinka apie vaikus Donbase? Jiem geriau vaikų namuose ten? Tik lietuviai gali būti  išparceliuoti po pasaulį?

 

Aš nepamenu, ką jūs sakėt ta tema, tai būtų užtekę atsakyti trumpai, vietoj tokių išvartymų. Bet kad taip vartotės, suprantu, kad dėl lietuvių vaikų identiteto praradimo, jum galvos neskauda ar ne? Ir čia jau nebegenocidas? Na svarbu popieriuose teisingai sutvarkyt ar ne?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 22 kovo 2023 - 21:58
QUOTE(Ašaka @ 2023 03 22, 21:41)
Kas supranta rusiškai - trumpai ir aiškiai išdėstyta situacija su Rusijos vykdomu vaikų grobimu:
https://www.youtube....


pasiklausiau, o vargeli, koki propogandini slamsta jus klausot ir sitai vadinat informacija??? lotuliukas.gif
na tada nestebina ir visa kita, ka rasot. Vat kaip zmonem uztenka va sito?!?!? blink.gif sedi diedukas pasakoja rimtu veidu BELE KA ir va bobutes tiki, ir ka tu jom, nei faktu, nei skaiciu, nei datu, nei pavardziu nieko jom nereikia.....

Jau as ta kur dejau linka nors ir ukrainieciu propogandine ziniasklaida, bet vis tiek nors kokie dar buvo faktai, seimos, vaikai, ju pasakojimai , patirtys, nors irigi zinoma dar reiktu visk apettikrinti, bet nu nors kazkas, o cia visiskas VBS biggrin.gif nu jau nebejuokinkit. Bet is esmes niek naujo jusu tame video, skambus zodziai pritempimai, lygiai jusu bendravimo stilius.

Na tai kaip Putinas jau suimtas? bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 22 kovo 2023 - 22:22
QUOTE(Ašaka @ 2023 03 22, 21:41)
labai retais atvejais teismai (ypač žemesnės instancijos) padaro klaidų.

dienos bajeris biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2023 03 22, 22:13)
Na tai kaip Putinas  jau suimtas? bigsmile.gif

Trumpas turėjo būti suimtas, kur ten iki Putino dar biggrin.gif
Papildyta:
nors kartą kažkokius kiaušus parodė ten, kur reikia
„Lietuvos geležinkelių“ (LTG) grupei korporatyvinių reikalų direktore paskyrus ekonomikos ir inovacijų viceministro Vinco Jurgučio sutuoktinę Agnę Belickaitę, prezidentas Gitanas Nausėda tai įvardija kaip nepotizmą ir ragina ministrę Aušrinę Armonaitę pasvarstyti apie galimybę atsistatydinti."

Papildyta:
ooo, vėl sniegas snigs ir šita ameba prabilo biggrin.gif
'Teisingumo ministrė nepateisinamu vadina A. Belickaitės sprendimą įsidarbinti LTG'
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2023 03 22, 22:28)
dienos bajeris biggrin.gif
Papildyta:

Trumpas turėjo būti suimtas, kur ten iki Putino dar biggrin.gif
Papildyta:
nors kartą kažkokius kiaušus parodė ten, kur reikia
„Lietuvos geležinkelių“ (LTG) grupei korporatyvinių reikalų direktore paskyrus ekonomikos ir inovacijų viceministro Vinco Jurgučio sutuoktinę Agnę Belickaitę, prezidentas Gitanas Nausėda tai įvardija kaip nepotizmą ir ragina ministrę Aušrinę Armonaitę pasvarstyti apie galimybę atsistatydinti."

Papildyta:
ooo, vėl sniegas snigs ir šita ameba prabilo biggrin.gif
'Teisingumo ministrė nepateisinamu vadina A. Belickaitės sprendimą įsidarbinti LTG'

Vargses moonte su Amadeja taip dziugavo del to aresto orderio. unsure.gif

teletabiam net broliai pedofilai netrukdo, tai kur cia tai trukdys lotuliukas.gif ir itariu vsio zakono buvo ir buvo konkursas, ir ji zinoma buvo geriausia kandidate, nu ir kas kad zmona, na sutapimas gi , kaip ir visur kitur. bigsmile.gif

siaip kai pagalvoji seimoje retai buna labai jau kokie skirtingai vertybiskai vaikai, kaip sako obuolys nuo obels toli nenurieda...

Bet ziurek kaip maja nei bum bum apie Olego nusikaltimus seime, o cia tiek pricitavus ji tiek prigyrus, kaip cia dabar taip lotuliukas.gif
Atsakyti
Nugi kokias svarbias naujienas praleidau, Kinijos pastangu deka susitaike SArabija ir Iranas, amzini piresai, gal ir Jemene paglaiau isivyraus ramybe. Sios salys dabar dar glaudziau bendradarbiaus su KInija. Kinija siekia taikos tarp Rusijos ir Ukrainos, gal ir cia jiem pasiseks.
Tik panasu jegos pasualio geopolitikoje pasistums ryskiai i rytus ir toli nuo Jav.
Papildyta:
Vat super zodziai, nors jau beveik pries 10m pasakyti, bet kaip tiksliai ir kaip aktualu kaip niekad dabar.

Aktorius Rolandas Kazlas:
„Man regis, lietuviai kaip tauta dabar išgyvena dramatišką laikotarpį, panašiai kaip buvo pokariu. Tik tuomet būta prievartos, o dabar viskas įvilkta į gražų rūbą. Aplink tiek šurmulio, neribotų galimybių, triukšmo, pramogų, bet tuo pat metu vyksta tylus pasitraukimas – to, kas gyvybiškai svarbu ir sava. Ar išbandymas laisve, demokratija, respublika, atviromis sienomis bus paskutinis lietuvių tautai?“ – klausia aktorius.
Yra Tėvynė ir yra valstybė. Į Tėvynę aš žiūriu kaip į motiną – į senutę motiną, kuria reikia rūpintis. Ir jeigu valstybė yra ta senute besirūpinanti dukra ar sūnus, yra labai gerai. Bet jeigu valstybė yra policininkė, inspektorė, antstolė ar tiesiog kokia nors administratorė tos senutės motinos Tėvynės, tada blogai. Tada blogai. Tada blogai.
Todėl aš galvoju, kad tas derinys motina – dukra yra idealus variantas, bet motina ir policininkė, inspektorė... kažkokie globos namai, internatas. Ta močiutė uždaryta – tu sėdėk, aš čia tave administruosiu, aš už tave kalbėsiu, aš pasiimsiu tavo daiktus…. ir kai reiks… Vasario 16-tą ar Kovo 11-tą apsirengsi gražiai ir aš tave parodysiu. Bet tu tylėk – kalbėsiu aš.
O galbūt leisti daugiau jai pačiai kalbėti? Ką ta senutė gali pasakyti? Paimti iš jos geriausia, ką ji mokėjo, ką jinai moka, ką jinai gali papasakoti, ką jinai išsaugojusi?
Aš tai matau kaip tik atidų rūpestį ta senute. Tada bus gražu. Tada bus gražu.”

https://www.youtube....hannel=YraSalis
Atsakyti
QUOTE(Ašaka @ 2023 03 20, 23:45)
1. Tai, ką išvardintote, yra karo nusikaltimai, už kuriuos bus teisiami tiesiogiai tam įsakymus davę ir juos vykdę asmenys. Įrodymai renkami, palaukit.
2. Putinui išduotas arešto orderis dėl vaikų deportacijos, dėl kurios jis pats yra viešai prisipažinęs. Koks kraugerys jis bebūtų, labai abejoju, ar jis yra tiesiogiai davęs įsakymą žudyti ukrainiečių vaikus.
3. Tai yra vienas iš įvykdytų karo nusikaltimų, kurio įrodymų, TKT nuomone, pakanka arešto orderiui išduoti.
4.


Tai irodymu kaip ir nera kol kas? Keista, kodel tada publikuoja straipsnius "is lempos", be jokiu irodymu?
Na niekas negali pasakyti kaip bus ateityje. Nes pvz kitur niekas nebuvo nubaustas:
"JAV 101 grupės oro desanto kariai karo Vietname metu žudė, prievartavo civilius vietnamiečius, kolekcionavo jų kūnų dalis. Jei tai būtų daręs vienas žmogus, tarkime, serijinis žudikas, jis būtų persekiojamas, sučiuptas ir nubaustas, bet kariai nebuvo nubausti, nes kariniame konflikte ribos tarp to, kas galima, ir to, kas negalima, normalu ir nenormalu išsitrina, o grupė, įvykdžiusi nusikaltinimus, nesijaučia kalta."
O jeigu RU išduoti atsisakys tuos kraugerius, jie bus teisiami už akių? Na panasiai kaip Sudano prezidentas vis dar neišduotas Hagos teismui...
Na nepadeda irodymu pakankamumas...
Na ir kas is to? Jeigu realiai jie nk padaryti negali...
Keista kodel neranda to kraugerio, kuris duoda isakymus bomborduoti gyvenamuosius namus. Laukia kol daugiau zus civiliu?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo uarda: 23 kovo 2023 - 07:22

preityje buvo šūdinai, todėl dabar mes nieko nedarysim, nes va, buvo šūdinai :D Uardos logika :D

Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2023 03 22, 22:54)
Ooo sveikinu, ibridot  į tą pačią iškraipymų balą, kaip ir jūsų draugės nemaniau, kad tokia negarbinga esat.

Tau tik dabar qkys atsivėrė?
Ji nera garbinga pašnekovė, kad ir kaip tą slėptų.
Papildyta:
QUOTE(Ašaka @ 2023 03 22, 22:41)
Kas supranta rusiškai -

biggrin.gif nostalgiją jauti tiems laikams, kai buvai jauna, durna ir pisli?
Ašaka, nepyk biggrin.gif , bet tas tavo dirbtinumas mane juokina todel as vis papyzdavoju tave biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2023 03 23, 01:05)
Nugi kokias svarbias naujienas praleidau, Kinijos pastangu deka susitaike SArabija ir Iranas, amzini piresai, gal ir Jemene paglaiau isivyraus ramybe. Sios salys dabar dar glaudziau bendradarbiaus su KInija. Kinija siekia taikos tarp Rusijos ir Ukrainos, gal ir cia jiem pasiseks.


Tuoj nuo Rusijos krankliai šoka prie Kinijos, nes jiems nereikia, kad pasaulyje butu taika.
Ukraina jau per daug iklimpusi i skolas amerikei ir europai, j8 jau pati nieko negali spresti.
Man tai primena kirmelę parazitę, kuri isibrauna I vabzdzio gqlva ir pusiau nuzudo jį, užzombiuodama, kad jis vykdytu visas jos komandas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 23 kovo 2023 - 10:10
bliadės

Vartotojai ir žalieji remia Lietuvos banko siūlymą atsisakyti 1 ir 2 centų monetų
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2023 03 23, 10:28)
<p>preityje buvo šūdinai, todėl dabar mes nieko nedarysim, nes va, buvo šūdinai biggrin.gif Uardos logika biggrin.gif</p>

Tu net nezinai ka isdarinejo amerikos kariai Vietname? Kokio lygio nusikaltimus jie ten darė?
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2023 03 23, 11:10)
bliadės

Vartotojai ir žalieji remia Lietuvos banko siūlymą atsisakyti 1 ir 2 centų monetų

Stebūklų šalis, ne kitaip.
Nu pyzdiec tada bus, infliacija auksciausiame lygyje, jei net 2 centai beverciai. Lietuvai kaput, kaip valstybei bus. Prie kurios šalies ateityje Lietuva bus prijungta?

Prie Lenkijos biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 23 kovo 2023 - 10:16