Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

QUOTE(Monteverte @ 2023 03 26, 16:43)
Ne tavo tai reikalas. Kas tu tokia iš viso esi, kad tau ataskaitas dalinti? Gestapininkė tu kažkokia, o ne paštininkė biggrin.gif
Ir nebenusišnekinėk daugiau apie visus žmones pagal porą pavyzdžių. Įvairiai žmonėse būna.

Na, ne mano, tai ne mano, magistre biggrin.gif Tuo ir baigiam biggrin.gif

Ne, ten buvo masinė tendencija: studentai dirbo, privačių užsakymų turėjo. Po baigimo be problemų darbus gavo. Bet jie dirbo skirtingai nei tu, kuriai ir 5 litrų vandens po paskaitų būdavo sunku atsinešt. Tai ką tu gali treniruot? bigsmile.gif Jaučiu, išmetė tave...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paštininkė: 26 kovo 2023 - 16:49
QUOTE(Maja Di @ 2023 03 26, 16:24)
Ar tau nesuprantamai Ašaka parašė, kad vaikai gimsta net pas gyvūnus aptvare. Ir jei nežinojai, vaikai gimsta iš meilės, o ne pagal tai kokia santravarka,

Tik gyvunsi gimdo vaikus i's meiles'. Zmones gimdo juos I sociumą. Prigimdyti kruva vaiku I ubagyna - nelabai protingas mastymas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 26 kovo 2023 - 17:05
QUOTE(Maja Di @ 2023 03 26, 16:47)
Nedrįstu ginčytis biggrin.gif . Jos labai mylimus vyrus turi, kai iki išnaktų čia mirksta biggrin.gif . Ar vyrus tik per atostogas reikia mylėti biggrin.gif . Bet kai nei atostogų, nei mylimų vyrų nėra, tai kas belieka, non stop sm mirkti biggrin.gif . Tik oponentui, 2-3 kartus per atostogas čia įlindusiam ir praskrolinusiam gal kažką įdomaus ras, paprasčiausia savo jausenas prikabint biggrin.gif . Ne paskutinis kartas biggrin.gif .
Monteverte, tu man kovą blogą pranašavai, ne vasarį biggrin.gif , siunta mano sėkmingai atsirado, nes LT ne vagys gyvena biggrin.gif , o sūnus jau vasarį sveikas buvo, anokia čia bėda, virusas ne mirtina liga, visi jų pasigaunam ir didelių problemų nekeliam biggrin.gif . Taip kad nekokia tu burtininkė, pirk naują krištolinį biggrin.gif

jau vasarį sveikas buvo, kai vasarį sirgo biggrin.gif nu nu, mylinti mamelė biggrin.gif
o ar sakiau, kad mirsi, kad čia akis draskai, jog neišsipildė? biggrin.gif kvaila boba esi ir dar čia kažką įrodinėji biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(paštininkė @ 2023 03 26, 16:48)
Na, ne mano, tai ne mano, magistre biggrin.gif  Tuo ir baigiam biggrin.gif

Ne, ten buvo masinė tendencija: studentai dirbo, privačių užsakymų turėjo. Po baigimo be problemų darbus gavo. Bet jie dirbo skirtingai nei tu, kuriai ir 5 litrų vandens po paskaitų būdavo sunku atsinešt. Tai ką tu gali treniruot? bigsmile.gif Jaučiu, išmetė tave...

išmetė išmetė, jau iš pirmos klasės mane išmetė, tik tu viena čia didžias studijas baigusi, kepurėtoji ir su sutana biggrin.gif jau laiminga? gerai šiandien miegosi? ar dar ne? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2023 03 26, 16:52)

Paštin8nke biggrin.gif kas tau isake neatsakineti man? Ko tu prisibijai? Kokio personažo ìsakymus vykdai, kaip šuniukas? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2023 03 26, 17:08)
išmetė išmetė, jau iš pirmos klasės mane išmetė, tik tu viena čia didžias studijas baigusi, kepurėtoji ir su sutana biggrin.gif jau laiminga? gerai šiandien miegosi? ar dar ne? biggrin.gif

Aišku, kad neišmetė, nes net įstojus nebuvai...

Monteverte, kartojuosi, bet tikrai, nueik pas psichologą, kur padirbėsit ir suprasi, kad esi vertinga, kokia esi. Nereiks pasakų kurt. Ir išmesta iš niekur nebūsi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2023 03 26, 17:47)
Nedrįstu ginčytis biggrin.gif . Jos labai mylimus vyrus turi, kai iki išnaktų čia mirksta biggrin.gif . Ar vyrus tik per atostogas reikia mylėti biggrin.gif . Bet kai nei atostogų, nei mylimų vyrų nėra, tai kas belieka, non stop sm mirkti biggrin.gif . Tik oponentui, 2-3 kartus per atostogas čia įlindusiam ir praskrolinusiam gal kažką įdomaus ras, paprasčiausia savo jausenas prikabint biggrin.gif . Ne paskutinis kartas biggrin.gif .
Monteverte, tu man kovą blogą pranašavai, ne vasarį biggrin.gif , siunta mano sėkmingai atsirado, nes LT ne vagys gyvena biggrin.gif , o sūnus jau vasarį sveikas buvo, anokia čia bėda, virusas ne mirtina liga, visi jų pasigaunam ir didelių problemų nekeliam biggrin.gif . Taip kad nekokia tu burtininkė, pirk naują krištolinį biggrin.gif

Kfiek išgėrėt su vyru per atostogas? biggrin.gif
Atsakyti
Ala Pugačiova wub.gif
https://m.youtube.co...Ek#bottom-sheet
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2023 03 26, 19:31)
Kfiek išgėrėt su vyru per atostogas?  biggrin.gif

Kqip ten sako, kol krūminius apsėmė bigsmile.gif . O jei rimtai, girtų nesimatė, nors visus užsienietiškus gėrimus pilstė, ne tik iš krano. Jokių triukšmų, jokių muštynių , kurias ruso turisto keldavo. Va ką reiškia kai galingos nacijos atstovų neliko biggrin.gif . Kulturingi žmonės moka gerti kulturingai. Kaip miela- Europa be rusų wub.gif
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2023 03 26, 17:12)
Aišku, kad neišmetė, nes net įstojus nebuvai...

Monteverte, kartojuosi, bet tikrai, nueik pas psichologą, kur padirbėsit ir suprasi, kad esi vertinga, kokia esi. Nereiks pasakų kurt. Ir išmesta iš niekur nebūsi mirksiukas.gif

gydytoja, išsigydyk save pati mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2023 03 26, 17:55)
gydytoja, išsigydyk save pati mirksiukas.gif

tai kad aš ne gydytoja, o va tu su visais savo papildais ir neva sportu - pamąstyk.

Sportas į mano gyvenimą atėjo per traumą, per va tuos nuostabius sporto magistrus (na, kai kurie tada ir tokie nebuvo), bet jie kaip dangus ir naktis lyginant su tavim. Gal todėl ir turi darbo - šiandien jau rimto. O tu ne. Dėkot nereikia, bet išvadas tyliai pasidaryk mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paštininkė: 26 kovo 2023 - 18:13
Mūsų paštininkė vis dar neišaugo iš smėlio dėžės amžiaus. Jei koks vaikas neparodo kur paslėpė savo žaisliuką, tai paštininkė bando tą vaiką primušti, apskųsti auklėtojai, nuteikti visus prieš jį, kad kiti su juo nedraugautų ir pan.
gailu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2023 03 26, 18:13)
Mūsų paštininkė vis dar neišaugo iš smėlio dėžės amžiaus. Jei koks vaikas neparodo kur paslėpė savo žaisliuką, tai paštininkė bando tą vaiką primušti, apskųsti auklėtojai, nuteikti visus prieš jį, kad kiti su juo nedraugautų ir pan.
gailu biggrin.gif

tiek tiek? bigsmile.gif Labai stipru.

Gerai, tikrai užtenka, nes visiems viskas aišku.
Atsakyti

gailu biggrin.gif

Tai jos tikslas tik kabinėtis, matyt kitaip bendrauti nemoka. Kaip buvo pristojusi prie manęs, kokia mokytoja dirbau, kai parašiau, pradėjo irodinėti, kad ne  :D 

Atsakyti