Maži ir prigyja geriau
Tai taip, bet laukti grožio visa gyvenima tenka tada
Ne viskas gerai toje valstybėje, blogai kai buduliai išrenka visokius puidokus, ąžuolus, kepenius ir kitokius gražulius.... Bet mano gyvenimą jie mažai įtakoja. Va jei tokių fruktų ten būtų daugiau, tada jau sos reikėtų šaukti
. O dabar yra mažų negerumų, kuriuos galima išspręsti . Bet kur jų nėra? Nėra gi utopinės valstybės, kad visiems gerai būtų
yra!!! Rask tu Šiaurės Korėjoj bent vieną, kuris pasakytų, kad yra blogai!!
Taip, vakaru pasaulis degraduoja ir tame nera jokio netiketumo....
Del to teiginio, kad visur yra pliusu minusu...
Mano darbas kur dabar dirbu yra geras pavyzdys...
Dirbti absoliuciai nereikia. Na 10 procentu, gal 5 procentus. O alga moka.
Ish kazhkokiu skolintu pinigu. Matau, kad nera iplauku, nera jokiu ideju, nauji vadovai nelabai suvokia kam vadovauja (visaii nesuvokia).
Kazhkas manau atsitiks....
Ir nieko gero.
Bet ish dabartines pozicijos juk nesurasiu kito darbo kur nereikia dirbtii ir moka alga.
Tai laukiam ir mokomes ivairiu dalyku.
Su vakaru pasauliu - tas pats, ish inercijos dar viskas juda i prieki, gyvenimas nera blogas, bet jokios ateities neraa ir tik klausimas kokiu budu viskas uzhsilenks
Taip su tais darbais tai idomiai, pas mus irgi dauguma įplaukų iš ES fondu, o ten irgi iš mokesčių. 30milijonu už kokius ne iki galo veiksnius prototipus pvz. Man plauksi stojasi nuo tų visu ES projektų ir tokio pinigų švaistymo.
Dėl vakarų pasaulio, jis išsisėmė ir nuėjo kažkur ne ten, dar prieš 20 -30 metų gal buvo vilties, dabar matosi, kad vyksta kažkokia degradacija, vien pažiūrėjus šalių vadovus, kažkokie klounai, ligoniai. Ja juokiames is tarybu sajungos vadovų, kai buvo kazkokie gyvi lavonai, tai dabar visur tas pats. Bidenas, net nesusigraibo, nei kur yra nei ką daro.
Šalys nieko negamina realaus ,miestai tik save apsitarnauja, pramogos, sou visokie, ir pasileidimai su iskrypimais. Ir t.t.
jo kovoti uz save gerai, bet cia man jau panasiau i siautejima, griovima, nezinau ar cia ka gero atnes sitai.
Papildyta:
Kiek mitu apie ta S.Koreja, ar ten bent buvus, bent su vienu bendravus??? ar tik is laikrasciu propogandos? Kaip ir apie Afrika, kaip ten blogai ir kaip ten badauja zmones
, tiek nesamoniu skleidzia "ziniasklaida" ir zmones pasiduoda juom ir kartoja kaip papugos.
Laimes busena ne nuo santvarkos priklauso, ziurek Asaka sau laimingai gyveno tarybu laikais, kure seima, vaikus gimde, tik po daug metu suprato, koks baisus rezimas, taip visur gali buti zinok. Kas tau baisu, kitiem gal visai gerai
o toje musu laisvoje, demokratineje, civilizacijoje, kas 4,5 antidepresantus vartoja, dar daugiau geria, ruko kitus narkotikus vartoja, su kruvom ligu jau no vaikystes, tai cia geriau? zinai juokiasi puodas, kad katilas juodas.
Visur yra minusu pliusu ir visur zmogus gali jaustis laimingas, jei to nori, cia apsiprendimas, o ne savaimine kokia busena nuo "teisingu" santvarku.
skaityk daugiau, tada pasikalb4sim apie laimę Š Korėjoj