Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

QUOTE(Monteverte @ 2023 03 30, 11:35)
tai matyt labai teisingai partijai ten visi priklausė biggrin.gif nes šiaip jau kaip minėjau, tikrai nepartiniai net nežinojo tokio dalyko esant. O vieta ten labai ribota ir bet kokie žmogeliukai ten netilps ir bet kokių žmogeliukų ten neleis
pagal jus ir žargonas jums mirksiukas.gif

Mano tėvai nebuvo partiniai. Nuo darbovietės priklausė kur turėjo kelialapius.

QUOTE(Monteverte @ 2023 03 30, 11:55)

MMkrista, radau puikiausią naujieną, mažiau durnių lieka bigsmile.gif
https://madeinvilniu...p;utm_source=GM

Juokdarys biggrin.gif . Vietoj to durniaus ateis kitas, nepergyvenk biggrin.gif

QUOTE(IDOMUCIA @ 2023 03 30, 12:24)
Aukso zhodziai:

"Aš labiau matau save kape, negu prošvaistes Lietuvoje."

Nebesikartok, seniai žinom

QUOTE(IDOMUCIA @ 2023 03 30, 12:37)
Karta sake, kad rusishkai net nemoka, nesueina galai

Aš sakiau? Galėjau nebent sakyti, kad baigiu pamiršt. Mūsų jaunystės laikais rusų vos ne geriau nei lietuvių reikėjo mokėt biggrin.gif . O aš gera mokinė buvau biggrin.gif
Atsakyti

:D lerva nesivargink, nu niekas neskaito tavo paklodžių :) Eik geriau knygų anotacijas paskaitysi ir pakaks tau :D

Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2023 03 30, 14:12)
<p>:D lerva nesivargink, nu niekas neskaito tavo paklodžių smile.gif Eik geriau knygų anotacijas paskaitysi ir pakaks tau biggrin.gif</p>

Kodėl taip sakai, uarda skaito biggrin.gif
Atsakyti

:D Nu ką jai dar veikt :D

Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2023 03 30, 11:20)
Dabar Lietuvoje grįžome į sovietinius laikus. Dabar žiūrima ne ar žmogus padarė kokį nors nusikaltimą, tačiau sprendžiama, ar jis gali būti pavojingas valdžiai.

Tas farsas reikalingas todėl, kad faktiškai sugriauta ketvirtoji valdžia valstybėje – teisminė valdžia. Praktiškai jos nebėra. Net sovietmečiu buvo daug nesąmonių, tačiau buvo bent jau elementari tvarka – buvo teismingumas ir žinybos pavaldžios viena kitai.

Aš dabar matau, kad Lietuvoje paskelbtas toks principas – nuteisti kuo daugiau žmonių. Nors tame irgi tur būt yra gili prasmė – teisti nelįs į politiką, nors jau dabar lenda, nes tuoj neliks neteistų žmonių. Vyksta visokie žaidimai, tačiau daug ką galėjo nuveikti spauda, Tačiau dabar ji jau numarinta, arba nustumta į kampą. Likusi kokia nors OPTV, arba Gorienė su Komentaru. Ir viskas. Niekas nekreipia dėmesio. Visur valdo sava chebra.

Galiu pasakyti taip – Dalia Grybauskaitė buvo KGB prezidentė, ir bet kur galiu tai drąsiai pasakyti. Aš gyvenau sovietmečiu ir žinau KGB valdymo būdus ir t.t. Duodu galvą nukirsti kad Grybauskaitė buvo KGB statytinė.

Tai jokių prošvaisčių gyventi Lietuvoje nebematote?
Aš labiau matau save kape, negu prošvaistes Lietuvoje. Nors duok Dieve, gal jos kada nors ateis. Lygiai kaip Antanui sakiau – mesk politiką, nes tave įkiš į kaliūzę. Nors aš niekada negalvojau, kas tas sovietizmas taip grįš ir taip įsitvirtins jaunuose žmonėse. Tiek daug kovojome už demokratiją, tačiau iš tos kovos nieko neliko. Ateina kita valdžia, tačiau sistema liko ta pati, nes visiems patiko tas pyrago ir botago principas – būsi man geras, gausi pyrago, o jeigu ne – gausi bizūno. Beveik baigiu prarasti viltį, kad kas nors pasikeis."

nu ziauru, mastantys zmones va mato visa tai . Ir kuo cia geriau nei Rusijoje? unsure.gif

Papildyta:
QUOTE(Amadėja* @ 2023 03 30, 12:18)
Mes tai kaime valgom šviežiai rūkytas. Super!

as rukyta lasisa megstu biggrin.gif svieziai rukytos jau nezinau kada valgiau zuvies...
Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2023 03 30, 12:36)
Deja, prošvaisčių tu seniai niekur nebematai smile.gif Nes jau seniai esi kape. </p>

nes ne romanus skaito biggrin.gif
Papildyta:
kaip montekrista susiparino, kai pabaksnojo jai i jos ablavuma biggrin.gif jos aplinkoje jauciu uztenka pasgirti skaitomom knygom, nes aplinka tokia pat teletabiska lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Maja Di @ 2023 03 30, 13:21)

ir tu skaitai ablavuke biggrin.gif o pastininke netgi uzsisaugo i archyvus, kaip itin vertinga medziaga lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2023 03 30, 13:45)
ir tu skaitai ablavuke  biggrin.gif o pastininke netgi uzsisaugo i archyvus, kaip itin vertinga medziaga lotuliukas.gif

naudotiną mokslo darbuose, nes reikia gi būtinai dabar tapti daktare, negi liks tik magistre kaip kokia vargšė Monteverte unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2023 03 30, 13:54)
naudotiną mokslo darbuose, nes reikia gi būtinai dabar tapti daktare, negi liks tik magistre kaip kokia vargšė Monteverte unsure.gif

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif gerai tu vis pataikai, del to ir nervinasi jos lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2023 03 30, 13:07)
Mūsų jaunystės laikais rusų vos ne geriau nei lietuvių reikėjo mokėt biggrin.gif . O aš gera mokinė buvau biggrin.gif

Kikia tu priekvaišė.
Lietuviu kalba buvo 5 kartus per savaite, rusu - 3, anglu -2. Dar uzklasinis anglu burelis buvo, I kuri ejau.

Kokiam tu gluškaimį uzaugai?
Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2023 03 30, 13:12)
<p>:D lerva nesivargink, nu niekas neskaito tavo paklodžių smile.gif Eik geriau knygų anotacijas paskaitysi ir pakaks tau biggrin.gif</p>

Tai kaip cia dabar rymai sioje temoje jau kelinta para be pertraukų? Darbovietė sumoka uz barskinima klavisqis mamkose? biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2023 03 30, 13:45)

ir tu skaitai ablavuke  biggrin.gif o pastininke netgi uzsisaugo i archyvus, kaip itin vertinga medziaga lotuliukas.gif

Cirkas atvažiavo į mamkas biggrin.gif
Atsakyti
Geras interviu su Kandrotu lotuliukas.gif ypac geras atsakymas apie Kryma lotuliukas.gif
https://www.youtube....vieningi-NAUJAS

kieno Krymas? o ar ten vizos reikia, nes i Ukrainajuk nereikia vizu, jo reikia rusu vizos, o tai kokios veliavos ten iskabintos? biggrin.gif O kodel lietuviam dabar parupo tik kieno Krymas lotuliukas.gif

QUOTE(-burbanti- @ 2023 03 30, 14:12)
Kikia tu priekvaišė.
Lietuviu kalba buvo 5 kartus per savaite, rusu - 3, anglu -2. Dar uzklasinis anglu burelis buvo, I kuri ejau.
Kokiam tu gluškaimį uzaugai?
Papildyta:
Tai kaip cia dabar rymai sioje temoje jau kelinta para be pertraukų? Darbovietė sumoka uz barskinima klavisqis mamkose?  biggrin.gif

Nu as jaunesne, bet as tai nei sneketi zmoniskai rusu neisimokau baigusi viridure, nes praktikos truko, is knygu mokejau gramatika, rasyti, skaityti. Pas ja matyt praktikos per akis buvo lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 30 kovo 2023 - 13:19
As tai isvis issiziojus is nuostabos kokios moterys gali buti kvailos. Cia turbut genetika. Vilniuje ir jos apylinkese gyvena, ar mokinosi, o lenkiskai ir rusiskai nemoka. As noreciau pamatyti jų vyrus biggrin.gif , kuriems patinka ablavukės biggrin.gif
Atsakyti
LRT cia teisybe raso ar pokstauja kaip sakot? blink.gif

Prognozuoja, kad iki šio amžiaus pabaigos žmonių skaičius planetoje drastiškai sumažės – tai būtų pirmas toks kartas nuo viduramžių

https://www.lrt.lt/n...-nuo-viduramziu
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2023 03 30, 13:35)
LRT cia teisybe raso ar pokstauja kaip sakot? blink.gif

Prognozuoja, kad iki šio amžiaus pabaigos žmonių skaičius planetoje drastiškai sumažės – tai būtų pirmas toks kartas nuo viduramžių

https://www.lrt.lt/n...-nuo-viduramziu

Nu bliamba. Nezinosi...
"Xi Jinpingas pareiškė, kad ruošiasi karui"
Papildyta:
QUOTE(Maja Di @ 2023 03 30, 12:21)

Skaitau. galima sakyti-nerasytu lutuke, net neprisijungciau prie SM.
Atsakyti