QUOTE(Monteverte @ 2023 03 30, 11:20)
Dabar Lietuvoje grįžome į sovietinius laikus.
Dabar žiūrima ne ar žmogus padarė kokį nors nusikaltimą, tačiau sprendžiama, ar jis gali būti pavojingas valdžiai.
Tas farsas reikalingas todėl, kad faktiškai sugriauta ketvirtoji valdžia valstybėje teisminė valdžia. Praktiškai jos nebėra.
Net sovietmečiu buvo daug nesąmonių, tačiau buvo bent jau elementari tvarka buvo teismingumas ir žinybos pavaldžios viena kitai.
Aš dabar matau, kad Lietuvoje paskelbtas toks principas nuteisti kuo daugiau žmonių. Nors tame irgi tur būt yra gili prasmė teisti nelįs į politiką, nors jau dabar lenda, nes tuoj neliks neteistų žmonių. Vyksta visokie žaidimai, tačiau daug ką galėjo nuveikti spauda, Tačiau dabar ji jau numarinta, arba nustumta į kampą. Likusi kokia nors OPTV, arba Gorienė su Komentaru. Ir viskas. Niekas nekreipia dėmesio. Visur valdo sava chebra.
Galiu pasakyti taip Dalia Grybauskaitė buvo KGB prezidentė, ir bet kur galiu tai drąsiai pasakyti. Aš gyvenau sovietmečiu ir žinau KGB valdymo būdus ir t.t. Duodu galvą nukirsti kad Grybauskaitė buvo KGB statytinė.
Tai jokių prošvaisčių gyventi Lietuvoje nebematote?
Aš labiau matau save kape, negu prošvaistes Lietuvoje. Nors duok Dieve, gal jos kada nors ateis. Lygiai kaip Antanui sakiau mesk politiką, nes tave įkiš į kaliūzę. Nors aš niekada negalvojau, kas tas sovietizmas taip grįš ir taip įsitvirtins jaunuose žmonėse. Tiek daug kovojome už demokratiją, tačiau iš tos kovos nieko neliko. Ateina kita valdžia, tačiau sistema liko ta pati, nes visiems patiko tas pyrago ir botago principas būsi man geras, gausi pyrago, o jeigu ne gausi bizūno. Beveik baigiu prarasti viltį, kad kas nors pasikeis."
nu ziauru, mastantys zmones va mato visa tai . Ir kuo cia geriau nei Rusijoje?
Papildyta:
QUOTE(Amadėja* @ 2023 03 30, 12:18)
Mes tai kaime valgom šviežiai rūkytas. Super!
as rukyta lasisa megstu

svieziai rukytos jau nezinau kada valgiau zuvies...
Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2023 03 30, 12:36)
Deja, prošvaisčių tu seniai niekur nebematai

Nes jau seniai esi kape. </p>
nes ne romanus skaito
Papildyta:
kaip montekrista susiparino, kai pabaksnojo jai i jos ablavuma

jos aplinkoje jauciu uztenka pasgirti skaitomom knygom, nes aplinka tokia pat teletabiska
Papildyta:
QUOTE(Maja Di @ 2023 03 30, 13:21)
Kodėl taip sakai, uarda skaito
ir tu skaitai ablavuke

o pastininke netgi uzsisaugo i archyvus, kaip itin vertinga medziaga