Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

QUOTE(-burbanti- @ 2023 03 30, 16:44)
Negirdejau dar, kad zydas keistu savo rikejimą. Tai ne žydas. Jis man primena lietuves, kurios del musulmoniskos birkos pasidaro Zulfijos.

As irgi nesu sutikusi zydo, kuris pakeistu religija, yra tokiu, kurie netiki dievu, nereligingi, bet kad imtu taptu katalikais, nu bent as nezinau, nu bet kaip visada pas jas gi taip buna, kaip pas kitus pasaulyje nebuna biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

na viskas butu normalu siaip, jei nebutu to zydiskumo taip paberzus nuolat ir kad net is jos saipesi, ka dji zyde... kai pasirodo dabar , kad ji lietuve lotuliukas.gif

kazkaip pastinike galetu archyvuotis, ka pati meluoja nuolat, kad taip nepasimestu... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2023 03 30, 16:50)
As irgi nesu sutikusi zydo, kuris pakeistu religija, yra tokiu, kurie netiki dievu, nereligingi, bet kad imtu taptu katalikais, nu bent as nezinau, nu bet kaip visada pas jas gi taip buna, kaip pas kitus pasaulyje nebuna  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

na viskas butu normalu siaip, jei nebutu to zydiskumo taip paberzus nuolat ir kad net is jos saipesi, ka dji zyde... kai pasirodo dabar , kad ji lietuve lotuliukas.gif

kazkaip pastinike galetu archyvuotis, ka pati meluoja nuolat, kad taip nepasimestu... biggrin.gif

Todel pas sitas issigimėles ir iskreiptas supratimas qpie pasauli, nes tai pas jas vyksta is kartos i kartą. Pakeisti tikėjimą gali tik menkystos.
Atsakyti
Keitė. Holokausto akivaizdoj keitė. Linkiu jums tai patirti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paštininkė: 30 kovo 2023 - 15:55
QUOTE(paštininkė @ 2023 03 30, 16:48)
Iš manęs mano klasiokai nesityčiojo, tik informavo paklausdami. Tada aš paklausiau tėvų. Va, ir viskas.

O tu tyčiojiesi tik iš savęs. Gailu tavęs, prakeiktoji...

Taip, pakeitė, vesdamas močiutę katalikų bažnyčioje. Tai buvo 1946 metais.

tai jau dabar nesityciojo???? taigi rasiai aiskiai, kad is taves tyciojosi vaikai mokykloje, tokie kai mano ir uardos vaikai, nes tu zyde ir tada mokytojai pradejo apie holokausta pasakoti, tai kaip is vis jie suzinojo, kad tu zyde, jei dabar sakai, kad tu lietuve ir net senelis asimiliavosi i lietuviu kultura?

O dieve pastininke biski isgerk bilobilo arba nustuok meluoti, zinok tiesa paprasciau pasakoti, nesimaisysi tiek biggrin.gif

kad jau cia gerokai po holokausto buvo, tai prie ko holokaustas ir sis religijos pasikeitimas? kam taip meluoti? tuoj pasirodys kad senelis ir nebuvo visai zydas , o toks gal irgi pusiau su lasu zydisko kraujo? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2023 03 30, 16:54)

Tqi ar jis del zenatves is meilės su lietuve zenyjosi ar zenyjosi su lietuve, kad is to sau naudos turetu?
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2023 03 30, 16:54)

oi tu prisilinkesi...

2 metus po holokausto, cia holokausto akivaizdoje? blink.gif taigi ne i religija kas ziurejo, o i tautybe, ka tu cia skiedi, dokumentu nauju negavo gi po santuokos, kad nezydas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 30 kovo 2023 - 15:57
QUOTE(paštininkė @ 2023 03 30, 16:48)
prakeiktoji...

Oooooo...pas paštininkę abrakadabra prasidėjo biggrin.gif
Atsakyti

nu ziauru, mastantys zmones va mato visa tai . Ir kuo cia geriau nei Rusijoje? unsure.gif

Papildyta:
as rukyta lasisa megstu biggrin.gifsvieziai rukytos jau nezinau kada valgiau zuvies...
Papildyta:
nes ne romanus skaito biggrin.gif
Papildyta:
kaip montekrista susiparino, kai pabaksnojo jai i jos ablavuma biggrin.gifjos aplinkoje jauciu uztenka pasgirti skaitomom knygom, nes aplinka tokia pat teletabiska lotuliukas.gif
Papildyta:
ir tu skaitai ablavuke biggrin.gifo pastininke netgi uzsisaugo i archyvus, kaip itin vertinga medziaga lotuliukas.gif

Lb.paprasta pasidaryt rūkyklą kieme.

Atsakyti

Aš irgi galvoju, ar Airijos soc. tarnybos apie ją ir jos vaikus žino? Manau, žino. Bet ar žinok, pavyzdžiui, jos vaikų mokykloje, kad jų motina Kremliaus propagandą stumdo? Prieis ji liepto galą su tuo, manau.

Kam ten rūpi emigrantė ta su savo išperom. Sėdi gluškaimy kažkur ir tiek.

Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2023 03 30, 16:55)
tai jau dabar nesityciojo???? taigi rasiai aiskiai, kad is taves tyciojosi vaikai mokykloje, tokie kai mano ir uardos vaikai, nes tu zyde ir tada mokytojai pradejo apie holokausta pasakoti, tai kaip is vis jie suzinojo, kad tu zyde, jei dabar sakai, kad tu lietuve ir net senelis asimiliavosi i lietuviu kultura?

Eina ji nx biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2023 03 30, 16:55)

O dieve pastininke biski isgerk bilobilo arba nustuok meluoti, zinok tiesa paprasciau pasakoti, nesimaisysi tiek biggrin.gif

kad jau cia gerokai po holokausto buvo, tai prie ko holokaustas ir sis religijos pasikeitimas? kam taip meluoti? tuoj pasirodys kad senelis ir nebuvo visai zydas , o toks gal irgi pusiau su lasu zydisko kraujo? bigsmile.gif

Kur rašiau aiškiai, melage tu prakeikta? Citata? Koks holokaustas iš mokytojų lūpų mano mokyklos laikais. Tai jau mano brolių vaikų laikai. Nemaišyk, prakeiktoji.

Citata?
Atsakyti

Įdomiausia tai kad lervom nereikia holokaustų, nereikia, tapatybei neva keisti, ji tai daro tiesiog. Vis laukiam, kada gi nebebus LT pilietė :D

Atsakyti