Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

Tai kodel vaikai i tave pradejo badyti pirstais?

QUOTE(paštininkė @ 2023 03 13, 20:39)
taip, mokykloj, kaip pirštais  batyt tokių kaip jūsų vaikeliai pradėjo - papasakojo.

4 metų vaiko patirtį aprašiau, kai rašiau apie Sausio 13-os naktį. Ir - jūs nesuklydot - vėl ją išpeikė Uarda su Lutuke: ne taip reikėjo vaikui aiškint, reikėjo sakyt, kad fejerverkai. Ne, nesakė, kad naujametiniai fejerverkai. Todėl užaugo jaunas vyras, jau savo vaiką turintis, kuris žino, kas yra Sausio 13-oji. Ir toliau tą savo patirtinį žinojimą sakys kitoms kartoms...

Problema, kad Kremliui tai problema: tas patirtinis sakymas savo vaikams.

QUOTE(paštininkė @ 2023 03 13, 20:52)
Tokie kaip jūsų nelygu jūsų. Tada, kai man baksnojo, jūsų vaikeliai, o ir jūs pati, vargu, ar gimus buvot. Kalbu apie 1979, gal 1980 metus.

Mano minties akcentas ten buvo "kaip jūsų".  Nes dabar mano atžvilgiu tą tradiciją gi tęsiat.

Ir tik nereikia, Urada, dangstytis matytais filmais...

QUOTE(uarda @ 2023 03 13, 20:55)
Kokia tradicija?

QUOTE(paštininkė @ 2023 03 13, 20:56)
Antisemitinę.

Atsakyti
Nu va.... biggrin.gif

Dabar paštinykė tikrai atsijungs biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 30 kovo 2023 - 16:38
QUOTE(paštininkė @ 2023 03 30, 17:30)
Holokausto, kuris, kaip matome, įvairiomis formomis tęsiasi iki šiandien.

tai tu man paaiskink, kaip pries tave ne zyde gali buti kazkoks antisemizmas? blink.gif

ka tu ablavuke su holokaustu lygini doh.gif
Papildyta:
QUOTE(paštininkė @ 2023 03 30, 17:32)

matai ikeliau citata, ir ka? as ne tu gi, tu niekad neusgebi citatu ikleti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2023 03 30, 17:36)
Tai kodel vaikai i tave pradejo badyti pirstais?

Paklausė, kas man buvo netikėta.
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2023 03 30, 16:03)
Tai jau tu geriau žinai, prakeikta antisemite...

siaubas blink.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2023 03 30, 17:38)
tai tu man paaiskink, kaip pries tave ne zyde gali buti kazkoks antisemizmas? blink.gif

ka tu ablavuke su holokaustu lygini doh.gif

Ji nori dėmwsiauuuuuuuuuus!!! Dėmesiausssssssss!
biggrin.gif
Tuoj pasakys, kad stebuklingai isgijo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2023 03 30, 17:33)
Prie ko cia tu ir holokaustas, tai gi pati rasei, kad atsivertei I grynakrauję lietuvę?

jau kazkaip ji pasimete jauciu savyje... as jauciu pradesiu del rasizmo cia mano atzvilgiu verkti lotuliukas.gif
invalidumo korta nepaejo, dabar semitizmo ismete, bet su maistu susidirbo, tai dabar ziuresim , ka naujo istrauks... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2023 03 30, 17:40)

Pas tave nosis žiauriai žydiška?
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2023 03 30, 17:40)

badyti pirstais tolygu paklausti? lotuliukas.gif bet tai kaip tu vartaisi lotuliukas.gif badyti pirstais siaip reiskia saipytis ir ka taves vaikai paklause ar tavo diedukas zydas? ir tau buvo netiketa, kad diedukas zydas, tu nezinojai iki to? blink.gif
Atsakyti
Čia kitaip cituot neišeina, bet taip:
UOTE(paštininkė @ 2023 03 13, 20:52)
Tokie kaip jūsų nelygu jūsų. Tada, kai man baksnojo, jūsų vaikeliai, o ir jūs pati, vargu, ar gimus buvot. Kalbu apie 1979, gal 1980 metus.

Taip, taip rašiau, nes nemanau, kad Uarda tada buvo gimus, juolab jos vaikeliai.

O Lutukė irgi kūdikis buvo, gimus 1978.

Taigi, kas negerai?
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2023 03 30, 17:40)
Ji nori dėmwsiauuuuuuuuuus!!! Dėmesiausssssssss!
biggrin.gif
Tuoj pasakys, kad stebuklingai isgijo  biggrin.gif

nenustebciau, manau jos didziausia liga nuolatinis melas, ji gal ir sau meluoja..? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2023 03 30, 17:44)
nenustebciau, manau jos didziausia liga nuolatinis melas, ji gal ir sau meluoja..? unsure.gif

Rimtai? biggrin.gif
Atsakyti