QUOTE(paštininkė @ 2023 03 13, 20:39)
taip, mokykloj, kaip pirštais batyt tokių kaip jūsų vaikeliai pradėjo - papasakojo.
4 metų vaiko patirtį aprašiau, kai rašiau apie Sausio 13-os naktį. Ir - jūs nesuklydot - vėl ją išpeikė Uarda su Lutuke: ne taip reikėjo vaikui aiškint, reikėjo sakyt, kad fejerverkai. Ne, nesakė, kad naujametiniai fejerverkai. Todėl užaugo jaunas vyras, jau savo vaiką turintis, kuris žino, kas yra Sausio 13-oji. Ir toliau tą savo patirtinį žinojimą sakys kitoms kartoms...
Problema, kad Kremliui tai problema: tas patirtinis sakymas savo vaikams.
4 metų vaiko patirtį aprašiau, kai rašiau apie Sausio 13-os naktį. Ir - jūs nesuklydot - vėl ją išpeikė Uarda su Lutuke: ne taip reikėjo vaikui aiškint, reikėjo sakyt, kad fejerverkai. Ne, nesakė, kad naujametiniai fejerverkai. Todėl užaugo jaunas vyras, jau savo vaiką turintis, kuris žino, kas yra Sausio 13-oji. Ir toliau tą savo patirtinį žinojimą sakys kitoms kartoms...
Problema, kad Kremliui tai problema: tas patirtinis sakymas savo vaikams.
QUOTE(paštininkė @ 2023 03 13, 20:52)
Tokie kaip jūsų nelygu jūsų. Tada, kai man baksnojo, jūsų vaikeliai, o ir jūs pati, vargu, ar gimus buvot. Kalbu apie 1979, gal 1980 metus.
Mano minties akcentas ten buvo "kaip jūsų". Nes dabar mano atžvilgiu tą tradiciją gi tęsiat.
Ir tik nereikia, Urada, dangstytis matytais filmais...
Mano minties akcentas ten buvo "kaip jūsų". Nes dabar mano atžvilgiu tą tradiciją gi tęsiat.
Ir tik nereikia, Urada, dangstytis matytais filmais...
QUOTE(uarda @ 2023 03 13, 20:55)
Kokia tradicija?
QUOTE(paštininkė @ 2023 03 13, 20:56)
Antisemitinę.