Arestoviciaus pasakojimas. Siandiena rusu aviacijos juoda diena.
https://www.youtube....h?v=cMS85zD41NA
Pavapsejai, kaip Putino TV uzhdzombinta ruse. Tiki rezhimais kurie meluoja. Va tuoj Putinas ives karine padeti, kad kazka "suvaldyti". Kara pradejo "del taikos". Mane jau nervuoja bukiai kurie tiki tokiomis nesamonemis.
Tai kad diduma ju lektuvu yra isperkamai nuomojami...
na ir as sakau, kad neadekvacios sankcijos, nuo kurio kentes visi ne tik rusai ir tik eiliniai zmones, turtingi turi budu kaip ir kuom keliauti...
Neįvedė.
Tik pasirašė "feikų" įstatymą: tie, kurie, taip pat ir masinės informacinėse priemonėse, pasisakys PRIEŠ karą Ukrainoje, bus baudžiami iki 15 metų laisvės atėmimo. Va taip.
Lutuke, nuo šiol atsargiau savo tekstuose vartok žodį "karas", geriau keisk į "karinė operacija", o jau "karui ne", tai jau iš viso pamiršk - bent rusiškai kalbančiai ir suprantančiai auditorijai

kova pries agresoriu, kova pries virusa, kova pries buozes, kova pries kapitalizma... nematai panasumu?
si kart viskas isliko tik covidas zodis pakeistas zodziu agresorsiu, o priemones to spacios, ir vel ribojama zmoniu laisve ir gyvenimai....issikvepe pandemija atejo karas, cia tik sutapimas...
O ne tu rasei: NATO jau ruošiasi ir pan.?
Nesutinki?
"Man gėda girdėti, kai NATO valstybių vadovai ir pareigūnai veblena, kad „negali veltis į konfliktą“, o Sirijoje, Libijoje, Afrikoje, Jugoslavijoje, Afganistane galėjome?“ – retoriškai klausia kadenciją baigusi prezidentė"
Papildyta:
Smagu. Kad susidomejote.
Šitą irgi paklausykit: "Vakaru fronte nieko naujo" irgi įspūdinga.
Tai Nato turi but pasiruosus kiekviena sekunde, kai Rusija atskleide savo beprotybe, bet ji - gynybinis aljansas. Ir siaip Jav kisasi kaip taikdariai, o ne agresoriai.
Nesutinki?
"Man gėda girdėti, kai NATO valstybių vadovai ir pareigūnai veblena, kad „negali veltis į konfliktą“, o Sirijoje, Libijoje, Afrikoje, Jugoslavijoje, Afganistane galėjome?“ – retoriškai klausia kadenciją baigusi prezidentė"
Papildyta:
Smagu. Kad susidomejote.
Tai Nato turi but pasiruosus kiekviena sekunde, kai Rusija atskleide savo beprotybe, bet ji - gynybinis aljansas. Ir siaip Jav kisasi kaip taikdariai, o ne agresoriai.
Nesutinki?
Papildyta:
Smagu. Kad susidomejote.
Nesutinki?
Papildyta:
Smagu. Kad susidomejote.
Amadeja, tai kam tada rašai:
"Nato tiesiogiai ginti Ukrainos negali, nes tai isplestu karo teritorija ir zala butu didesne uz nauda"
Aš nlb suprantu: tu už ar prieš?
Tik pasirašė "feikų" įstatymą: tie, kurie, taip pat ir masinės informacinėse priemonėse, pasisakys PRIEŠ karą Ukrainoje, bus baudžiami iki 15 metų laisvės atėmimo. Va taip.
Lutuke, nuo šiol atsargiau savo tekstuose vartok žodį "karas", geriau keisk į "karinė operacija", o jau "karui ne", tai jau iš viso pamiršk - bent rusiškai kalbančiai ir suprantančiai auditorijai

uztat Lietuva ivede, dar Putinui mokytis ir mokytis vakaru metodu..
Kodel tureciau? yra skirtumas? As nesu karu eksperte. Koks skirtumas galima pavadinti bet kaip, esme, kad zmones zuva. Kalbejau ir kalbesiu, kad as pries kara, bet koki ir man visada bus zmogaus gyvybe svarbiau, nei bet kokie politiniai principai ar valdzios.