Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

QUOTE(-burbanti- @ 2023 04 14, 21:12)
Pakelkime taures uz lezbietes invalides!
biggrin.gif

Pakelkim ---- ir dar už menininkes, sienų tu dažytoja , pavyzdžiui, už Frida Kahlo wub.gif biggrin.gif biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2023 04 14, 21:17)
Ne tam adresuoji klausima, mano teisiu niekas nepazheide.
Tai man suteike teises nesiskaityti su kitais.
Mishke nera jokiu teisiu, kas stipresnis, kas sugeba pasislepti tas ir teisus.

Va lietuviai sapalioja apie mazhumas ir kad jos turi klausyti daugumos.

O shalia gyvena bendraminciai Kremliuje kurie irgii taip pat galvoja, jie galvoja, kad jokiu mazhumu nera, tiesiog jas reikia priversti tapti daugumos dalimi ir neishsikalinet.

Na Kinija irgi taip galvoja rusyno atzhvilgiu, tai cia bus idomus spektaklis jusu uzhsakymu, pagal jusu ponjatijas.
Galesi rusui atsakinet i klausimus kokias teises tavo pazheide.

Idiote, tau adresyoju klausima - kur kas ir kada pazeide tavo, kaip nei vyro/nei moters - bbž ko teises?
Papildyta:
QUOTE(paštininkė @ 2023 04 14, 21:17)
Pakelkim ---- ir dar už menininkes, sienų tu dažytoja , pavyzdžiui, už Frida Kahlo wub.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Ir dar pakelkime taures uz invalides, norejusias skusti visus, kas nesiskiepino
biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2023 04 14, 21:15)

Dėl laiptų buvo diskusija. Ir dabar tebėra. Neįgalūs žmonės nėra tie, kuriems pro pašalinį įėjimą. Jei skelbi (nuo ko diskusija ir prasidėjo), kad kavinė "atvira visiems", tai ir užtikrink, kad ji ir bus oriai ( be pašalinių įėjimų) ATVIRA VISIEMS. Jei to ne gali užtikrinti - neskelbk, nes tai neteisinga ir mane su vaikštyne kavinės fotografijoje klaidinanti reklama.
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2023 04 14, 21:25)
Dėl laiptų buvo diskusija. Ir dabar tebėra. Neįgalūs žmonės nėra tie, kuriems pro pašalinį įėjimą. Jei skelbi (nuo ko diskusija ir prasidėjo), kad kavinė "atvira visiems", tai ir užtikrink, kad ji ir bus oriai ( be pašalinių įėjimų) ATVIRA VISIEMS. Jei to ne gali užtikrinti - neskelbk, nes tai neteisinga ir mane su vaikštyne kavinės fotografijoje klaidinanti reklama.

Ka tu cia komentuoji? Koki postą?

Kaip greit uzmirsai savo pagiežą nesiskiepinusiems covid metu biggrin.gif

Tu rimtai, po to, kai mes cia pradejom diskusijas apie Gustuko kavinę, ten nubegai savo kreivomis kojomis ir piketavai su vaikatyne? Eik tu nx kokia tu nesveika.......
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 14 balandžio 2023 - 20:41
QUOTE(-burbanti- @ 2023 04 14, 21:30)
Ka tu cia komentuoji? Koki postą?

Kaip greit uzmirsai savo pagiežą nesiskiepinusiems covid metu  biggrin.gif

Na jo, Maja DI teisi, tu rimtai daug geri. Aš tai tik prisimenu, kaip kažkada skatinai "maktelt likeriuko" SM, bet iš paskutiniųjų postų - jau laki, o nemakteli. Net ir penktadienio vakarą tau per daug.

Nusiramink arba vėl mano ignorą gausi rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paštininkė: 14 balandžio 2023 - 20:39
QUOTE(paštininkė @ 2023 04 14, 21:37)
Na jo, Maja DI teisi, tu rimtai daug geri. Aš tai tik prisimenu, kaip kažkada skatinai "maktelt likeriuko" SM, bet iš paskutiniųjų postų - jau laki, o ne makteli. Net ir penktadienio vakarą tau per daug.

Nusiramink arba vėl mano ignorą gausi rolleyes.gif

Nusikakoti man ant taves ir tavo ignoro, esi tuscia vieta mamkose
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2023 04 14, 21:20)
Idiote, tau adresyoju klausima - kur kas ir kada pazeide tavo, kaip nei vyro/nei moters - bbž ko teises?
Papildyta:

Ir dar pakelkime taures uz invalides, norejusias skusti visus, kas nesiskiepino
biggrin.gif

o ir tokių buvo? biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Žr. ankštesnį mano postą. Mažiau lak likeriuko arba ignoras.
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2023 04 14, 21:39)
Nusikakoti man ant taves ir tavo ignoro, esi tuscia vieta mamkose

Puiku. Ignoras.
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2023 04 14, 21:43)
o ir tokių buvo? biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Žr. ankštesnį mano postą. Mažiau lak likeriuko arba ignoras.
Papildyta:

Puiku. Ignoras.

Nu bet as soke...lekti stoveti piketuoti prie Gustuko kavines su savo vaikstyne, mol ziurekit - AŠ INVALIDĖ, po musu diskusiju apie kokie saunuoliai Gustuko seimininkai. Tavo vieta psichiatrineje ligonineje.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 14 balandžio 2023 - 20:52
QUOTE(IDOMUCIA @ 2023 04 14, 21:17)
Ne tam adresuoji klausima, mano teisiu niekas nepazheide.
Tai man suteike teises nesiskaityti su kitais.
Mishke nera jokiu teisiu, kas stipresnis, kas sugeba pasislepti tas ir teisus.

Va lietuviai sapalioja apie mazhumas ir kad jos turi klausyti daugumos.

O shalia gyvena bendraminciai Kremliuje kurie irgii taip pat galvoja, jie galvoja, kad jokiu mazhumu nera, tiesiog jas reikia priversti tapti daugumos dalimi ir neishsikalinet.

Na Kinija irgi taip galvoja rusyno atzhvilgiu, tai cia bus idomus spektaklis jusu uzhsakymu, pagal jusu ponjatijas.
Galesi rusui atsakinet i klausimus kokias teises tavo pazheide.

Taip veikia Visata, pasaulis. Tu ką nežinojai? Visada, visur laimi stipriausias
Papildyta:
QUOTE(paštininkė @ 2023 04 14, 21:25)

ko prisiknisai prie Gustuko? Tu ką vakar gimusi, nežinai, kad praktiškai kiekviena reklama ir kiekvienas verslas meluoja, naudojasi tuo, kad nėra bausmių už tai?
"Lietuviams skaniausios Elmenhorster sultys..." Aha, tiki, kad kiekvienam lietuviui visiems iki vieno? Eik protestuok, piktinkis, grasink!
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2023 04 14, 22:02)
ko prisiknisai prie Gustuko? Tu ką vakar gimusi, nežinai, kad praktiškai kiekviena reklama ir kiekvienas verslas meluoja, naudojasi tuo, kad nėra bausmių už tai?

Prisiminiau, kai priminė rolleyes.gif Ir visada prisiminsiu, kai primins. Ženkliška.

Rimtai kiekvienas?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paštininkė: 14 balandžio 2023 - 21:10
QUOTE(IDOMUCIA @ 2023 04 14, 20:17)
mano teisiu niekas nepazheide.

QUOTE(-burbanti- @ 2023 04 14, 20:20)

Tu ka esi kokia gal glusha, kad nemoki skaityti?

Esi jau klimaksine, tai labai tinka tas "nei vyras/nei moteris - bbž kas"

Tau tai ir aktualu, tai eik i paradus.
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2023 04 14, 22:07)
Prisiminiau, kai priminė rolleyes.gif  Ir visada prisiminsiu, kai primins. Ženkliška.

Rimtai kiekvienas?

Taip, pas kiekvieną rasi pagražintą realybę, nes Dievų žemėje nėra
Atsakyti