Ji drasiai rodo savo jaunystes nuotraukas? Jei ne , tai reiskia neatpazystamai pasikeitė.
https://www.youtube....w...B3Darželis
nezinau zinok, man tai neatrodo tik makiazas, pasiziurek i ja i video, ten pas ja viskas atrodo koreguota, nosis, lupos pripustos, aplink akis gal botoksa leidziasi nezinau, nes ir akys labai keistai atrodo tokioj jaunystej, sudarkyta kazkokia atrodo, kazkada grazi buvo. kas senstant bus...

Papildyta:
as jos nei nezinojau seniau, is kur ji is vis isdygo, kodel tokia keista pavarde?
bet akivaizdu, kad bruozai keisti veido, nes nu matosi tokie dalykai iskraipoma harmonija veido, o prigimtis matosi, kad grazi buvusi mergina, tik va reikia kazko zmonem vis save koreguoti chirurgu, botoksu pagalba, ypac tos pripustos lupos tai tragedija kazkokia...

nežinau, neseku ką rodo, ką ne, bet yra nete jaunystės foto
Papildyta:
nezinau zinok, man tai neatrodo tik makiazas, pasiziurek i ja i video, ten pas ja viskas atrodo koreguota, nosis, lupos pripustos, aplink akis gal botoksa leidziasi nezinau, nes ir akys labai keistai atrodo tokioj jaunystej, sudarkyta kazkokia atrodo, kazkada grazi buvo. kas senstant bus...

Papildyta:
as jos nei nezinojau seniau, is kur ji is vis isdygo, kodel tokia keista pavarde?
bet akivaizdu, kad bruozai keisti veido, nes nu matosi tokie dalykai iskraipoma harmonija veido, o prigimtis matosi, kad grazi buvusi mergina, tik va reikia kazko zmonem vis save koreguoti chirurgu, botoksu pagalba, ypac tos pripustos lupos tai tragedija kazkokia...

tai gal net dantenom tada nieko nedaryta, neleista žemyn, nes kai tokia lūpa, tai nereikia matyt

Aš tau sakau, mano giminaitė taip pasikeičia su makiažu, kad pasižiūri į foto ir atrodo wow, Dieve, žvaigždė, miss ir pan. O nusiima viską, tai vis ta pati, paprasta mūsų mergaitė

Pavardė matomai iš tėvuko užsieniečio
https://www.facebook...0...000.&type=3
https://www.facebook...0...000.&type=3
mano giminaitė irgi pasismailina nosį su makiažu

menas ir ne kitaip
tu nueik kada roeiš kokią progą ir paprašyk, kad tau prof. makiažą padarytų, leisk dažyt daug, neprašyk natūraliai ir pamatysi kokią Barbę iš tavęs padarys

menas ir ne kitaip
tu nueik kada roeiš kokią progą ir paprašyk, kad tau prof. makiažą padarytų, leisk dažyt daug, neprašyk natūraliai ir pamatysi kokią Barbę iš tavęs padarys

Zinoma esu turejusi profesionalu makiaza, o ir pati moku gana gerai pasidaryti, jei reikia. Zinoma galima daug ka padaryti su makiazu ar grimu netgi, mano drauge viena baige grimavimo mokykla londone, kur ruosia aktoriam tuos grimuotojus, bet tai nuotraukom makiazas, realiai matant zmogu ar matant video matai ne tik seselius is priekio, nosies formos nepakeisi, ji zinoma gali atrodyti is priekio kitaip, bet ne is visu rakursu, si merguzele ryskiai pasikeitusi veide ne tik lupas, matosi ir nosis siek tiek kitokia, dazniausiai visada matosi, jei kazkas daryta pas zmogu, dingsta veide harmonija, cia tikrai ne makiazai.
va seniausios nuotraukos ji grazi harmoninga tokia, o dabar visa sudarkyta.
va seniausios nuotraukos ji grazi harmoninga tokia, o dabar visa sudarkyta.
Nesutinku žinok. Na pažiūrėk, kad ir Baibą (latviukė dainininkė, pas mus gyvena su lietuviu), ji turėjo "erelio" nosį ir ją nusipjovė. Visai kitas žmogus dabar, graži visai. Arba žinau olimpietę kanadietę, kuri irgi pjovėsi nosį, tai gražutė dabar. Joks vaikas negimsta su ereliška nosimi, tai vėliau nuo visokių disbalansų nutinka. Jei yra galimybė palyginus saugiai pasigražinti, kodėl to nedaryti? Aišku, pernelyg išsididinti lūpas tai yra nesąmonė, bet tikrai yra žmonių su labai smulkiomis lūpytėmis, kas irgi gana keistai atrodo. Tokias sunku net padažyti. Tai tegu sau pasipučia, jei normos ribose.
kaip sakoma del skonio draugu nera

ne, man grazu ir erelio ir visokios kitokios nosys. ir ivairiausiu formu lupos ir veido bruozai, man grazu visi tie netobulumai, nes jie man zmoguje dera. Man negrazu, kai daro visus vienodus pagal viena trafareta, butent tai ir matosi po tu operaciju, prarastas veidas ir uzdeta kazkokia kauke vienoda visiem, visu nosys tik tiesios ir mazos, lups dideles, blakstienos ilgos ir t.t. man tas asmeniniu feature praradimas tai tarsi zmogaus esmes praradimas, visi kaip klonai, kaip barbes.
as pateisinu tas operacijas, jei kazkas po traumos labai susidarke, jei kokie randa aatsirado ir t.t. dar nesu maciusi, kad butu graziau po tu operaciju.
Man is tikro dauguma moteru net be makiazo atrodo graziau, nei su, nebent jau ten koks minimalus, ant nuotrauku, taip, norisi pasiryskinti, nes nuotraukos isblukina. Bet gyvenime man grazu ir taip , jau esu sakiusi ir plaukai nedazyti ir veidas neispaisytas, juo labiau nepakeistas chirurginiu budu ar botoksais, man grazu naturalus zmogus, toks koks jis yra.
bet cia tik mano skonis ir nuomone.
Nesutinku žinok. Na pažiūrėk, kad ir Baibą (latviukė dainininkė, pas mus gyvena su lietuviu), ji turėjo "erelio" nosį ir ją nusipjovė. Visai kitas žmogus dabar, graži visai. Arba žinau olimpietę kanadietę, kuri irgi pjovėsi nosį, tai gražutė dabar. Joks vaikas negimsta su ereliška nosimi, tai vėliau nuo visokių disbalansų nutinka. Jei yra galimybė palyginus saugiai pasigražinti, kodėl to nedaryti? Aišku, pernelyg išsididinti lūpas tai yra nesąmonė, bet tikrai yra žmonių su labai smulkiomis lūpytėmis, kas irgi gana keistai atrodo. Tokias sunku net padažyti. Tai tegu sau pasipučia, jei normos ribose.
Kokių dar disbalansų? Apie genus ir tt ką nors girdėjai? Tokios nosys ima ryškėti paauglystėje ir balansuokis tu kaip nori, jei tėvai, seneliai ar vienas jų turėjo tokią nosį, labai panašiai bus/gali būti ir tau

Tai negi negirdėjai- jei mėsos nevalgysi, ilga nosis neišaugs. Čia mėsa kalta. Arba svirpliai, kuriuos visur slapčia deda. Nu nebent garinamas actas pagelbėt gali....

O be genų daugiau nieko negirdėjusi šia tema? Tai žinok kaip tik turi gražaus skaitymėlio (anglų kalba, aišku). Enjoy your spring