Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

Lutuke, tai talpą reik ant kažko padėt, o po ja gslima sodinti kažką mažo. Pas jus šilčiau. Šiaip.  Gal kitamet anksčiau sėsiu, nes gyvensim name, tai paprasčiau bus.

Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2023 04 20, 10:04)
<p>Apie daržus neturiu ką pasakyt, viską perku turguje arba PC biggrin.gif </p>

Dar nepribrendai biggrin.gif . Aš irgi kažkada galvojau- nu jau ne man, matydavau kaip mama "aria" darže ir kai reikdavo padėt... Bet dabar norisi į žemę rankas suleist....
Atsakyti

Tai va, kiekvienas turim savo dzikų biggrin.gif. Aš aplamai mėgstu skaniai pavalgyt ir įvairiai, todėl mane ir nervuoja dietos, nes tada turi kažko atsisakyt. Todėl negalėčiau jokia vegane ar vegetare tapt, tai būtų savęs kankinimas, o aš save myliu biggrin.gif. Tai ir galvoji kas geriau ar gaut paitenkinimą skaniai pavalgius ar nešiot mažiau svorio biggrin.gif
Papildyta:
Nu jo, joga gerai kartais, nueinu kartą į savaitę, taip išsitampo viskas, taip atlaisvėji... Nu bet taip tai nepadarau biggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gif

Niekad dietų nesilaikiau, neturėčiau valios :D

Aš per savaitę stengiuosi sykį skirt tempimui, ramiam sportui, visa kita jau su svoriais, kas mums, moterims, tampant vyresnėms, vis aktualiau.

Atsakyti

koks skausmas po treniruotės? nebent kitą dieną, kai nesportavęs imi sportuot ar po pertraukos, ar nauji pratimai. Kitu atveju skausmo jokio neturi būti. PS tavo sportas joga? Toks ten ir sportas. bet labai gerai, kad judi kažkiek.
Tai po visokio fizinio krūvio (intensyvesnio) būna tas euforijos jausmas. Elementari gamta.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 20 balandžio 2023 - 09:23

Show must go ooooon... biggrin.gif
Į benkunsko patarėjas Donalda siūloma lotuliukas.gif

o aks čia keisto? Ji Vilniaus taryboj jau nebe trečią kadenciją dirbs.

Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2023 04 20, 10:22)
Į benkunsko patarėjas Donalda siūloma vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>o aks čia keisto? Ji Vilniaus taryboj jau nebe trečią kadenciją dirbs.</p>

nieko, tikrai nieko, viena edukuočiausių Lietuvoj biggrin.gif
Atsakyti

Dar nepribrendai biggrin.gif. Aš irgi kažkada galvojau- nu jau ne man, matydavau kaip mama "aria" darže ir kai reikdavo padėt... Bet dabar norisi į žemę rankas suleist....

Aš gėles pasėjau ant palangės :D Jau prasikalė kažkas, daugiametės, tai persodint bandysiu :D A, dar agurkai auga, bet ten pasėjam statinėse ir pamirštam, tik palaistom atvarę :D A, dar ten krapų įmetu :D Va, ir aš truputuką ūkininkauju :D

Atsakyti

nieko, tikrai nieko, viena edukuočiausių Lietuvoj biggrin.gif

Aš nežinau, koks jos išsilavinimas. Vicemerui nereikia būti pačiu edukuočiausiu

Atsakyti
Donalda yra viešai prisipažinusi, kad studijų metais vieną kartą yra rūkiusi „žolės”.[35] „Lietuvos ryto“ žurnalo „TV antena“ viršeliui nusifotografavo be drabužių, savo naujojo dainų albumo viršeliui – apsinuoginusi.[36] Kartu su draugu psichologu Andriumi pagarsėjo jo melagingu policijos iškvietimu, dėl ko Seimo Etikos ir procedūrų komisija kreipėsi į teisėsaugos pareigūnus dėl parlamentarės, tos pačios komisijos narės, Donaldos Meiželytės elgesio.[37] Donalda buvo kandidatė „Auksinių svogūnų“ apdovanojimų nominacijoje „Politikas, rodęs blogiausią pavyzdį 2011“ (už tai, kad išgėrusi „tikrino“ policijos darbą).[38]

2009 m. Meiželytė pakartotinai atsidūrė dėmesio centre, kuomet vieną savaitgalį su draugėmis tuometinė parlamentarė, Narkomanijos ir alkoholizmo prevencijos komisijos narė, viename sostinės naktiniame kokteilių bare šoko ant stalo. Savo poelgį aiškino kaip „išvažiuojamąjį posėdį“ pasižiūrėti, „kaip linksminasi tauta", teisinosi, kad ant stalo užlipti ją kvietė žinomas baleto artistas, jos bičiulis Nerijus Juška ir grupės „69 danguje“ narė Nijolė Pareigytė.[39]
biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Benkunskas mus išgelbės biggrin.gif
Atsakyti

nu ir? Kur čia kriminalas? 

PS benkunskas man nepatinka, bet už jį balsavau antram ture. 

Atsakyti

nu ir? Kur čia kriminalas?  PS benkunskas man nepatinka, bet už jį balsavau antram ture. 
Normalus žmogus ji :) Svarbiau gal kaip dirba.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 20 balandžio 2023 - 09:57
QUOTE(Amadėja* @ 2023 04 20, 10:43)
<p></p><p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Montekrista.back" data-cid="73065535" data-time="1681975898"> nu ir? Kur čia kriminalas?  PS benkunskas man nepatinka, bet už jį balsavau antram ture. </blockquote> Normalus žmogus ji smile.gif Svarbiau gal kaip dirba.

Aha, visas Napalys, darbus tik dirba biggrin.gif
Atsakyti