Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

Kai nustos aiskinti kas kiek turi sverti, tada gales megauti neidomiu savo gyvenimu. O dabar - visas gyvenimas jos sukasi apie kilograms. Cia yra nenormalu. Gyvenimas toks greitas ir idomus, tiek visko jqme gqlima nuveikti, o cia - darbas - sporto sale, darbas ' sporto sale. Kaip nuobodu.

Nu bet tai ka padarysi, kiekvienam sava laimė  :D​ 

Atsakyti

Mes tai naudojamenupjautą 200ltr bačką

Tai va mano dabar ta didelė 1000lt kur ukininkai naudoja, labai patogu prisireikia daug vandens ir nereik dažnai ten leisti, bet reiks ir mažesnę pasistatyt vidui dėl tos šilumos, kaip sakot, nes dabar jau daug kas auga, o naktimis vel po 2 l praneša tik.

Atsakyti

Nupirkau dar 6 trūkstamas tujas ir 5 šilauoges. Dar norėjau šikmedžio, bet būtų jaučiu netilpęs 😂.  Subankrotins mane tie augalai 😃😃😃

O as tai perėjau ant karinių, perku juos vietoj visu šilauogių ir silkmedžiu. Kiek vargo su tom šilayogėm ir uogos rūgštokos, nes saulės gal pas mus mažai.o kari tai jokio vargo ir uogos saldžios skanios, žmonės kažkodėl karinius užmiršo. O nuo tujunmsn iš vis alergija.

Atsakyti

mano mama irgi, kad prisipirko medžių, naujų vyšnių visokių biggrin.gifsakau mam, tai ką 100 metų gyvensi, kada išaugs? biggrin.gifsako, kad viena jau šiemet turi man uogų privest biggrin.gifnu nu, laukiam

Nu vyšnia po 3,5 metų jau duos tu uogyčių nemažai, jei paukščiai pas jus nenulesa, aš tai jau paukščių nebemegstu,  brudai viską lesą, reik viską nuo jų tinklais dėt. Lepina juos žmonės kaip vištas ir priviso gal jų per daug. :D 

Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2023 04 20, 22:01)
o kari tai jokio vargo ir uogos saldžios skanios, žmonės kažkodėl karinius užmiršo. O nuo tujunmsn iš vis alergija.</p>

o kas tai yra? gyvenime negirdėjau
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2023 04 20, 22:03)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Monteverte" data-cid="73065732" data-time="1682005870"><div><p>mano mama irgi, kad prisipirko medžių, naujų vyšnių visokių vartotojo įkelta nuotraukasakau mam, tai ką 100 metų gyvensi, kada išaugs? vartotojo įkelta nuotraukasako, kad viena jau šiemet turi man uogų privest vartotojo įkelta nuotraukanu nu, laukiam</p></div></blockquote><p>Nu vyšnia po 3,5 metų jau duos tu uogyčių nemažai, jei paukščiai pas jus nenulesa, aš tai jau paukščių nebemegstu,  brudai viską lesą, reik viską nuo jų tinklais dėt. Lepina juos žmonės kaip vištas ir priviso gal jų per daug. biggrin.gif </p>

Nieko, visiems užteks. Aš paukščius dievinu, jie mano pranašai, sargai wub.gif viską galima pagal jų klykimą, elgesį nusiskaityti sau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2023 04 20, 22:06)
o kas tai yra? gyvenime negirdėjau
Papildyta:

Nieko, visiems užteks. Aš paukščius dievinu, jie mano pranašai, sargai wub.gif viską galima pagal jų klykimą, elgesį nusiskaityti sau ax.gif

Karintai, klaida isivele,uzknisa tas autokorektorius smile.gif dar medlievom jas vadina kitose krastuose, labai skanios uogos, saldzios labai ir visiskai nelepios, pasodinai ir auga, krumai auksti uzauga seniau zmones gyvatvores is ju darydavo.
https://lt.wikipedia...astoji_medlieva

Jei be tinklo pas mus nelieka, pauksciai viska nukapoja biggrin.gif zinoma grazu tie paukstukai, bet kai jau reik su jais del uogu kovoti tai irgi ne kas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2023 04 20, 23:02)
Karintai, klaida isivele,uzknisa tas autokorektorius smile.gif  dar medlievom jas vadina kitose krastuose, labai skanios uogos, saldzios labai ir visiskai nelepios, pasodinai ir auga, krumai auksti uzauga seniau zmones gyvatvores is ju darydavo.
https://lt.wikipedia...astoji_medlieva

Jei be tinklo pas mus nelieka, pauksciai viska nukapoja  biggrin.gif zinoma grazu tie paukstukai, bet kai jau reik su jais del uogu kovoti tai irgi ne kas  biggrin.gif

Hm, nežinau jų ir po korektūros biggrin.gif O gal ir mačiusi kažkada, bet niekada tėvai tokių neturėjo ir kaimynai man regis ne. Nes būtų gal ir mama užsinorėjusi tada.
Atsakyti

Hm, nežinau jų ir po korektūros biggrin.gifO gal ir mačiusi kažkada, bet niekada tėvai tokių neturėjo ir kaimynai man regis ne. Nes būtų gal ir mama užsinorėjusi tada.

Parodyk mamai nuotraukas gal žinos, čia senoviška lietuviška uoga, auga dabar miškuose ar senose sodybose. Labai verta įsigyti. Ir labai maistinga, vertinga. 

Šilauogėm ten pirk žemę specialę, trešk, karpyk ir kas ne taip žiūrėk uogu bus mažai ar rugščios, o čia pasodinai ir pamiršai :D uogu pilna ir skanių. 

vis užmirštam senus gerus dalykus, puolam prie naujų modernių brangių ir prastesnių.

Atsakyti

https://www.merkio.l...evos-uogos.html

Va galit nuvažiuoti vasara paragauti šių uogų. :mirksiukas:​ 

Atsakyti

Nu jo biski keistai, pas mus treniruotėje visi dejuoja, kad sunku :D Nes nu jei nieko nnejauti tai ka ten treniruoji?  :hmm:​ 

Yra skirtumas tarp jausti raumenis, "deginimą" ir skaudėti. Tai milžiniškas skirtumas. Tau kažkas negerai, jei aviską skauda, net po tvarkymosi.

Atsakyti

Kai nustos aiskinti kas kiek turi sverti, tada gales megauti neidomiu savo gyvenimu. O dabar - visas gyvenimas jos sukasi apie kilograms. Cia yra nenormalu. Gyvenimas toks greitas ir idomus, tiek visko jqme gqlima nuveikti, o cia - darbas - sporto sale, darbas ' sporto sale. Kaip nuobodu.

pasakė ta, kuri dešimtmečius visą laiką leidžia Supermamoj.

Atsakyti

i joga einu jau apie 3 metus, pries tai lankiau pilates, ejau i sporto sale, nu visada man skauda nors ir reguliariai sportuoju, tik kruviai nedideli 1,2 k i savaite. as namsu susitvarkau generaliskai man paskui visur skauda biggrin.gifbiggrin.gif

Bet tai žauru, šitaip laiką iš vaikų atimt...Išeina mat sportuot...

PS beje, tiek negana. Sportuot reikia bent tris kartus per savaitę. Kur kardio? Svoriai (nu ok jūs ten jogą su svoriais kažkaip propaguojat...)

Atsakyti