Taigi sakiau, kad niekur nėra druskos pirkti, o pas mane namuose gal 2 šaukštai likę. Taigi ruošiasi mėsą sūdyti

Bet šiandien man du įrašai suteikė vilties, pirmasis va (Moonte!!)
Reziumė: ruskių armijai nelabai kas, artimiausios 2-3 dienos bus tos, per kurias pasimatys. putkos aplinkoje panika, žiurkės bėga iš laivo.
https://www.youtube....h?v=0B5tTwtCoNQ
Ir antro nerandu, kažkaip youtube naršydama neišsisaugojau. Bet tai vienas iš žmonių, pažįstančių putiną, dirbusiu su juo anksčiau ir šiek tiek žinančių jo mąstymą. Mane kaip ir nuramino jo mintys apie atominio karo galimybę; putka to tikėtina, kad gal ir norėtų, nes jam dzin jau viskas, bet niekas jam neleis tiesiog taip paspausti mygtuko, nu tipo, neįmanoma. Ir dabar (interviu prieš dvi dienas) putino vertė artėja prie nulio, jau ima bėgti visi lauk iš šalies arba stengtis nusiplauti, putka, tikėtina, net nežino daugelio dalykų, nes nuo jo vis dar slepiama jam stengiantis įtikti. Man patiko jo citata (maždaug): "jei dar prieš mėnesį visi jo bendražygiai kalbėdami telefonu apie putiną stengėsi kalbėti pagarbiai, tai dabar jų epitetai yra panašūs į tuos, kuriuos vartoja Ukrainoje".
Rusijai, tokia kokia ji yra galas. Bet gausi minia rusų neišeis į gatves.
O štai žiurkė tokia yra karaulov youtube-dideliausiomis raidėmis video, kad Zelenskis jau pabėgo. Ten to briedo karaulovo neilgai gali ištverti.
Deja deja, cia aprasoma situacijos, kai Jav bombos buvo metomos net ne i namus, o minia moteru ir vaiku ir ne netycia. https://www.google.c...deaths.amp.html
Tu gal prabusk pagaliau, Jav daug daugiau kartu dare tai, Ka dabar daro Rusija. Ir tai Rusija specialiai civiliu neatakuoja. Nebombarduoja miestu, net juos apeina jei jose nera kariniu baxiu ar kitu tasku, Ka jie nori sunaikinti.
Matem kaip apeina. Aha.
Bet vis vien visko prisigalvoji... Aš pvz šiandien rusį apžiūrėjau, jis pas mus 2x3 dydžio, tai paskaičiavau, kad čiužinys iš miegamo lovos tilps, jei kartais nuo atomo reiks slėptis... Bet kiek pasiklausau, daug kas kuprines kraunas su dokumentais, vandenį, konservus pakuoja. Nu galvoju kas iš to, kur tu nubėgsi... Dabar tą druską išpirko... Panikoj tikrai yra daug žmonių. O jei dar depresiniai kokie, tai visai gali stogai nuvažiuoti...
Man stogas nustojo vaziuot 😁kolkas
Charkovo gyventojams papasakok. ir ne tik...
Mano grauge ten draugu turi. Susiraso. Pasakoja, kad gyvena rusy... Sake kosmaras
Druską? Rimts? Grikius dar suprantu, bet druską???
Rimtai nera. Ziurejau, nes namie i pabaiga.
Taigi sakiau, kad niekur nėra druskos pirkti, o pas mane namuose gal 2 šaukštai likę. Taigi ruošiasi mėsą sūdyti
. Ir galvojau išstotų kas per telikąą, nuramintų, Anušauskas pasakė, kad Lietuva labai sugi ir nėra ko panikuoti, taidar labiau panikuoti pradėjo
. Per koroną jau lentynas iššlavė, dabar vėl šluoja...
Kam ja sudyt. Geriau tada i stiklainius, i orkaite ir po to uzdaryt. Laikos puikiai.
Aisku prieskoniu reiks, bet ne druskos n kg
Tu pasakyk panikieriams. Gal ruošiasi sūdyt kai elektros nebebus iš mėsa šaldyklyje atitirps, o išsivirti irgi nebegalės

Su drauge iš Ispanijos kalbėjau, tai jos manikiuristė ukrainietė, sako išėjau susipykus, jos tautiečius žudo, o ji kremlinę propagandą varo. Sako, daugau pas ją mano kojos nebus.
Tai ir nesakiau gi , kad visus, ku rturejo tam tirku bjektu sunaikinti, ten ir ejo, bet matosi gi, kad taikiniai ju nera civiliai. Tai ne tas pats, kas samoningas bombu metymas ant moteru ir vaiku minios, kaip dare Jav kariai ar ne?
dar ukrainieciai minuoja daug ivairiu vietu idomu, keik paskui nukentes civiliu vaiku nuo tu minu?
O kaip bebutu karas baisu, labai baisu, as ta sakau nuo pradziu, niekam negerai kare, ten pragaras, ir kuo ilgiau tesiasi tuo baisiau bus.

Kaip suprantu dauguma druskos gaminta buvo Ukrainoje pas jus prekyboje, del to jos ir neliko, o ne dle to, akd zmoens kibirais pirktu. Aliejaus saulegrazu dar netruksta irgi gi is Ukrainos didzioji dalis. as seniai tos akmens druskos nebevartoju yra gi juros , himalajine druska.
Papildyta:

Su drauge iš Ispanijos kalbėjau, tai jos manikiuristė ukrainietė, sako išėjau susipykus, jos tautiečius žudo, o ji kremlinę propagandą varo. Sako, daugau pas ją mano kojos nebus.
isigykit dujines kelionines del visa ko. Naudinga laikais, kai elektra dingsta. Kas nuosavose namuose kokia saules baterija galima isigyti.
Ot lengva ranka zmones pykstasi, nei vienas nezino kaip ir kas ten vyksta

nustokit viena diena...
https://www.youtube....h?v=BWf-eARnf6U
Linkiu tik Putinui, o nustok viena diena tu.
Cia niekas tavo briedais netiki ir netikes.
apie ka tu cia konreciai, kokiais briedais ir kodel reiktu tiketi? jus tikrintis nemokat? kad zinoti?
Tau pasake per telika kazkoks neaiskus tipelis kad Airijoje vienas boulingas ir patikejai? pagal ka pasirenki kuom tiketi? kodel netikrini informacijos?