QUOTE(Montekrista.back @ 2023 04 21, 15:11)
o sportuoji dėl svorio metimo? Tokiu atveju blogai, geriau neėst visko.</p>
zinoma ne del svorio metimo, jau raisau del nugaros ir siaip geresnes savijautos, del svorio metimo reiktu rimtai eit i sale ir su rimtais svoriais dirbti, kaip sakai bent 3 k i savaite
as siaip needu visko, as nezinau kaip tau nedasyla, kad mityba labai minimaliai itakoja svori?

nesneku apie kratutinumus, ten jei valgo zmogus kas diena fast fooda ir tortus cielus, bet normali, subalansuota mityba neitakoja svorio man niekiap gyvenime, tiek kai mazai sveriau tiek dabar, o nedavalgyti irgi negaliu, dirbti reikia, kreikia kad galva dirbtu. Greiciau seslus gyvenimo budas, kai per mazai judi, stresai ir t.t.
Papildyta:
QUOTE(Maja Di @ 2023 04 21, 14:20)
O kur aš sakiau, kad einu į treniruotes kad kg numesčiau?. Einu, nes man patinka jaustis gerai. Numest galima tik su dietom, sportuojant riebalai virsta į raumenis ir kg nekrenta, nes raumenys sunkesni
netiesa, dietos tik laikinas efektas.
tai sportuok taip kad degintum riebalus, o ne kad jie virstu i raumenis. Yra gi visoks sportavimas.
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2023 04 21, 14:42)
eina sau, negirdėjau
žuvusių nėr?
o gatvių situacija, austostradų, lopas ant lopo, net su limuzinu jaučiasi, siaubas
Papildyta:
visška niūruma šiemet su mūsų ameba kaip vyšnaite ant torto
Papildyta:
Dulkio niekas neperspjaus, toks dar negimė
Papildyta:
ai, soriukas, šituos du su mano Dulkiu apženyt reiktų, bet kaži kaip išeis, gal ne tų pakraipų?
Papildyta:
bet įsivaizduojat, aš net pamiršau, kad Armonaitė ministrė. Nes nu jinai ant tokios tiesiog netraukia. Pamatai ją ir galvoji, kad sapnuoji kokią komediją. Bet po to supranti, kad o dieve, tai juk tikrovė
ne kaip suprantu, ten tik pradejo griuti, policija stovi apziurineja.
Lietuve muset bus prie galo visiskai jokio iskirtinumo ir kaimynai vel neduos balsu
oi tas tai vaiksciojantis anekdotas, kaip tik sneka taip nusisneka.
nu sakau kosmonaute

is visoje Europoje ta politika darosi tokai absurdiska matyt kracho pradzia...
Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2023 04 21, 15:12)
Būtent

sportuojant svoris paauga

</p>
ir kiek jau priaugai tiek metu besprotuodama?