Reikia laikytis vidurio. Man vegetarizmas atrodo nenormalu, bet kai jau valgo zhmogiena tai irgi gal nenormalu i kita puse.
Ash zhmogienos nevalgau tai reishkia esu per viduriuka
Jaučiu svorio priaugt neteks man 😂
Vakar pusryčiams kava su pora rafaelku (na ok ok, kava su pienu), o pietūs tik kokią 6 (vyras triškino šonkaulius su kopūstais kazane). Dieną nebuvo laiko valgyt, kai tiek darbų 😂
Aj, dar vakare sūrio su alum 😋
Iškrausčiau pomidorus į šiltnamį. Eisiu žiūrėt kaip sekasi
Na zmogaus organizmas gudrus mechanizmas. Bando pats susitvarkyti su įvairiomis problemomis. Pvz. Mums taip atrodo, kad valgom ta, kas mums patinka, o realiai organizmui truksta kokiu nors medziagu. Va nestumo metu buna, kad moterims patinka neiprasti dalykai, pvz. Kreida, bet tai gali buti medziagu trukumas arba hormonu itaka, o moterims atrodo, kad patinka lb kreida valgyti.
Na ivairiai. Vieni ateina svorio numesti, kiti save parodyti, kiti vyrus iesko ten (vuena kaimyne buvo tokia), kiti stresa nuima, kiti saviverte kelia, kiti del sveikatos ir t.t.
Na mes pvz. Begiojam miske, per minkstesne danga, bet nepastebejau, kad po to gerai jausciausi... na nepasakyciau. Kaip visada. man tai nera budas pakelti sau nuotaika. Vnz. As neeinu i miska begioti, kad kazkaip ypatingai gerai jaustis po to.
As kalbu apie sporta, alkoholi, saldumynus. O ne apie vien tik sporta... Jeigu truksta vitaminu, mikroelementu arba hormonai issibalansavo, psichologai nepades.
Nesupratau ką norėjai pasakyti, sumalei viską.
O kodėl tada tu bėgioji? O man nepatinka bėgiojimas, nei lauke, nei ant takelio. Ir ką dabar. Kiekvienas mes skirtingi, Patinka valgyti viską, tą ką noriu, bet yra mėgstami patiekalai ir ne tokie, gyvenu savo malonumui, o ne todėl kad kankinti save. Todėl ir sakau, kad norėčiau numesti kelis kg, bet nenoriu dietų, tai ir nešioju
. Užtat ir suprantu kaip veganai ar vegetarai kankinasi nors to ir nepripažįsta.
Aš irgi nebėgioju, nei lauke, nei ant takelio, nemėgstu.
Jaučiu svorio priaugt neteks man 😂
Vakar pusryčiams kava su pora rafaelku (na ok ok, kava su pienu), o pietūs tik kokią 6 (vyras triškino šonkaulius su kopūstais kazane). Dieną nebuvo laiko valgyt, kai tiek darbų 😂
Aj, dar vakare sūrio su alum 😋
Iškrausčiau pomidorus į šiltnamį. Eisiu žiūrėt kaip sekasi
Tai šitaip valgydama ir imsi pūstis, jei yra polinkis. labai bloga dienos mityba.