Oho, negirdėta. Bandėt kas?
https://www.lrt.lt/n...puikus-garnyras
aš bandžiau tik bananus kepti keptuvėje, labai skanu, saldu labai
obuoliai tai visiems jau žinoma, manau
cia kas ?? teisingas lytinis svietimas? pasitikekit mokyklom, kaip Ziobiene sako??? kaip gerai, kad pas mus tokiu nesamoniu nera...

Papildyta:
butent, kaip su mazgote per veida, ne tai, kad padeti jau nepadejo niekaip, bet dar ir pasiko, tai ka butu dares, jei ne geri zmones vietiniai? butu gal ten menesi pralaukes arba plaukti atgal gal turejo per atlanta????
tokie dalykai vienija tauta, zmones iskelia lietuviskas veliavas, o tiem parazitam valdzioje gi nereikia vienybes, jiem reikia susiskladziusios susiriejusios tautos, tik tokia jie gali brudai valdyti lengvai.
Papildyta:
bananu tokiu specialu buna kepimui pas mus azijieciu parduotuvese, o su paprastais tai mama seniai blynus kepdavo, dar su mama gyvenau
esu maciusi, kad arbuza kepa taip ant lauzo, bet nesu ragavusi.
o obuoliai tai jo nuo seno kepti irgi skanu.
Bet esu arbuza su rukola salotas valgius visai skanu, tik ten su ozku suriu, keistas toks atrodo derinis bet visai nieko, dar granatu irgi deda i salotas irgi nieko visai. as mango esu dejusi viena kart i salotas, toks porugstis dar buvo, tai taip nelabai skanu buvo, sakau i salotas sudesiu ir visai tiko.
O siaip man tai sviezus skaniausia kiti vaisiai.

Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2023 04 27, 15:52)
Nesvarbu koks rekordas, svarbu lietuvis perplaukė, bet Lietuvos Ambasada pasišiko nežmoniškai. O tai reiskia, kad Lietuva pasišiko.
butent, kaip su mazgote per veida, ne tai, kad padeti jau nepadejo niekaip, bet dar ir pasiko, tai ka butu dares, jei ne geri zmones vietiniai? butu gal ten menesi pralaukes arba plaukti atgal gal turejo per atlanta????
tokie dalykai vienija tauta, zmones iskelia lietuviskas veliavas, o tiem parazitam valdzioje gi nereikia vienybes, jiem reikia susiskladziusios susiriejusios tautos, tik tokia jie gali brudai valdyti lengvai.
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2023 04 27, 15:58)
Oho, negirdėta. Bandėt kas?
bananu tokiu specialu buna kepimui pas mus azijieciu parduotuvese, o su paprastais tai mama seniai blynus kepdavo, dar su mama gyvenau

esu maciusi, kad arbuza kepa taip ant lauzo, bet nesu ragavusi.
o obuoliai tai jo nuo seno kepti irgi skanu.
Bet esu arbuza su rukola salotas valgius visai skanu, tik ten su ozku suriu, keistas toks atrodo derinis bet visai nieko, dar granatu irgi deda i salotas irgi nieko visai. as mango esu dejusi viena kart i salotas, toks porugstis dar buvo, tai taip nelabai skanu buvo, sakau i salotas sudesiu ir visai tiko.
O siaip man tai sviezus skaniausia kiti vaisiai.
QUOTE(lutuke123 @ 2023 04 27, 17:06)
Cia kaip su Šimoniu ir Armonų mergomis, kai I Dubaju nuskrido ir liepe uz savo balius sumokieti Dubajuje gyvenantiems lietuviams verslininkams

OMG. Beveik 2 tūkst. eurų už nakvynę Kaune per Eurolygos varžybas: verslininkai paaiškino astronomines kainas
Ką jau ten aiškinti...

QUOTE(lutuke123 @ 2023 04 27, 16:06)
cia kas ?? teisingas lytinis svietimas? pasitikekit mokyklom, kaip Ziobiene sako??? kaip gerai, kad pas mus tokiu nesamoniu nera...

Skuduru jau bijai?
Va kai jau hormonus ima ryti tai bishki rimciau, po to ir ishsipjausto... O skudurai, tai maciau gyvunus cirke aprengia nu ir kas?
Nežinau aišku pirminio ofic. dokumento šaltinio visokioms Montekristoms
bet FB ūžia žmonės, liudija, kad yra atvejų, kai iš Santarų pacientai vežami į mažų miestų ligonines. Yra mirusių.
Kas vyksta? Ukrainiečiai užėmė lietuvių vietas?

QUOTE(-burbanti- @ 2023 04 27, 13:27)
Senas marazmatikas.
Tai kad dalinosi ispudziai pakankamai dar jaunos...
Bet ziurek dar kokia nauda, tai ruses, nusipjove dabar tikrai nereikes apkasuose gulet ir buti patranku mesa. Tai dideelis privalumas, birka to neverta kad i pavojus list. Geriau jau be bet saugiau...
O tos kurios bande abejose rolese taii sako, kad moterim buti kur kas malonesni pojuciai... Nezinau as, tiesiog atpasakoju
QUOTE(IDOMUCIA @ 2023 04 27, 17:49)
Skuduru jau bijai?
Va kai jau hormonus ima ryti tai bishki rimciau, po to ir ishsipjausto... O skudurai, tai maciau gyvunus cirke aprengia nu ir kas?
Nelygink saves (diedo su neveikiancia birka) su vaikais.
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2023 04 27, 17:52)
Tai kad dalinosi ispudziai pakankamai dar jaunos...
Bet ziurek dar kokia nauda, tai ruses, nusipjove dabar tikrai nereikes apkasuose gulet ir buti patranku mesa. Tai dideelis privalumas, birka to neverta kad i pavojus list. Geriau jau be bet saugiau...
O tos kurios bande abejose rolese taii sako, kad moterim buti kur kas malonesni pojuciai... Nezinau as, tiesiog atpasakoju
Eik tu nx kqip tave paveike vidutinio amziaus krizė
QUOTE(-burbanti- @ 2023 04 27, 16:50)
Daug tu tame Braitone buvus ir zinai. As tai givenau netoli Crawley, tai ten vaziuodavau prie juros pasivaiksciot... Nieko ten nera ypatingo, gal biski daugiau tu mazumu, bet tik truputi
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2023 04 27, 16:54)
Valink pati i fornta ir gulk i apkasus, paskui papasakosi
QUOTE(Monteverte @ 2023 04 27, 17:52)
Nežinau aišku pirminio ofic. dokumento šaltinio visokioms Montekristoms
bet FB ūžia žmonės, liudija, kad yra atvejų, kai iš Santarų pacientai vežami į mažų miestų ligonines. Yra mirusių.

Tai Lietuvoje gi dabar teletabiai propoguoja ' svetimiems - viskas, saviems - tik kas liko nuo svetimu"

QUOTE(-burbanti- @ 2023 04 27, 17:55)
Tai Lietuvoje gi dabar teletabiai propoguoja ' svetimiems - viskas, saviems - tik kas liko nuo svetimu" 

Eina sau, kaip viską glaisto
"Miške Lenkijos šiaurėje rasta raketa nebūtinai buvo paleista iš kitos šalies teritorijos. Tai ketvirtadienį radijo stočiai RMF24 pareiškė buvęs specialiųjų pajėgų dalinio GROM vadas generolas Romanas Polka. Ji nebūtinai turėjo atskristi iš Rusijos ar fronto linijos. Mes turime lėktuvų Mig-29, kurie naudoja sovietines raketas, - sakė kariškis. Netoli radinio vietos yra karinės aviacijos įmonė, aptarnaujanti lėktuvus, taip pat karinis aerodromas. Kaip anksčiau buvo pranešta, Lenkijos šiaurėje, miške netoli Bydgoščiaus, buvo aptikta oras-žemė klasės raketa. Pasak lenkų žurnalistų, objektas yra kelių metrų ilgio, jis įsmigęs į žemę. Valdžia tikina, kad vietos gyventojų saugumui pavojus negresia."