Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

Eik tu..ta bl debilė montekrista...su bite prie sono...visai baigia nusirasyti. Jau darzeliuose mokina vaikus apie suaugusius, kurie prieina. Kai as buvau darzelinuke mus to mokino aukletojos. Bet cia prie ruso, dabar gal to nera laisvoje Lietuvoje. Todel ta durne ir triūbyja apie tai, kad ne tik tevai turi apie tai kalbeti. Lygtai cia kam naujiena. O gal jai pamokeles apie pedofilus ir kaip krapstyti putę yra vienas ir tas pats? Nesuprantu.
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2023 04 28, 14:15)
Pazystama mama labai musdavo, ji su melynem i mokykla eidavo, ji jaunesne uz mane nemazai tai jau buvo nepriklausomybes laikais, nei viena mokytoja nei siknos del jos nepajudino, o jau buvo vaiku teises, niekam nebuvo idomu, Ir toliau niekam neidomu tu vaiku kancios, bet reikia prastumti visokias iskrypeliskas programas i darzelius.

Tai gi velkomen tu laisva lietuva
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2023 04 28, 14:20)
Eik tu..ta bl debilė montekrista...su bite prie sono...visai baigia nusirasyti. Jau darzeliuose mokina vaikus apie suaugusius, kurie prieina. Kai as buvau darzelinuke mus to mokino aukletojos. Bet cia prie ruso, dabar gal to nera laisvoje Lietuvoje. Todel ta durne ir triūbyja apie tai, kad ne tik tevai turi apie tai kalbeti. Lygtai cia kam naujiena. O gal jai pamokeles apie pedofilus ir kaip krapstyti putę yra vienas ir tas pats? Nesuprantu.

Tai vat butent ir be sekso temos tevai moke, kad nereikia kalbetis su nepazystamaisiais, neimti is ju jokiu dalyku jei duotu, ir t.t. nu as niekaip nesuprantu kam darzelinukam lytinio svietimo pamokos?? doh.gif kam jiem to sekso temu? doh.gif visos gi pasakos apie visokias raganas pagrobianciasvaikus ir t.t. viskas pamazu garziai vaikui buna isaiskinama, be kazkokiu lgbtisniku gaslybiu, ko jie siekia mokyklose ir darzeliuose.

O save pridengti, nerodyti pliku puciu irgi ismokom irgi be lytinio svietimo pamoku, manau tai natuuraliai gyvenant seimoje, musu visuomeneje ismokstama, kas tinkamas ir netinkamas elegesys.
o jei vaikas auga tarp asocialu ar tarp pedofilu, tai jo tikrai tokios pamokos neisgelbes. unsure.gif

Pamenu mes su drauge lauke zaidem, 6, 7m ir kazkoks diedas priejo leda mums norejo duoti, mes kaip dumem namo , gal zmogus ir nieko bloga neturejo omenyje, bet mes zinojom kad nu negalima bendraut su jokiais diedais. biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2023 04 28, 14:22)
Tai gi velkomen tu laisva lietuva

Tai va butent unsure.gif viskas bizinis, "rupinasi" jie vaikais, jei nera pelno, tai nebeidomu.
ziurek kokias bausmes gauna pedofilai lygtinai kelis metus, arba is vsi nenuteisia, kaip si paskutine byla, ala jis nezinojo kiek mergaitem metu.

jie ruosiasi vaikam darzelyje neaisku ka i galva grusti, o ne gauduti ir bausti realiai pedofilus, iskastruotu, gyytu psichuskese juos nebutu bedu.

Atsakyti
Tragedija Vilniuje: ant pėsčiųjų tako sukniubo ir mirė bėgikas
| Visą straipsnį galite rasti: https://www.tv3.lt/n..._GETq_ilGavTWR0

patiko pirmas komentaras:
Anksciau mirdavo stori, seni ir paliegę. Po Dulkio skiepų pradėjo mirti dar ir sveiki ir sportuojantys. Progresas.
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2023 04 28, 15:12)
Su tavo sunumis tavo vyras - ju tevas turi apie tai kambetis. Tavo vyrui viskas px, kas liecia savo sūnų seksualini auklejima?
Papildyta:

O ką tavo teliukas, jei su sunumi tu apie tai kalbi?
Papildyta:

As cia pyzdavoju tave, kad esi kaimine, bet tu rimtai is labai gūdzios kaimo šeimos. Tada gqlima buvo pasiskusti virsininkų darbu ir jie lekdavo is darbo. Ne taip, kaip dabar.

Gluše, mano vaikų niekas neprievartavo. Paklausk prievartaujamų ar su jais kas kalbėjosi namuose ta tema.
Paklausk savo vagilkos motinos kiek kartų ją kas skundė.
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2023 04 28, 16:04)
Gluše, mano vaikų niekas neprievartavo. Paklausk prievartaujamų ar su jais kas kalbėjosi namuose ta tema.
Paklausk savo vagilkos motinos kiek kartų ją kas skundė.

Tai tik prievartautiems vaikams reikia pasakoti?
Rimtai?
Tu savo tinginės išperstašiknės motinos paklausk kiek kaimynu ji iskundus.
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2023 04 28, 14:34)
Tai vat butent ir be sekso temos tevai moke, kad nereikia kalbetis su nepazystamaisiais, neimti is ju jokiu dalyku jei duotu, ir t.t.  nu as niekaip nesuprantu kam darzelinukam lytinio svietimo pamokos?? doh.gif  kam jiem to sekso temu? doh.gif visos gi pasakos apie visokias raganas pagrobianciasvaikus  ir t.t. viskas pamazu garziai vaikui buna isaiskinama, be kazkokiu lgbtisniku gaslybiu, ko jie siekia mokyklose ir darzeliuose.

O save pridengti, nerodyti pliku puciu irgi ismokom irgi be lytinio svietimo pamoku, manau tai natuuraliai gyvenant seimoje, musu visuomeneje ismokstama, kas tinkamas ir netinkamas elegesys.
o jei vaikas auga tarp asocialu ar tarp pedofilu, tai jo tikrai tokios pamokos neisgelbes. unsure.gif

Pamenu mes su drauge lauke zaidem,  6, 7m ir kazkoks diedas priejo leda mums norejo duoti, mes kaip dumem namo , gal zmogus ir nieko bloga neturejo omenyje, bet mes zinojom kad nu negalima bendraut su jokiais diedais.  biggrin.gif
Papildyta:

Tai va butent  unsure.gif viskas bizinis, "rupinasi" jie vaikais, jei nera pelno, tai nebeidomu.
ziurek kokias bausmes gauna pedofilai lygtinai kelis metus, arba is vsi nenuteisia, kaip si paskutine byla, ala jis nezinojo kiek mergaitem metu.

jie ruosiasi vaikam darzelyje neaisku ka i galva grusti, o ne gauduti ir bausti realiai pedofilus, iskastruotu, gyytu psichuskese juos nebutu bedu.

Pam8nėsi mano žodi - ateis laikas, kai pedofilija bus iteisinta. Paziuresim ka montekrusta sakys tada,kai jos vaikus visi šagins per visas skyles kada tik panorėję.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 28 balandžio 2023 - 16:07
QUOTE(-burbanti- @ 2023 04 28, 18:11)

Pam8nėsi mano žodi - ateis laikas, kai pedofilija bus iteisinta.

Lauki savo svajonės išsipildymo? Nesulauksi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2023 04 28, 17:11)
Rimtai?
Tu savo tinginės išperstašiknės motinos paklausk kiek kaimynu ji iskundus.
Papildyta:

Pam8nėsi mano žodi - ateis laikas, kai pedofilija bus iteisinta. Paziuresim ka montekrusta sakys tada,kai jos vaikus visi šagins per visas skyles kada tik panorėję.

link to viskas ir eina unsure.gif
Atsakyti

Galiu kirst lažybų-bufetava tvirkinta. Jai su šia tema kažkoks gliukas. Lerva tai šiaip durna. 

Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2023 04 28, 18:11)

Dura, reikia visiems, kad nepatektų į tokias situacijas. Sakau, kad su tais tvirkinamais, matomai, nebuvo kalbama apie tai. Iš kur tu žinai koks procentas vaikų su kuriais tėvai apie tai kalbasi. Nieko tokio jei vaikams, su kuriais namuose kalbamasi ir mokykloj paaiškins, per daug nebus. Tau neatrodo, kad tėvų visokių yra, net nežinančių kas yra pedifilija.
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2023 04 28, 18:25)

Tai pasklausi pas savo išperstašiknę kiek kaimynu ji iskundus?
Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2023 04 28, 18:30)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Maja Di" data-cid="73067847" data-time="1682695508"><div><p>Lauki savo svajonės išsipildymo? Nesulauksi vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Galiu kirst lažybų-bufetava tvirkinta. Jai su šia tema kažkoks gliukas. Lerva tai šiaip durna. </p>

biggrin.gif o kodel tu mamkose melavai apie savo diedo birką, mol j8 pati didziausia is paciu didziausiu? Ar kad swingavai, pagaliau issipilde tavo svajonė? Cia toks tavo auklejimas šeimoje buvo?
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2023 04 28, 19:30)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Maja Di" data-cid="73067847" data-time="1682695508"><div><p>Lauki savo svajonės išsipildymo? Nesulauksi vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Galiu kirst lažybų-bufetava tvirkinta. Jai su šia tema kažkoks gliukas. Lerva tai šiaip durna. </p>

Aš nesuprantu kodėl reikia bijoti to lytinio švietimo biggrin.gif .

QUOTE(-burbanti- @ 2023 04 28, 19:37)
Tai pasklausi pas savo išperstašiknę kiek kaimynu ji iskundus?
Papildyta:

biggrin.gif  o kodel tu mamkose melavai apie savo diedo birką, mol j8 pati didziausia is paciu didziausiu? Ar kad swingavai, pagaliau issipilde tavo svajonė? Cia toks tavo auklejimas šeimoje buvo?

Negirdėjau, kad vagis kas sovietmečiu skusdavo, nesuprasti liktų biggrin.gif . Mano mamos nebėra, o tu savo vagilkos paklausk kiek kartų buvo įskusta. Jei būtų kas skundęs, turėjo kalėjime atsėdėt nemažai metelių pagal savo vogimo mastus.
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2023 04 28, 18:47)

Negirdėjau, kad vagis kas sovietmečiu skusdavo, nesuprasti liktų biggrin.gif . Mano mamos nebėra, o tu savo vagilkos paklausk kiek kartų buvo įskusta. Jei būtų kas skundęs, turėjo kalėjime atsėdėt nemažai metelių pagal savo vogimo mastus.

BB dejau as yra ta tavo motina ar nera. Tik debilės gali isaukleti tokias dukras,kaip tu.
Ir nepradek verkti, jog as tavo motina isvadinau nes tik tuo paciu atsakiau I tavo izeidinejimus mano mamos atzvilgiu 4u.gif smile.gif
Atsakyti