QUOTE(IDOMUCIA @ 2023 04 30, 19:05)
Zhmoniu zheminimas del darbo yra vienas dalykas, visishkai nepriimtina, bet kai pradeda aishkinti kad grioviu kasejas toks pats svarbus kaip pav mikroschemu programuotojas, tai va galesit su grioviu kasejais ir gyventi, nes galu gale reikes tarnauti valstybems kur yra daug protingu zhmoniu.
Papildyta:
Matematikoje esi visa buka, geriau jau nieko nerashyk. Nors cia aritmetika, bet ir tai kosmosas matau
Cia kaip is to anekdoto apie tai kas svarbiausi zmogaus ogrnaizme sirdis sako as, smegenys as, plauciai, ne, mes svarbiausi ir sikna sako ne as, visi pradejo juoktis, na ka tu sikna ka tu aiskini tu is vis nesvarbi...nu ir paeme sikna ir uzsirauke ilgam
tu ziuriu vis megsti tema iskreipti. As sakyciau svarbiausi pirma yra tie zmones, kurie gelbeja kitus kaip medikai, ypac chirurgai visoke, smegenu chirurgai, gaisirninkai , policininkai. Bet, zinai, ne ka svarbiau tie, kurie man isveza siuksles, gal leciau, bet gyvenimas butu gana baisus, jei niekas tokio darbo nenoretu dirbti. Nesvarbiausi manau valstybinese kontorose, ten ant puse sumazinus zmoniu vargu ar kas pasikeistu.
O kas kur dirba, ar kas su kuo gyvena, tai mano mazas reikalas, prie ko cia tai is vis? kas kaip nori taip dirba ar gyvena. O grioviai siais laikais, manau su ekskavatoriais kasami, o kas kur prie statybu dirba, tai tikrai gana daug uzdirba dazniausiai.
Papildyta:
QUOTE(Maja Di @ 2023 05 01, 08:12)
Būent. Ji elemenariai nei versle nei ekonomikoj nesigaudo, tik kremliaus paruošukus gabi cituot. Galima supaprastint kad iki jos smegenėlių daeitų- aš turiu įmonę, kurioj dirba du griuovių kasėjai- vienas per dieną iškasa 10 duobių, o kitas 2. Aš mokėsiu abiems vienodai, kaip soviemečiu? Nes nu gal antram sunku arba pritingi? Kokia motyvacija bus pirmajam dirbti? Taip pat ir su programuotoju, kam mokytis, tobulintis, kai už tą pačią algą parūkydamas per dieną vieną duobę gali iškast.
Aš neišskridau ant Šatrijos kalno

. Važiuosiu šiandien į Liepoją, "Argeninos tango" žiūrėt.
o koks tikslas is vis laikyti prastai dirbanti zmogu, kad ir mokant jam centus??? gal geriau pasiimti du , kurie iskasa po 10 duobiu ir moketi jiem zmoniskai???
niekad nesuprasiu tokios "logikos" jam moku ant durniaus ir jis dirba ant durniaus.
Ne kiekveinas gali, sugeba, turi jegu kasti duobes, kad duobe gerai iskasti irgi reikia tobulintis ir zinoti, ismokimo prasme tai ne ka maziau nei dirbti programuotoju, as pvz negaleciau duobiu kasti, kad ir kelis kart daugiau uz tai moketu
Tokia "logika" ir prievede prie to, kad geru amatininku reikia, kaip su ziburiu ieskoti, nes toks durnas suvokimas, kad tobulinasi ir geresni kazkuom tai, tik tie kas akademiskai mokosi

o amatai paskutineje vietoje

, cia nuo sovietiniu laiku, kai i profkes eidavo ziopliausi susiformavo toks suvokimas matyt.