Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

Susifeilino juodai, komunikacija yra tiesiog tragiška, bet kaiką teigiamo įžvelgti galime: pas mus demokratija veikia puikiai ir žmogus gali daug padaryti!

Valdžia nėra kažkas neliečiamo. Žmonės, eiliniai. 

Čia jau ne komunikacijoj bėda :) O požiūryje :) Jį galima ir suprasti-imsi mėtyti iš partijos savivaldybių tarybų narius-liksi visiškoj politinėj šiknoj. Tai ir sukasi kas kaip gali. 

Atsakyti

Gal ir turi. Kažkokią laidą mačiau, berods su Miliūte, diskusija vyko, kad normalu, kad ji būtų kaip visuomeninei veiklai kokie 300-400 eur su visom važiavimo išlaidom. Nes jie turi savo darbą, čia tik visuomeninė veikla ir jie ateina tarnauti žmonėms, o ne vogti iš jų. Tada gal ateis jauni žmonės, o ne sovietinis paveldas. Ir būtinai turi būti išsireikalauta iš vagių grąžinti pinigus į biudžetą. BŪTINAI.
Beje, Jaunius sustabdė narystę Laisvės partijoj. Dar vis tikiu, kad LS ir Laisvės partia turi aukštesnius standartus ax.gif. Bet ką reiks rinkti į prezidentus blink.gif. Ingridai kryžiuką jau uždėjau. Nu, tikėkimės Čmilytė kandidatuos.

LP bent jau kiti nariai spaudimą daro, kai nutinka koks lepsusas.

Atsakyti

prisidirbę tarybose visų partijų atstovai, visų. 

Čmilytė būtų nuostabu (man ji patinka), bet įtariu, bus koks populistas. 

Ir ji tiktų labai.

Atsakyti
QUOTE(Amadėja* @ 2023 05 18, 12:59)
Susifeilino juodai, komunikacija yra tiesiog tragiška, bet kaiką teigiamo įžvelgti galime: pas mus demokratija veikia puikiai ir žmogus gali daug padaryti! Valdžia nėra kažkas neliečiamo. Žmonės, eiliniai. 

Mane tai zavi.
Siuo metu nusivilimas - Ingrida. Del komunikacijos, jau turejo pasimokyti is ankstesniu situaciju.
Galimai yra povandeniniai akmenys, kuriu mes nezinome. Bet faktas islieka faktu, kad sia idinga situacija reikia keisti. Itariu rasis taip pasipelniusiu gudruciu visose partijose.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2023 05 18, 12:58)
Sakai dirbant viename projekte, beje kuris intelektualiai praturtina ziurovus, automatiskai tampi draugu? Monteverte, ne visi kolegos tampa draugais  mirksiukas.gif
Nezinau, kaip tu, Monteverte, as nepazistu idealiu zmoniu. As, brangute, nei ideali  biggrin.gif

Manyciau, kad tokie netobuli zmones ir yra norma, ne tik Lietuvoje. Idealus-Dievai va cia tai retenybe, bet is karto kyla klausimas, ar tikrai...

Progai esant aptarti, vienas, listi neprasomai su patarimais, visai kitas reikalas. Nepainiok. Tau, Monteverte, suaugsiai moteriai, kiek ilgai pavadovaus anyta, ka jau anyta, tavo nuosava mama?
Na matai, Monteverte, as labai gerbiu zmoniu privatuma, net savo vaiku. As galiu patarti, kai esu paprasoma, bet brukti savo nuomone tai negerbimas VAIKO TEVU, savo vaiku. Jie puikiai tvarkosi be mano isikisimo.

na išties, jam gal Ingutė jo labiau biggrin.gif https://www.lrytas.l...inskas-13358645

aš visada apie visus savo svarbesnius sprendimus pasakoju savo mamai ir man visada įdomu ką ji pasakys rolleyes.gif nebūna dienos, kad tėvams neskambinčiau, gal viena kita metuose tik
o kas dar yra artimiau nei tėvai/vaikai? unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(Amadėja* @ 2023 05 18, 12:59)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Maja Di" data-cid="73072972" data-time="1684387380"><div><p>Aš gilioj nevilty....Nesitikėjau iš Ingridos. Čia partijos lyderė taikanti aukščiausius standartus? Konservatoriai krito žemiau plintuso.Nebūčiau sureagavus kai taip elgiasi visokios darbo ir tvarkos bei neteisingumo partijos, bet čia....Tuo labiau, kad ta Šiugždinienė tikrai nėra stipri ministrė. Su tokia poziciia konservatoriai praras ištikimiausius rinkėjus.Bet kas toliau? Ateis visokie puidokiniai populistai? Graudu. Ot atvėrė Tapinas pūlinį....</p></div></blockquote><p>Susifeilino juodai, komunikacija yra tiesiog tragiška, bet kaiką teigiamo įžvelgti galime: pas mus demokratija veikia puikiai ir žmogus gali daug padaryti!</p><p>Valdžia nėra kažkas neliečiamo. Žmonės, eiliniai. </p>

Ką žmonės padarė Šiugždinienei? biggrin.gif Atėmė gal tuos pinigėlius, uždarė į kaliūzę? biggrin.gif
Tai ir Lukašenka su Putinu nėra neliečiami, juos gi irgi pakritikuoja biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Amadėja* @ 2023 05 18, 13:04)
Ir ji tiktų labai.

Cmilyte bandys "suesti". Galime lazintis.
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2023 05 18, 13:01)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Amadėja*" data-cid="73073075" data-time="1684403981"><div><p>Susifeilino juodai, komunikacija yra tiesiog tragiška, bet kaiką teigiamo įžvelgti galime: pas mus demokratija veikia puikiai ir žmogus gali daug padaryti!</p><p>Valdžia nėra kažkas neliečiamo. Žmonės, eiliniai. </p></div></blockquote><p>Čia jau ne komunikacijoj bėda smile.gif O požiūryje smile.gif Jį galima ir suprasti-imsi mėtyti iš partijos savivaldybių tarybų narius-liksi visiškoj politinėj šiknoj. Tai ir sukasi kas kaip gali. </p>

baisesnėj politinėj šiknoj Lietuva dar nebuvo
taip keikiami valstiečiai nieko tokio nepadarė, nes jei būtų padarę, jei konservatnykai būtų radę tuščią biudžetą oi kaip rėktų ir prokuratūrom mosikuotųsi, viską paviešintų
tik aklas, kurčias ir durnas to nesuvokia
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2023 05 18, 13:09)
na išties, jam gal Ingutė jo labiau biggrin.gif https://www.lrytas.l...inskas-13358645

aš visada apie visus savo svarbesnius sprendimus pasakoju savo mamai ir man visada įdomu ką ji pasakys rolleyes.gif nebūna dienos, kad tėvams neskambinčiau, gal viena kita metuose tik
o kas dar yra artimiau nei tėvai/vaikai? unsure.gif

Nezinau,z vakes nelaikiau.

Tu jauti skirtuma papasakoti, pasidalinti ir primygtinai brukti? Kai tu papasakoji, o tavo mama nesutinka, tu viska darai kaip mama nori? O jei ne, tu jos negerbi?
Atsakyti

baisesnėj politinėj šiknoj Lietuva dar nebuvo
taip keikiami valstiečiai nieko tokio nepadarė, nes jei būtų padarę, jei konservatnykai būtų radę tuščią biudžetą oi kaip rėktų ir prokuratūrom mosikuotųsi, viską paviešintų
tik aklas, kurčias ir durnas to nesuvokia

kaip tai nepadarė? :D 

Atsakyti
smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo uarda: 18 gegužės 2023 - 12:23
QUOTE(Moonte @ 2023 05 18, 13:12)
Nezinau,z vakes nelaikiau.

Tu jauti skirtuma papasakoti, pasidalinti ir primygtinai brukti? Kai tu papasakoji, o tavo mama nesutinka, tu viska darai kaip mama nori? O jei ne, tu jos negerbi?

jaučiu
tai kodėl tu čia džiaugeisi, kad neprotingi tavo vaikai anūką ruošiasi skiepyti? tu turėjai čia verkti ir sakyti: mielos forumietės, nežinau kur dėtis, kvailius išauginau, neištestuota vakcina nori viaką farširuoti biggrin.gif
Atsakyti

Čia jau ne komunikacijoj bėda :) O požiūryje :) Jį galima ir suprasti-imsi mėtyti iš partijos savivaldybių tarybų narius-liksi visiškoj politinėj šiknoj. Tai ir sukasi kas kaip gali. 

Ir komunikacijos irgi. 

Bet, tiesa, šįsyk tai daugiau negu komunikacija. 

Kita vertus, gi turėjo daug laiko pasiruošti, kažką sugalvoti,  Politikoje itin svarbi yra reputacija, o ją susišiko.

Atsakyti