Ir aišku, kaip visada - be vyro...
QUOTE(-burbanti- @ 2023 05 22, 14:49)
Ir aišku, kaip visada - be vyro...
Greiciausiai, nes raso ne MES, o AS toli...
moonte, is mano patirties, tai visose salyse ir tautose yra zmoniu, kuriu zodynas kaip is kalejimo, na kaip tavo, o yra, kurie moka kulturingai bendrauti.
Tai labai gerai atskleidi kokioje ten aplinkoje "ruskyne" lankaisi ir kur su kuo bendrauji

QUOTE(uarda @ 2023 05 22, 14:38)
Deja, matai, kad tai ji turejo omenyje

QUOTE(uarda @ 2023 05 22, 14:51)
Greiciausiai, nes raso ne MES, o AS toli...
Ji yra rasiusi, kad vyras visada atskirai atostogauja nuo jos, nes mol niekuo jie abu nepasitiki - savo uki saugo nuo visu dieną naktį paeiliui. Manau cia tik pasiteisin8mas jai, ne del tos priezasties jie kartu niekada neatostogauja.
QUOTE(-burbanti- @ 2023 05 22, 14:44)
As niekad neuzmirsiu kaip as juokiausi balsu, kai Moontė rašė, jog bais norėtų būti pislia paleistuve, tik sugebejimu tam neturi

nu nors palaiko tokias

Oho
"Baltarusijos valstybinė žiniasklaida: R.Protasevičiui suteikta malonė" Skaitykite daugiau: https://www.15min.lt...m_medium=copied
"Baltarusijos valstybinė žiniasklaida: R.Protasevičiui suteikta malonė" Skaitykite daugiau: https://www.15min.lt...m_medium=copied
QUOTE(Moonte @ 2023 05 22, 14:40)
Nudienos paradoksas "rusu laive eik na...", siais laikais nelaikoma nei kulturos normu pazeidimu, nei amoralumo. Protaujantys, ne nuopisai, pagalvokite kodel...
Normalus zmones ne "nuopisai" tai nelaiko nei protingu, nei kulturingu, nei moraliu. Bet teletabiam tai laime viesai pasikeikti, na ka padarysi, kiekveinam gi savo.
jum valdzia sakys sikti viesai gerai, jus ir siksit, nes gi proto savo neturit.

Normaliem zmonem morales normos nesikeicia nuo aplinkybiu

Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2023 05 22, 14:53)
Ji yra rasiusi, kad vyras visada atskirai atostogauja nuo jos, nes mol niekuo jie abu nepasitiki - savo uki saugo nuo visu dieną naktį paeiliui. Manau cia tik pasiteisin8mas jai, ne del tos priezasties jie kartu niekada neatostogauja.
nei vaikais nepasitiki?

QUOTE(-burbanti- @ 2023 05 22, 14:53)
Tai aisku tada ko tokia pikta... uzuot gulejusi vyro glebyje po gero sekso sesijos (jeigu jis butu salia), sm sedi.

Kiek moralaus demesio mano neva nykiam gyvenimui. Moraliosios nusilengvino ta proga, pajuto orgazma pakedendamos mano patalus vyro beieskodamos ir savo moralioje ekstazeje nurimo.
Super, uz tat moralios ir kulturingos

Viskas OK, leidziu, megaukites, nors taip pajauskite gyvenimo pilnatve.
QUOTE(Moonte @ 2023 05 22, 15:03)
Dziaukites

[quote=lutuke123,2023 05 22, 14:51]
moonte, is mano patirties, tai visose salyse ir tautose yra zmoniu, kuriu zodynas kaip is kalejimo, na kaip tavo, o yra, kurie moka kulturingai bendrauti.
Tai labai gerai atskleidi kokioje ten aplinkoje "ruskyne" lankaisi ir kur su kuo bendrauji
--------------------------------
Man nemotais, nuopisa, nei tu, nei tavo gyvenimo patirtis. Kaip visada primas sakinys.
Speciailiai darkau teksta, bet pasirodo, ji viska puikiai supranta ir tvarkyti nereikalauja, kaip ana karta. Vadinasi, ana karta buvo taiklu
OK, zinau kad trukdau cypdavatkem turiningai leisti laika. Soriukas, teskite, teskite...
Papildyta:
Rimtai dziaugiuosi, ypac del pacios. Lukstenates.

--------------------------------
Man nemotais, nuopisa, nei tu, nei tavo gyvenimo patirtis. Kaip visada primas sakinys.
Speciailiai darkau teksta, bet pasirodo, ji viska puikiai supranta ir tvarkyti nereikalauja, kaip ana karta. Vadinasi, ana karta buvo taiklu

OK, zinau kad trukdau cypdavatkem turiningai leisti laika. Soriukas, teskite, teskite...
Papildyta:
QUOTE(uarda @ 2023 05 22, 15:04)
Rimtai dziaugiuosi, ypac del pacios. Lukstenates.
QUOTE(Moonte @ 2023 05 22, 14:10)
Uarda, kiba atmintis suslubavo, visai nesenai rase.
mašinos užstatymą kieme lygini su korupcijos bylomis?

na neveltui tu mūsų nežiniukas

Papildyta:
QUOTE(Moonte @ 2023 05 22, 14:23)
Idomucia, karantinas jau senai baigesi... Kiba nieko gyvenime idomaus nevyksta?
Kada Kremliu palaidos, tuomet ir bus galas.
Na nepergyvenk, iki 2030 turi laiko atsipalaiduoti ir pasimegauti gyvenimu, prisipirk atsargu
Kada Kremliu palaidos, tuomet ir bus galas.
Na nepergyvenk, iki 2030 turi laiko atsipalaiduoti ir pasimegauti gyvenimu, prisipirk atsargu

tai jau 2030ieji oficialūs pasaulio pabaigos metai?

Papildyta:
QUOTE(Maja Di @ 2023 05 22, 14:28)
jei vienas žmogus gali daugiau nei jūsų diduma, vadinasi jis teisus, o jūs tikros rakštys šiknose
Papildyta:
QUOTE(uarda @ 2023 05 22, 14:54)
Oho
nu va prašau