Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

QUOTE(Amadėja* @ 2023 05 22, 21:14)
<p>Po truputį grįžta pinigai. Liux!</p>

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Amadėja* @ 2023 05 22, 23:18)
Bet savivaldoj tokios palaidos balos nebebus smile.gif</p>

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti

O kad subujojo lerva :D 

Eitum vakarais geriau su diedu paburkuot. 

Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2023 05 23, 09:41)
<blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="73074330" data-time="1684823675">
<div>
<p>Dešimtmečio motinėlė apie vaikus rašo vartotojo įkelta nuotrauka

.Butum juos auginus - galėtum kažką rašyti. Būdama gegute tam teisės neturi.</p>
</div>
</blockquote>
<p>O kas tau trukdė augint savjąjį? Kodėl čia prasėdėjai visą laiką? </p>
<p>Aš savuosius auginau ir tebeauginu smile.gif Nebent tu juos užauginai? biggrin.gif</p>

Žinom, visi žinom, kad pas tave loginio mastymo ' 0. Labiau apsijuokti, kaip esi, jau neimanoma 4u.gif
Atsakyti

Ne, neįmanoma :) Kur ten man iki civilizacijų prieš n milijonus metų :D 

Atsakyti
Maja Di, junkis prie Tapino, nes pas jus Šiauliuose akių gydytojas, gavęs siuntimą iš šeimos gydytojo dar papildomai iš pacientų lupa pinigėlį, net ir čekiuką išrašo blink.gif biggrin.gif Ligonių kasos pripažino kaip pažeidimą. Žodžiu, užteks tau jau gyventi nieko nematau nežinau principu, nes skamba tavo Šiauliai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2023 05 23, 10:22)
biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif 
Papildyta:

biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif 

nu ot naivumas ar ne? biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2023 05 23, 10:29)
<p>O kad subujojo lerva biggrin.gif </p><p>Eitum vakarais geriau su diedu paburkuot. </p><p></p>

kaip tau to diedo truksta vaje vaje. lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2023 05 23, 11:23)
<p>Ne, neįmanoma smile.gif Kur ten man iki civilizacijų prieš n milijonus metų biggrin.gif </p>

niekaip nedasyla jai jokia informacija, atmintis jau perpildyta biggrin.gif lotuliukas.gif dar pradek juoktis is evoliucijos teorijos ar kitu moksliniu teoriju.... unsure.gif moksle esi visiskai ablavuke, nu visiskai, ne tik moksle elementariuose dalykuose gyvenime, kaip laiko zonos pvz, tu is vis isvykusi kada buvai is Lietuvos, ne tik i Baltarusija ar Latvija? lotuliukas.gif
Tu is vis vyra vaikus turi bent? toks jausmas, kad tu nesiorientuoji, kaip seimoje gyvenimas vyksta.
Atsakyti
Ne veltui mokykla išmėžė ją į profkę po 8-tos klasės. hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 23 gegužės 2023 - 11:28
QUOTE(lutuke123 @ 2023 05 23, 12:05)
Tu is vis vyra vaikus turi bent? toks jausmas, kad tu nesiorientuoji, kaip seimoje gyvenimas vyksta.

jinai mylisi būtinai tik prieš naktį, be šviesos ir po kaldra biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2023 05 23, 12:21)
Ne veltui mokykla išmėžė ją į profkę po 8-tos klasės.   hihihi.gif

ne tikrai neveltui, akivaizdu, kad nelabai patemptu daugiau, o ten jei kazka veliaubaige, tai tikrai nemanau, kad savarankiskai. unsure.gif
nu akvaizdu, kad ji nesigaudo net elementariuose dalykuose, kaip taip nezinoti, kad su mumis pas juos 2 val laiko skirtumas? blink.gif cia jauciu bobutes kaime visos zino.
Tai tevai mane, kad nors kokia profesija tures dukra, nu teisingai, viskas gerai as nieko nesakau, ne visi gali buti aukstu intelektu, nu bet tai nors suvokti reikia, kad esi ribotu gabumu, gebejimu, tai bent nesiafisuoti istisai.
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2023 05 23, 12:29)

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif nu matyt, o kai riboto supratimo, neisivaizduoja, kad pas kitus zmones buti ir kitaip, gali buti kita dienotvarke, ktias rezimas, kitos darbo valandos ir t.t. unsure.gif ji dar nesuvokia bendravimo skirtumo su mazu vaiku ir su paaugliu ir t.t.
nu rimtai atrodo, kad gyventu viena kur senmerge su 10 kaciu, beskaitanti bulvarinius romanus unsure.gif
taip nekesti vyru, kad juos diedais kazkokiais nuolat vadinti... unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 23 gegužės 2023 - 12:27
https://madeinvilniu...p;utm_source=GM

ir dar Montekristai, sakau reikia galutinai damušt biggrin.gif
Atsakyti

Aš tai nesimyliu, aš dulkinuosi :D

Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2023 05 23, 13:45)
Aš tai nesimyliu, aš dulkinuosi biggrin.gif</p>

tai taip, aš tiesiog kultūringai parašiau
nebūsiu gi juoda ir negatyvi, negražu biggrin.gif
Atsakyti