Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

Iš kur mums žinot :D 

Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2023 05 23, 15:01)
Kartoju eilinį kartą, aš ne ciucikas ir tavo fas neklausau. Net Tapinas ne pats tyrimus atlieka, o perduoda teisėsaugai. O jei apie kažkokį gydytoją kažką blogo žinai tai perduok kam priklauso. Aš tokių ."faktų" nežinau. O jei kažkur fb perskaitei, dar nereiškia, kad tai tiesa. O jei ligonių kasos pripažino pažeidimą, tai tikiuosi pažeidėjas atsakys už savo veiksmus. O aš moterų pliaže papukus deginu, atvažiavom su drauge pagastroliuot, kol ana tulikan nuėjo, su tavim ginčytis turiu biggrin.gif
O kas negatyvaus dulkinimęsi?
Užmušk, netikiu. Bet romanus kurti moki.

paklausk iškrypėlio moterų pliaže krūmuose, parodys vaizdžiai biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2023 05 23, 15:26)
<p>Aga, o moteris turi sukti galvą dėl puodų ir švaros, tokia tvarka ir ne kitaip biggrin.gif nes daugiau gi ji nieko nesugeba biggrin.gif</p>

puodai bent savo, nešva sava, o kai ari svetimam darbdaviui...
Atsakyti

paklausk iškrypėlio moterų pliaže krūmuose, parodys vaizdžiai biggrin.gif
Papildyta:
puodai bent savo, nešva sava, o kai ari svetimam darbdaviui...

Tai vyras art gali, o moteris ne? Nes nu nesugeba ar kaip :D 

Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2023 05 23, 15:50)
<p>Tai vyras art gali, o moteris ne? Nes nu nesugeba ar kaip biggrin.gif </p><p></p>

tokia prigimtis, vyras negali kitų dalykų smile.gif
kai bėda prispiria žmonės daug ką sugeba, tvoras 2 metrų iš adrenalino peršoka, bet ar gi gera nuolatinėje bėdoje gyventi, arti ir su vyrais varžytis? gyvenima sjuk trumpas. žiūrėk, padengsi paskolas ir smertis ateis, nespėsi pasimėgaut smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2023 05 23, 15:39)
<p>:D ne aš gi taškausi pykčiu, kad niekas netiki tavo meile diedui biggrin.gif</p>

jus su maja, dar ne visi lotuliukas.gif

Man tai dzin kas kaip savo seimose gyvena, jokio tikejimo nesigimdau ta tema biggrin.gif neinu neaiskinu kam kokiu paros metu buti salia vyru, kada myletis, ar kokiais budais ta meile reiksti, ir kada ka daryti biggrin.gif

O bet taciau man yra skirtumas tarp zodziu myletis ir dulkintis. Jei kam nera tai uzjauciu. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2023 05 23, 15:46)
<p>Iš kur mums žinot biggrin.gif </p>

Taip išeina, kad nė iš kur...
Atsakyti

tokia prigimtis, vyras negali kitų dalykų smile.gif
kai bėda prispiria žmonės daug ką sugeba, tvoras 2 metrų iš adrenalino peršoka, bet ar gi gera nuolatinėje bėdoje gyventi, arti ir su vyrais varžytis? gyvenima sjuk trumpas. žiūrėk, padengsi paskolas ir smertis ateis, nespėsi pasimėgaut smile.gif

ai taip, pamenu, vyrai neįgalūs kūdikiais pasirūpint, o moterys dirbti :D

Atsakyti

jus su maja, dar ne visi lotuliukas.gif

Man tai dzin kas kaip savo seimose gyvena, jokio tikejimo nesigimdau ta tema biggrin.gifneinu neaiskinu kam kokiu paros metu buti salia vyru, kada myletis, ar kokiais budais ta meile reiksti, ir kada ka daryti biggrin.gif

O bet taciau man yra skirtumas tarp zodziu myletis ir dulkintis. Jei kam nera tai uzjauciu. unsure.gif

Aišku, kad yra skirtumas. šaknis tai kita :D 

Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2023 05 23, 15:53)
<p>ai taip, pamenu, vyrai neįgalūs kūdikiais pasirūpint, o moterys dirbti biggrin.gif</p>

ir kiek pažįsti vyrų dirbančių lopšelyje auklytėmis?
greit, vien du trys, pateik statistiką su įrodymais biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2023 05 23, 15:52)

Tu paziurek kaip Montekrista bando isvartyti tai, nesuprasdama meiles reiksmes.
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2023 05 23, 15:26)
<p>Aga, o moteris turi sukti galvą dėl puodų ir švaros, tokia tvarka ir ne kitaip biggrin.gif nes daugiau gi ji nieko nesugeba biggrin.gif</p>

As nesutinku, kad tai tik moters darbas namai, buitis, bet kodel tu taip nuvertini maisto gaiminima ir namu svaros palaikyma? cia tikrai ne nieko daugiau. Maitinti sveikai, skaniai seima menas. Taisyti nuobodzius tekstus tikrai maziau vertingas visuomenei darbas, nei uzauginti sveikus, laimingus vaikus.

is vis kodel tavo suvokime viskas kas surista su vaikais ir namais, buitim taip negatyvu? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2023 05 23, 15:53)
<blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Monteverte" data-cid="73074568" data-time="1684846342">
<div>
<p>tokia prigimtis, vyras negali kitų dalykų vartotojo įkelta nuotrauka

kai bėda prispiria žmonės daug ką sugeba, tvoras 2 metrų iš adrenalino peršoka, bet ar gi gera nuolatinėje bėdoje gyventi, arti ir su vyrais varžytis? gyvenima sjuk trumpas. žiūrėk, padengsi paskolas ir smertis ateis, nespėsi pasimėgaut vartotojo įkelta nuotrauka</p>
</div>
</blockquote>
<p>ai taip, pamenu, vyrai neįgalūs kūdikiais pasirūpint, o moterys dirbti biggrin.gif</p>

Labai grubiai peršoki I kitą temą.
Atsakyti