Iš kur mums žinot

O kas negatyvaus dulkinimęsi?
Užmušk, netikiu. Bet romanus kurti moki.
paklausk iškrypėlio moterų pliaže krūmuose, parodys vaizdžiai

Papildyta:

puodai bent savo, nešva sava, o kai ari svetimam darbdaviui...
paklausk iškrypėlio moterų pliaže krūmuose, parodys vaizdžiai
Papildyta:
puodai bent savo, nešva sava, o kai ari svetimam darbdaviui...
Tai vyras art gali, o moteris ne? Nes nu nesugeba ar kaip
tokia prigimtis, vyras negali kitų dalykų

kai bėda prispiria žmonės daug ką sugeba, tvoras 2 metrų iš adrenalino peršoka, bet ar gi gera nuolatinėje bėdoje gyventi, arti ir su vyrais varžytis? gyvenima sjuk trumpas. žiūrėk, padengsi paskolas ir smertis ateis, nespėsi pasimėgaut

jus su maja, dar ne visi

Man tai dzin kas kaip savo seimose gyvena, jokio tikejimo nesigimdau ta tema

O bet taciau man yra skirtumas tarp zodziu myletis ir dulkintis. Jei kam nera tai uzjauciu.

Taip išeina, kad nė iš kur...
tokia prigimtis, vyras negali kitų dalykų
kai bėda prispiria žmonės daug ką sugeba, tvoras 2 metrų iš adrenalino peršoka, bet ar gi gera nuolatinėje bėdoje gyventi, arti ir su vyrais varžytis? gyvenima sjuk trumpas. žiūrėk, padengsi paskolas ir smertis ateis, nespėsi pasimėgaut
ai taip, pamenu, vyrai neįgalūs kūdikiais pasirūpint, o moterys dirbti
jus su maja, dar ne visi
Man tai dzin kas kaip savo seimose gyvena, jokio tikejimo nesigimdau ta temaneinu neaiskinu kam kokiu paros metu buti salia vyru, kada myletis, ar kokiais budais ta meile reiksti, ir kada ka daryti
O bet taciau man yra skirtumas tarp zodziu myletis ir dulkintis. Jei kam nera tai uzjauciu.
Aišku, kad yra skirtumas. šaknis tai kita
ir kiek pažįsti vyrų dirbančių lopšelyje auklytėmis?
greit, vien du trys, pateik statistiką su įrodymais

Tu paziurek kaip Montekrista bando isvartyti tai, nesuprasdama meiles reiksmes.

As nesutinku, kad tai tik moters darbas namai, buitis, bet kodel tu taip nuvertini maisto gaiminima ir namu svaros palaikyma? cia tikrai ne nieko daugiau. Maitinti sveikai, skaniai seima menas. Taisyti nuobodzius tekstus tikrai maziau vertingas visuomenei darbas, nei uzauginti sveikus, laimingus vaikus.
is vis kodel tavo suvokime viskas kas surista su vaikais ir namais, buitim taip negatyvu?

<div>
<p>tokia prigimtis, vyras negali kitų dalykų

</div>
</blockquote>
<p>ai taip, pamenu, vyrai neįgalūs kūdikiais pasirūpint, o moterys dirbti

Labai grubiai peršoki I kitą temą.