Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

Kokių vaikų? Lerva savo vaikus pamiršus

Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2022 03 07, 19:49)
Taip. Nes karas.

Su kuo kariauja Lietuva? Baltarusijos ir Rusijos ambasados dar veikia
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2022 03 07, 20:25)
Su kuo kariauja Lietuva? Baltarusijos ir Rusijos ambasados dar veikia

https://www.facebook...261685166154551
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2022 03 07, 20:29)

Nesupratai.
Ambasados DAR VEIKIA, o sajungininike Vokietija verkia, kad be rusu duju Vokietija liks be elektros.
Atsakyti
geras, pasirodo nupirkau šuniukui ukrainietišką žaislą smile.gif džiugu, nes jų prekių mažai žinau, kad paremt
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2022 03 07, 21:40)
geras, pasirodo nupirkau šuniukui ukrainietišką žaislą smile.gif džiugu, nes jų prekių mažai žinau, kad paremt

Apie ka tu cia? Nemanau, kad Lietuvos rinkoje tie zaislai yra pardavinejami barteriniu budu. Apie ka tu cia?
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2022 03 07, 21:15)
Apie ka tu cia? Nemanau, kad Lietuvos rinkoje tie zaislai yra pardavinejami barteriniu budu. Apie ka tu cia?

paprastas smagus žaislas, oficialioje parduotuvėje, seniai juos buvau mačius https://www.kaina24.lt/s/puller-mini/
įveža lenkai į ES, bet gamintojas rašo Ukraina. Tai sakau, kad džiugu, kad galima prisidėti ir tokiu būdu.
Papildyta:
aš asmeniškai nežinau daugiau ukrainiečių prekių ką galėčiau pirktis sau reikalingo. Žinau tik Roshen šokoladą, bet jis prastas ir dar Poroshenkui priklausė regis
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2022 03 07, 22:21)
paprastas smagus žaislas, oficialioje parduotuvėje, seniai juos buvau mačius https://www.kaina24.lt/s/puller-mini/
įveža lenkai į ES, bet gamintojas rašo Ukraina. Tai sakau, kad džiugu, kad galima prisidėti ir tokiu būdu.
Papildyta:
aš asmeniškai nežinau daugiau ukrainiečių prekių ką galėčiau pirktis sau reikalingo. Žinau tik Roshen šokoladą, bet jis prastas ir dar Poroshenkui priklausė regis

Tu niekuo nepadedi, zaislai jau senai is Ukrainos nupirkti. Senai tie pinigai, gauti uz zaislus, perinvestuoti. Ar supranti sakinio 'barteriniai mainai reiksmę'?
Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2022 03 07, 21:13)
<p>Kokių vaikų? Lerva savo vaikus pamiršus</p>

Tu neauginai, tai ir galvoji, kad kitos irgi neaugina?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 07 kovo 2022 - 21:37
QUOTE(Amadėja* @ 2022 03 07, 16:59)
Ji nesupranta, kad ukrainos zmones nekencia dabar Rusijos ir rusu.
</p><p>Kai jie gali pas juos evakuotis?</p>

ne, nes pazystu rusu ir ukrainieciu ir mes visi cia kuo puikiausiai sugyvenam, pazystu ir ukrainieti gyevnanti Ukrainoj ir jis zinok , o stebukle nejaucia nepaykantos rusam.
nes tik durni, pikti zmones pradeda nekesti visos tautos, del keliu zmoniu nusiklatimu ar kitu dalyku, siaip jie vadinami nacistai pasaulyje mirksiukas.gif

dar karta sakau , tai, gal leistu zmonem patiem spresti? tu tikrai garantuota, kad visi visi, be ismimciu tikrai nenoretu ten isvykti vietoj to, kad mirti ? ar gal leistu valdzia jiem patiem psresti?

bet ant kiek jus uzombintos, tai zinok baisu skaityti... unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(paštininkė @ 2022 03 07, 17:26)
Užsičiaupk, amorali būtybe, tik Lutukei į  drauges betinkanti!!!

tau irgi patinka iskrypusias montekristos pedofilines fantazijas skaityti, biski is tu pakraipu gal esi?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 07 kovo 2022 - 21:49
Negalima nekesti tautos, galima nekesti tik žmogaus.

Bet teletabes tam ir yra teletabės, kad nesuprastų skirtumo.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2022 03 07, 18:35)
Jurij Švec, gyvenantis USA sako, kad Amerikoje kalbama, jog per Lenkiją perduos naikintuvus
Papildyta:
https://www.youtube....h?v=cfqgnnDlbtY

tai isivaizduoji, kiek dar zmoniu zus, jei taip bus...
Papildyta:
QUOTE(paštininkė @ 2022 03 07, 19:49)
Taip. Nes karas.

tai pedofilam galima bujoti? mano dukra dar vaikas jei ka mirksiukas.gif
ir kur tas karas pas tave, pas montekrista? kur? karas nuolat zemeje, tai davai spjaunam i viska, ne skazkur nuolat karas? doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Amadėja* @ 2022 03 07, 19:53)
<p>Man tai patinka ta karo korta 😁</p><p></p><p>Mb sako kaimynui: kol lygindami savo sklypą griovio neužkasėt, tai jokie upeliai nebėgo ir kelio neplovė, o tas: karo irgi nebuvo 😁</p>

kokie jus durni, savo kelia susigadinsit doh.gif
karo ir dabar pas jus nera, nebent jusu galvose
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2022 03 07, 21:42)
tai isivaizduoji, kiek dar zmoniu zus, jei taip bus...

Beprote. Sedi saugioje shalyje (kol kas) ir vapsi nesamones...
Atsakyti