QUOTE(Monteverte @ 2023 05 30, 12:04)
dėl ko? šeimoje, giminėje problemos?
neįsivaizduoju tokio pokalbio su psichologu, jei tai nebūtų aktualu
čia tas pats kas klausinėčiau apie priklausomybes narkatai, lošimams ar pan., nors tai neaktualu
jei neaktualu, tai ir nekalbama tokiomis temomis
kaip lengva jus pagauti
Klausiau per televizorių, protinguole. Nevaikštau pas psichologus, dar nereikėjo, bet nematau problemos jei reiks nueiti. Būna gi gyvenime visokių situacijų, nespjaunu.
QUOTE(Montekrista.back @ 2023 05 30, 12:08)
<p>

Maja, dar parašyk, kad sexas buvo prie gėlių ir vyno, tai išvis būsi ir alkoholikė, ir paleistuvė

</p>
Kas be to. Po gero vyno ir jūros bjaurybių....Žvakių šviesoj. Prisiminėm kaip gaminom pagranduką, kiek metų nepavyko

. Pirty miegojom, kad mūsų jau pilnametis negirdėtų

. Bet tai ne meilė, tai seksas, nesiskaito
QUOTE(IDOMUCIA @ 2023 05 30, 13:21)
Na va, as viruveje nieko nedarau, MB mane myli ir padaro valgyti. Vyro pareiga (na asmens kuris vyro pareigose) yraa rupintis pajamomis
MB labai skaniai gamina. Gaila, retai. Bet ypatingom progom ką nors pikantiško paruošia

. O sriubas verda nepakartojamas, aš atrodo tą patį dedu, man taip skaniai vis vien nesigauna.
QUOTE(uarda @ 2023 05 30, 14:40)
Cia pas tave taip. Nk nematau, nk negirdziu. Kaip viskas puiku, grazu, saunu... O va yra zmones kurie mato ir daro.
O tu papasakok visiems ką tu pranešei, kokiai negerovei kelią užkardei, kai jų tiek aplink matai. Montevertei mat jei pinigų nemoka, ji tik į SM ištransliuoja, o tu gi ne dėl pinigų su blogybėm kovoji