Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

QUOTE(Monteverte @ 2023 05 30, 14:47)
na, atsižvelgiant į visas tavo rašliavas, tai daug metų tu sexo bade biggrin.gif
nes na šiaip, pripažinkime, seksas ne tas dalykas dėl kurio būtų taip įdomu tiek metų internete rašinėti, tose temose bendrauti. Orgazmai kiekvienas vis tiek kažkuo labai panašūs, jei nesi jogė balerina, o nesi, tai kaži ko ten neišsivartysi ir t.t. Tikrai netolygus seksas su tuo, kai žmonės bendrauja apie savo augintinius, vaikus, kurie nuolat keičiasi, keliones ar panašius dalykus.
Suprantu vyrus, kurie nori, negauna, tai jie visur naudojasi proga ir užvedinėja šias temas, nes ne ir iš interneto galima susipažinti, susitikti, gal gauti nešvankių nuotraukų. Bet tau, tau kam tos temos? biggrin.gif Na perskaitei kažkiek UMD, pasidomavai porą savaitėlių ir? Kodėl negana, jei esi normali, gaunanti moteris?
Gali man/mums čia neatsakinėti, atsakyk pati sau smile.gif

manau be meiles to tikrojo pasitenkinimo ir neimanoma gauti, vien orgazm oneuztenka, tai del to gal ir prireikia visokiu zaisliuku, kitu zmoniu, nauju kunu, bet tai nelabai padeda. Del to gal ta meiles tema jom tokia tabu? unsure.gif
Atsakyti

Montekrista, idemiau paziurek i jos avatara mirksiukas.gif
Pasamone kalba pati uz save.

:D 

Atsakyti

Taip, nu kiek galima, jei esi soti? Užsidedi varnelę, kad soti? Ar tikrai? biggrin.gif
Jau rašiau ne kartų, "protinguole". Nereikia ten nieko skaityti, kad metai iš metų matytųsi kas kartą atėjus į forumą, kad UMD paskutinę žinutę parašė Montekrista biggrin.gifKai tavo nikas žinomas man iš kitų temų buvo, tai patikėk, tas labai matosi. O dar pas mane yra regimoji atmintis tai man labai lengva atsiminti kas pateikta raštu. O ir pavadinimus, vardus, datas aš labai atsimenu. Tai supranti, neatimsi to kas man duota. Atsargiai, esi sekama biggrin.gif

:D būūūūūū:D

Atsakyti
Senos dvi debilnos iškrypėlės unsure.gif
Net nesupranta, kad akcentas yra žaluma, pavasaris, daržovės, vaisiai, kai viskas auga wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2023 05 30, 15:05)
Senos dvi debilnos iškrypėlės unsure.gif 
Net nesupranta, kad akcentas yra žaluma, pavasaris, daržovės, vaisiai, kai viskas auga wub.gif

Oi... Kas prakalbo nail.gif
Atsakyti

Alkoholikų žmonoms itin svarbu išsilaisvinti iš neigimo kalėjimo. Štai E. Eger, garsi psichologė, rašė, kad tik leidus sau jausti ir pripildžius mus jausmams galime juos paleisti-pabandyk, lerva, prisileisti tą jausmą, visų tų įtampos ir skriaudos metų, tada gal ir atsikratysi savo baimėmis ir žiū, net aparpuolis neištiks, kai per vaikų vestuves taurę kelsi.

Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2023 05 30, 15:08)
<p>Alkoholikų žmonoms itin svarbu išsilaisvinti iš neigimo kalėjimo. Štai E. Eger, garsi psichologė, rašė, kad tik leidus sau jausti ir pripildžius mus jausmams galime juos paleisti-pabandyk, lerva, prisileisti tą jausmą, visų tų įtampos ir skriaudos metų, tada gal ir atsikratysi savo baimėmis ir žiū, net aparpuolis neištiks, kai per vaikų vestuves taurę kelsi.</p>

Iš kur žinai, jei tau tas neaktualu? biggrin.gif
Aš pvz. visai nieko nežinau šia tema smile.gif
Atsakyti

Iš kur žinai, jei tau tas neaktualu? biggrin.gif
Aš pvz. visai nieko nežinau šia tema smile.gif

Nes skaitau knygas. O ten rašo apie daug ką. Pabandyk kada. 

Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2023 05 30, 15:11)
<p>Nes skaitau knygas. O ten rašo apie daug ką. Pabandyk kada. </p>

kam skaityti neaktualiomis temomis? įtari, kad taviškis nusigers, tėvas gėrė?
žinai, suprasčiau, kad mums 1000 metų šiame kūne duota, tai galima domėtis bile kuo, kad laiką stumti, bet dabar... neprotinga yra domėtis nereikalingu biggrin.gif
Atsakyti

kam skaityti neaktualiomis temomis? įtari, kad taviškis nusigers, tėvas gėrė?
žinai, suprasčiau, kad mums 1000 metų šiame kūne duota, tai galima domėtis bile kuo, kad laiką stumti, bet dabar... neprotinga yra domėtis nereikalingu biggrin.gif

Čia taip pateisini savo neišprusimą? 

Pasidomėk autore :) 

Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2023 05 30, 15:14)
<p>Čia taip pateisini savo neišprusimą? </p>
<p>Pasidomėk autore smile.gif </p>

ne, bandau tavo bukumą suprasti, bet kai su bukumu nedraugauju, tai sunku smile.gif
ir ką ta autorė? protingas žmogus iš gero autoriaus atsirinktų tik aktualią sau info ar ta autorė tau tokia role model, kad tu nori būti ja? atrodyti kaip ji, mąstyti kaip ji, tai viską mintinai kali ką parašė? biggrin.gif
Atsakyti

ne, bandau tavo bukumą suprasti, bet kai su bukumu nedraugauju, tai sunku smile.gif
ir ką ta autorė? protingas žmogus iš gero autoriaus atsirinktų tik aktualią sau info ar ta autorė tau tokia role model, kad tu nori būti ja? atrodyti kaip ji, mąstyti kaip ji, tai viską mintinai kali ką parašė? biggrin.gif

Mjo, tu visai buka.....

NIEKAS nenorėtų būti ja, patirti tai, ką ji patyrė.... Bet tai tu buka, siaubas......

Atsakyti