QUOTE(-burbanti- @ 2023 05 30, 17:53)
Jin pas mumeis tikra liūtė

Raaaaarrrrrrr.......
Liutas guli,o ji medžioja
beda tik ta kad su liutais tik haremai gyvena
Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2023 05 31, 10:52)
<p>Taip, nepatinka riebūs. ir kaip tai susiję su tavo teiginiu?</p>
<p>Jis anksčiau nesportavo, genai ir apykaita tokia, kad nepriauga svorio. Sportuoja ne dėl svorio numetimo kaip ir aš.</p>
<p>Taip, svarbu geras sexas su savo vyru. Iš kur ištraukei, kad nebereikia?</p>
<p>Taip, man nereikia, kad mane vyras išlaikytų, esu pajėgi ir gabi užsidirbti.</p>
<p>Kas dar? Čia atsakymai į konkrečius klausimus ir labai konkretūs.</p>
tai ka as ne taip parasiau?
QUOTE(lutuke123 @ 2023 05 30, 17:37)
tu cia su montekrista sumaisei, jai sake svarbiausia, kad diedas jos butu idealaus sportisko kuno, ir gerai ja p*dulkintu, sake pinigu ir pati gali uzsidirbti

vyrui kokia impotencija ar nustotu sportuoti, uzaugtu pilvikas, kazin kaip tada butu?
nepatinka riebus( su amziuim tai keiciasi visi tie "genai"), megsti gera seksa, kur ne paskutinei vietoj tau dydis vyrisko organo( ar ne?), ir tau nereikia, kad vyras islaikytu?
ar tie dalykai tau nera svarbiausi? o kas tada svarbiausia pas vyra turi buti?
Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2023 05 31, 10:52)
<p>O ką daryt? O jei imtų skraidyt, ką daryčiau?</p>
cia tipo taip neitikinama, kad svorio priaugtu, na vrdug isivaizduok, juk turi lakia fantazija, tai ka darytum?
as pvz buvau buvau visa gyvenima liekna, ir pyst priaugau svorio, ka anot taves mano vyrui reiktu daryti?
juk tu aiskinai, kad del to vyras su manim nebuna, nemiega ir sekso neturiu ir t.t.
Tu taip elgtumeisi, nebeseksuotum su vyru? nemiegotum kartu?
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2023 05 31, 10:55)
Dronų ataka ant Maskvos.
Papildyta:
Ligų būna visokių. Žinau buvusių genetiškai ypatingai labai lieknų žmonių, kurie patapo kaip mulai. Tai?
tai ne pirma gi

bet nieko is to gero is to karo, geriau baigtusi. juk valdzia tai niekru nenukencia nei Maskvoj, nei Kijeve, nukencia tik eiliniai.
nu as pvz, ne kaip mulas, bet tikrai visai kitoks mano kunas ir ka ir jokiu ligu nera, ka dabar mano vyruio issiskirt reiktu ar ka

kur jau ir siaip su senatve tas kunas kinta ir tikrai ne grazeja.
Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2023 05 31, 11:06)
<p>Bus. ir ką? Man staiga imti vaidinti, kad riebūs žmonės yra patrauklūs? </p>
tai tada taps tau nepatruklus? ir kaip su seksu tada?