Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

o tai kaip tu supranti komandiruote? as nezinau kas pas jus vyksta, bet pas mus bus susitikimai , pokalbiai tai man atostogos mirksiukas.gif

nu as manau pasaulio daugiau macius nei tu gluskaimi tu gluskaimi biggrin.gif

aga, mačius tu, mačius...

Niekam nešauna komandiruočių atostogom vadint, bet kita vertus, jei yra durniai, kurie tau už nieko neveikimą moka algą, man koks skirtumas :D

Atsakyti

mea culpa, šiaip juk jau skaitai, ruošiesi galimai traumai biggrin.gif

? Na taip, knygos skaitomos tik dėl tokių priežasčių :D nedangstyk savo bukumo.

Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2023 06 01, 13:50)
Na taip, knygos skaitomos tik dėl tokių priežasčių biggrin.gif nedangstyk savo bukumo.</p>

bukumas tai yra nesuprasti juokų unsure.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2023 06 01, 13:15)
Ir aš. kiek skrisdavau, tai darbas. Po kurio jau kažkiek gali papramogaut. Bet ne atostogos, kaip tik intensyvesnė darbotvarkė būna. 

kad jus vargses gi dirbat Lietuvos kompanijjom, tai ka noreti is jusu lotuliukas.gif

su kolegom vakar snekejo, nes jie ten jau buve, sako turi gerti alu, sakau as negeriu, sako waste of trip lotuliukas.gif
jum gi irgi atsotogos pagerimas prie basenu lotuliukas.gif
Atsakyti

bet ot sunku atsakyti, nezinai kaip issivartyti? biggrin.gif

nu galimybiu daug, mes ne apie priezasyis, o apie tai, ka tu darytum, ar svarbu kodel? na aptingtu pvz ir ka celibatas?

bet dar priedo ziuriu kaip tu nesiorientuoji zmogaus sveikatos ir svorio klausimais doh.gif

Ne, nesiorientuoju. Tu savo storą vyrą ir teisink kaip nori, man neįdomu.

Man įdomūs žmonės, kurie juda, sportuoja, myli save, o ne nudribę prie TV meitėliai.

Atsakyti

kad jus vargses gi dirbat Lietuvos kompanijjom, tai ka noreti is jusu lotuliukas.gif

su kolegom vakar snekejo, nes jie ten jau buve, sako turi gerti alu, sakau as negeriu, sako waste of trip lotuliukas.gif
jum gi irgi atsotogos pagerimas prie basenu lotuliukas.gif

Tu čia apie savo diedą kalbi? mes nekaltos, kad gyveni su alkoholiku. 

Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2023 06 01, 13:06)
tavo arkliukas tupi trumpi nusisnekejimai, net vienu sakiniu tiek sugebi nusisneketi, kiek kitas knyga parases nesugebetu unsure.gif

Papildyta:
nu ka pasigirsiu vaziuoju i komandiruote pirma kart del darbo, visai fainai atsotogos uz dyka smile.gif nu bet kainos viesbuciu siais laikais  biggrin.gif

Kaip fainiai. Nauja vieta, naujos pazintys, ispudziai... baltai pavydziu 🥰
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2023 06 01, 13:32)
skaitytų psichologines knygas apie kenčiančias moteris biggrin.gif prilygintų tai koncentracijos stovyklas iškentusių moterų išgyvenimams biggrin.gif

vyrui duotu paskaityti, sakytu ziurek kncentracijos stovykloj nutukusiu nebuvo, tingini tu apsirijeli biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2023 06 01, 13:40)
Jau aishkino, kad nieko baisaus labai ten nebutu. Buvo laida per Lietuvos TV. Kazhkoks karishkis shypsojosi.
Siaip sake pietu pusrutulis tai net nelabai pajustu. Australijoje tai dar derlingumas ishaugtu.

Daug zhmoniu atsirado, tai gal didesne problema ir tai labiau pavojinga. Neaishku ka jie cia sugalvoje

blink.gif blink.gif blink.gif rimtai?
Papildyta:
QUOTE(uarda @ 2023 06 01, 13:45)
Moonte turbut aparpuolį gavo

ji manes "neskaito" biggrin.gif biggrin.gif nors siaip jos turi talenta dideli, ignoruoti vsia informacija, kas nesusije su ju isitikinimais biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2023 06 01, 13:49)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="lutuke123" data-cid="73076987" data-time="1685616393"><div><p>o tai kaip tu supranti komandiruote? as nezinau kas pas jus vyksta, bet pas mus bus susitikimai , pokalbiai tai man atostogos vartotojo įkelta nuotrauka

nu as manau pasaulio daugiau macius nei tu gluskaimi tu gluskaimi vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>aga, mačius tu, mačius...</p><p>Niekam nešauna komandiruočių atostogom vadint, bet kita vertus, jei yra durniai, kurie tau už nieko neveikimą moka algą, man koks skirtumas biggrin.gif</p>

Be abejo, darbas +atostogos. Nebent ten nuvargusios lb, sedit viesbutyje
O jeigu fiziskai aktyvios ir to darbo ne per daug, tai tikrai galima daug ka pamatyti...
Papildyta:
"Naktimis iš klubų už mokesčių mokėtojų lėšas važinėję T.V.Raskevičius ir V.Mitalas grąžina pinigus"
"Kaip rašo portalas, teisingumo ministrė Ewelina Dobrowolska eidama Vilniaus miesto tarybos narės pareigas kanceliarines lėšas skyrė „Apple“ laikrodžio nuomai bei apmokėjo dviejų telefonų sąskaitas. "
blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo uarda: 01 birželio 2023 - 12:56
QUOTE(Montekrista.back @ 2023 06 01, 13:49)
aga, mačius tu, mačius...</p><p>Niekam nešauna komandiruočių atostogom vadint, bet kita vertus, jei yra durniai, kurie tau už nieko neveikimą moka algą, man koks skirtumas biggrin.gif</p>

uz tave tikrai daugiau, manau lotuliukas.gif nu nebuvau Japonijoj ir Turkijoj, bet Europa tikrai nemazia ismaise esam biggrin.gif o ir gyvenam ne Lietuvoje, tu gi gimei augai tam paciam gluskaimi ir keliones i Turkija dar Latvija kaip minejot uzsienis biggrin.gif
taigi niekad neturesi mano patirties, kai reikia isvaziuoti i svetima sali ir joje isikurti ir tai matosi is tavo mentaliteto siauro, kad mazai kuom domiesi, mazai suvoki, neturi draugu is viso pasaulio, netyci akakzokia ukrainiete viena uzkalbinai parke ar ji tave ir viskas, tai nelok is savo to gluskaimio pasaulio nemaciusi biggrin.gif

Mano darbas yra software development, as ten to tikrai nedarysiu, tau darbas pabendrauti su zmonem, tave bendravimas vargina? man tai zinai visai smagu. mirksiukas.gif
aisku tai ne tas pats, kas seimos atostogos, bet ten tikrai man dirbti nereiks.
esme keliones susipazinti su partneriais, apziureti kai kurias facilities, pabendrauti gyvai, nueiti i gerus restoranus papietauti su jais ir t.t. nu sorry, jei tau tai atrodo kaip darbas, man tai ne biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(uarda @ 2023 06 01, 14:03)
"Naktimis iš klubų už mokesčių mokėtojų lėšas važinėję T.V.Raskevičius ir V.Mitalas grąžina pinigus"
"Kaip rašo portalas, teisingumo ministrė Ewelina Dobrowolska eidama Vilniaus miesto tarybos narės pareigas kanceliarines lėšas skyrė „Apple“ laikrodžio nuomai bei apmokėjo dviejų telefonų sąskaitas. "
blink.gif

Iš teletabių skrynelės mano atžvilgiu:
"Kodėl tau taip nepatinka Raskevičius? Jis gi fainas biggrin.gif "
"O kas negerai su Dobrowolska"? biggrin.gif

Tas, brangiosios teletabės, kad aš jaučiu žmones teisingai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2023 06 01, 14:49)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="lutuke123" data-cid="73076987" data-time="1685616393"><div><p>o tai kaip tu supranti komandiruote? as nezinau kas pas jus vyksta, bet pas mus bus susitikimai , pokalbiai tai man atostogos vartotojo įkelta nuotrauka

nu as manau pasaulio daugiau macius nei tu gluskaimi tu gluskaimi vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>aga, mačius tu, mačius...</p><p>Niekam nešauna komandiruočių atostogom vadint, bet kita vertus, jei yra durniai, kurie tau už nieko neveikimą moka algą, man koks skirtumas biggrin.gif</p>

Tai gal ji į rosieją važiuoja patirties pasisemt platinant kremliaus paklodes. jai gi poilsis paklodes platint, tai poilsis ir susitikt su tokiais platintojais.
Atsakyti