matyt ne tokios pat musu svajones, mano sikna dabar man tobula.
Taip pilvas galetu buti siek tiek mazesnis, bet jei del to prarasiu krutine ir sikna tai tiek to lai buna jis
Mano papai nuo svorio nesikeičia (tiesa, niekad ir nesu mėčius svorio drastiškai). Apskritai kūnas turi būti proporcingas, o pilvo riebalai yra kenksmingi, ypač tie vidiniai
Šikna nebent genetiškai gera, kaip brazilių, kitu atveju iš kur ją gražią turėtum sėdėdama nuolat

Toks toki sutiko. Normalus vyras su ja negyventu
ji pati kazka sau prisifantazuoja, pati su savim padiskutuoja , neturkdyk , ji lbaia pergyvena, kai kas jai atraso

Papildyta:
<p>Šikna nebent genetiškai gera, kaip brazilių, kitu atveju iš kur ją gražią turėtum sėdėdama nuolat

nu ziurint kas kam grazu, tau jauciu tokia sikna grazu, cia kaip po sporto, man atvikrsciai kai pries

zinau ne viena plona ir su veziu, deja, taip kad nepaskok man pasaku apie sveikata, tai ne ta sritis, kur tu zinai ka, riebaliukai yra super musu amziuje, as nesneku apie virsvori, visada turek tai omenyje. Bet moteriai netureti riebaliuku yra nesveika.
<div>
<p>Tu atrodai susitraukusi ir kauleta pagal savo seseris. Jos taip - kudos, bet graziai moteriskos.</p>
</div>
</blockquote>
<p>

Tu skaitai save geriau atrodancia, nei jos? Nu ir samadūras esi. Tu geriau paziurek I ju ir savo atvaizdus nuotraukose

man negrazu, moteris virs 40 atrodanti kaip pacanas raumeninga ma negrazu. bobejima staipvadinamas tavo man ir yra grazu, formos ilinkiai, klubai, man labai grazu ir as savim dziaugiuosi. papa ne esme aisku, bet visgi C geriau nei A man

vyrui as savo sake viada grazi

Cia baisiau ir uz virssvori ir už kaulu vyniotinius.
as apie save snekejau, mano buva A kai buvau plona
bet ir taip intencyviai pasportavus, kustant ji mazeja..
o sikna buna sportuojant tokia vyriska , o ne moteriski klubai platus.siek tiek sportuoti gerai del sveikatos, bet uzsiimti ten intencyviai man asmeniskai negrazu tos moterys kaip vyrai palieka, raumenys issiryskina, peciai plateja ir t.t.
nu va idesiu pvz man pvz ta po kaire pries sportus visus daug grazesne figura ir krutine akivaizidziai didesne ir klubai platesni. Pauaglystej gal ir grazu tokia tomboy figura bet subrendusi moteris man jau nebegrazu taip. ir rankos kokios gyslotos pasidarenu ir kam tas?
abi normalios, tik pirma nesportuoja, yra išplerus ir atrodo vyresnė. papai baisūs, bet svarbu sveiki. JEI reiktų rinktis, imčiau, aišku, antrąją.
Taip, irgi. Turiu daug daugiau laisvesnio laiko, negu dirbdama LT. Issinuomojam automobili ir keliajaum, pvz. Paskutini karta vaziavom i kalnus, kelemes i Zugspice, dar maudemes kalnu ezeruose ir t.t. o tu komandiruoteje tik dirbi ir miegi?
as va ir galvoju ar cia montekrista tokia nupususi del to svorio ir kuno formu ar vyras ar greiciausiai abu tokie pat

kita dar gyvena su tokiu piredurniu, kuris jai aisina, kaip ji jam nebepatinka nes svorio priaugo

as nesuprantu kaip zmones taip gyvena, na bet jiem mazu gerai....
o as va dabar leda suvalgiau sau su pasimegavimu ir be koloriju skaiciavimo, vakar tokiu skaniu nusipirkau