Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

QUOTE(Montekrista.back @ 2023 06 02, 13:17)
nu ką padarysi, metai bėga, o pomėgiai vat liko biggrin.gif bet pažadu, kai tik pensija-iškart imu domėtis mezgimu ir dar ten kuo nors, kas pridera pagal amžių biggrin.gif

Mane glumina tas eidzhizmas, kai pradeda pagal amziu net pomegius zmonems nustatineti.
Atsakyti

Mane glumina tas eidzhizmas, kai pradeda pagal amziu net pomegius zmonems nustatineti.

Kaži atskiros maudymkės mums dar pridera ar jau reikia lįsti į stanikus baisuokliškus?

Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2023 06 02, 12:56)
<p>Su verslininkais kaip-juk dažniausiai jie praturtėja jau vyresni, o nori jaunų. O jaunoms seniukai tik dėl pinigų. tai ir gaunasi, kad jie nori meilės, grožio, jaunystės, sexo, o jaunos nori jų pinigų ir statuso. nesueina ilgam bendri sąlyčio taškai.</p>

nezinau kokius tu ten verslininkus pazysti, bet kiek as matau, tai normaliai vede, savo amziaus +- moteris, niekur nesiblasko. Cia turi buti kazkoks nebrendyla pizonas, kad ieskotu butent jaunesiu, ir iki to laiko dar nebuti seimos sukures. biggrin.gif
bet tai tada toks toki susiranda, abu pavirsutiniai zmones.

O i vyrus renkasi vyresnius, ne butinai del pinigu, kaip tu isivaizduoji, aisku gal butna ir barakudu visokiu, bet daznai buna norint saugaus, globejisko santykio, gal tevo truko gyvenime ir t.t. arba traukia vyro charizma, stiprus charakteris, nes koks skystablausdis tikrai verslisninku pasiturinciu netaps.
ne viskas visada visiem apie tuos pinigus sukasi, kaip tau. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2023 06 02, 13:23)
Kaži atskiros maudymkės mums dar pridera ar jau reikia lįsti į stanikus baisuokliškus?

Na jau ne, atsiprasau, bet save nebjaurosiu. Pasirenku buti sena istvirkele, jaunimo tvirkintoja, ir t.t. ir t.t. ir t.t. Is serijos, kad i senatve pasimate tikroji as, kuria ilga laika nuo pasaulio slepiau. Taskas brunette.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2023 06 02, 12:57)
oho
juk tavo tėvas miręs, turėtum būti pakankamai jau mačiusi tikro siaubo, išgyvenimo...
jau laikas būtų palikti tuos siaubiakus nerūpestingam jaunimui... ką ten imitusi, brandi boba randa juose?
kaip jūs su laiku atsiskleidžiate ir pasirodote kas esate iš tiesų ax.gif

kokie tupi man tie siaubiakai, net nezinau ka juose zmones randa unsure.gif
Atsakyti

Na jau ne, atsiprasau, bet save nebjaurosiu. Pasirenku buti sena istvirkele, jaunimo tvirkintoja, ir t.t. ir t.t. ir t.t. Is serijos, kad i senatve pasimate tikroji as, kuria ilga laika nuo pasaulio slepiau. Taskas brunette.gif

Ne, nu mes tai jau sugadintos :D gal ir Maneskin nebegalim klausytis, pagal amžių nepridera? :D Turėtumėm staigiai persiorientuoti į turkiškus serialus (lerva sako, ten labai gilūs filmai), kokių kapelų klausytis....

Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2023 06 02, 13:16)
Gal apsiribok savo tevais, Monteverte, ir savo skeletais spintoje...
Kas tau siandiena negerai, kad viska vertini per amziaus prizme? Kiba sensti pati...

O kas blogo ziureti siaubo filmus?

o nenori sau savo patarimu prisitaikyti? bigsmile.gif
Atsakyti

kokie tupi man tie siaubiakai, net nezinau ka juose zmones randa unsure.gif

Aš irgi nesuprantu. Kokius turkiškus serialus rekomenduotum, nu, kad jau taip iš esmės įsigilint pagal amžių>

Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2023 06 02, 13:17)
<p>nu ką padarysi, metai bėga, o pomėgiai vat liko biggrin.gif bet pažadu, kai tik pensija-iškart imu domėtis mezgimu ir dar ten kuo nors, kas pridera pagal amžių biggrin.gif</p>

o tai mezgimas tik pensininku uzsiemimas? blink.gif nuo kada cia taip?

matai tai vadinama zmogaus branda, tai ka dare zmogus budamas 10, nedaro 20 ir ka daro 20, nedaro kai ko, kai jam 40, 80. Bet jei tau vis idomu ir naudinga kazkuom, gi daryk, ka tik nori. Tik kiti nusisteba ir tiek.

bet palauk palauk, juk tu cia kazkada ggyreisi kad mezgi kazka, ar vel melavai? bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(Moonte @ 2023 06 02, 13:27)
Na jau ne, atsiprasau, bet save nebjaurosiu. Pasirenku buti sena istvirkele, jaunimo tvirkintoja, ir t.t. ir t.t. ir t.t. Is serijos, kad i senatve pasimate tikroji as, kuria ilga laika nuo pasaulio slepiau. Taskas  brunette.gif

aiktu su cydavatke, vaizduojanti istvirkele, kuriai moteris turejusi kelis vyrus jau baisu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 02 birželio 2023 - 12:32

Mezgu, kai noriu. kai noriu-žiūriu siaubo filmus, einu į kino teatrus, išgeriu kokteilį po darbo puikioj aplinkoj, sportuoju, varau į miškus, poilsiavietes, žo, DARAU KĄ NORIU IR NESVARBU KIEK MAN METŲ. tSAKANT, GYVENU :)

Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2023 06 02, 13:29)
Ne, nu mes tai jau sugadintos biggrin.gif gal ir Maneskin nebegalim klausytis, pagal amžių nepridera? biggrin.gif Turėtumėm staigiai persiorientuoti į turkiškus serialus (lerva sako, ten labai gilūs filmai), kokių kapelų klausytis....

Na kai as numirsiu ir pateksiu i pragara, mane gales kankinti turkiskais filmais, bet kol gyvenu, su malonumu klausysiuosi Maneskin.

https://www.youtube....h?v=y3T56egqXLw

Man patinka si atlikimo versija, labai intymi. Bet ir klipas labai estetiskai isieskotas, jie yra dideli estetai, dziaugsmas akims.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 02 birželio 2023 - 12:37
QUOTE(Montekrista.back @ 2023 06 02, 13:30)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="lutuke123" data-cid="73077432" data-time="1685701708"><div><p>kokie tupi man tie siaubiakai, net nezinau ka juose zmones randa vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Aš irgi nesuprantu. Kokius turkiškus serialus rekomenduotum, nu, kad jau taip iš esmės įsigilint pagal amžių></p>

tau nepatiks, tu gi nedatemsi iki tokiu dvaisniu isgyvenimo gylio, tau tik i siaubekus.
kinai ne pagal amziu, o pagla subrendima.
pvz man vaikystejem,jaunysteje tikrai nepatiko lietuviski kinai, turiu omeny sienieji tie, tokie nuobodus atrode, dabar patinka, nes bresti zmogus ir daug kas keiciasi. bet panasu ne visi bresta
tavo smegenu sutrikimus atspindi sado mazo domejimas ir praktikavimas. tai ir su siaubo kinais nenustebimai.

na gal klystu, gali paziureti pvz The Butterfly's Dream (2013 film) ir pasakyti patiko ar ne.
Atsakyti