QUOTE(Montekrista.back @ 2023 06 02, 14:59)
<p>Oi turiu kolegę, jau 69 metai, visada stilingai apsirengus, rūbelius tik perka, plaukus nagučius tvarkosi, į teatrus, parodas vaikšto, žodžiu, kažkaip ta senatvė nėra nuosprendis apsileisti

</p>
mano mamai 74, manikiuru nesidaro, kazkokiu sten super stilingu rubu niekad nenesiojo, bet atrodo super, aktyvi, sveikai gyvenanti, grazaus kuno, be jokiu vaistu, ar mediku. nuimtum raukstels sakytum koks 40 m, ne daugiau
O kaip tavo mama?
Man keista, kad jus susitvarkyma laikot butent toki stiliu, koki cia aprasei(manikiurai, pedikiurai, stilingi rubai, teatru lankymas, kulniukai), tai tik tam tikras stilius zmoniu visokiu buna, tai nereiskia, kad jie apisleide, tai reiskia, kad jie kitokie. Apsileides man nesiprauses, apskretes, kaip bomzas. bet tam irgi buna pirezastis,jei zmogus seimoje apsileidzia, gal jam kokia depresija, as nemanau, kad nei is sio nei is to zmogus pasikeistu ir nustotu savim rupintis, arba vadiansi toks buvo visada.
O jei moteris turi pvz ilgus(trumpus) plaukus, be jokui manduru sukuosenu, jei vaiksto paprastom suknelem ar kelnem, paprastais lygio pado bateliais, be jokiu lakuotu nagu ir kulnu ir nevaiskto i teatrus, tai nereiskia, kad ji apsileidusi