Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

QUOTE(Montekrista.back @ 2023 06 02, 15:35)
<p. Gal todėl mano vyras laimingas, turėdamas įdomią, seksualią žmoną? Gal todėl jis skuba namo ir kartu noriai leidžia laiką? Nes yra vertinamas ir dvasiškai, ir kitaip?</p>

Nebutinai. Vyrai myli visokias moteris. Ir grazias ir negrazias, pilnas/plonas ir t.t.. pvz. kolege sveria apie 90kg, vyras ja dievina, po darbu jie visur kartu, lb geras, saziningas zmogus. Kartu jau virs 20 metu, o vaiksto susikibę rankomis. Ideali pora. Ir kodel tada grazios, sportuojancios, seksualios, jaunos isiskiria?
O kai tau bus 60-80 metu vyras vis dar bus laimingas? pvz. 30m-40m. Vyrams tu busi nepatraukli. Ar vis dar myles tave tavo vyras? supranti kad visi vyrai skirtingi ir ne visiems patiks tas tavo idomumas sportiskumas... Nes kitiems tu tiesiog neidomi. Gal vizualiai nepatiksi ir pan. Kas patinka tavo vyrui, kitus gali atstumti.
Papildyta:
QUOTE(Moonte @ 2023 06 02, 19:46)

O tu, urada, mane gerai pazisti?
Pazisti mano pazinciu rata, kad taip uztikrinta, ka as pazistu, o ko ne?
Kodel tau, tau, tavo tairamos morales normos, nemaiso nuotoliniu budu nustatyneti forumo dalyviams visokias traumas, nepilnavertiskumo jausma, pagaliau paskutiniji tavo atsivertima, vertinti mano nepastenkinima seksualiniu gyvenimu...

Veidmaines.

Koks skirtumas koks jusu pazinciu ratas? Tai nk nesako. Jau dabar net Viktorija pazistat? blink.gif Ar visi lt verslininkai jus informuoja apie busimus santykius? Jau ne karta apsimelavot..
Ka rasot, ta ir komentuojam. Tik is jusu rasliavu.
Atsakyti
QUOTE(uarda @ 2023 06 02, 19:58)
Nebutinai. Vyrai myli visokias moteris. Ir grazias ir negrazias, pilnas/plonas ir t.t.. pvz. kolege sveria apie 90kg, vyras ja dievina, po darbu jie visur kartu, lb geras, saziningas zmogus. Kartu jau virs 20 metu, o vaiksto susikibę rankomis. Ideali pora. Ir kodel tada grazios, sportuojancios, seksualios, jaunos isiskiria?
O kai tau bus 60-80 metu vyras vis dar bus laimingas? pvz.  30m-40m. Vyrams tu busi nepatraukli. Ar vis dar myles tave tavo vyras? supranti kad visi vyrai skirtingi ir ne visiems patiks tas tavo idomumas  sportiskumas... Nes kitiems tu tiesiog neidomi. Gal vizualiai nepatiksi ir pan. Kas patinka tavo vyrui, kitus gali atstumti.

O kur ji kalba apie visus vyrus? Ji kalba apie savo nuosava.
Abejoju, kad ji bus neidomi ir neaptraukli. Visu prima ji rupinasi savisvieta, ne ka maziau nei savo kunu-sveikata. Antra, judvieju su vyru poziuris didumoje sutampa, net i poziuri i sveika kuna. Niekur neskaiciau, kad Montekrista rasydama akcentuotu jaunyste, ji akcentuoja sveika gyvenimo buda, zingeiduma.
Atsakyti
Mk., ka ten kalbejai apie bausmes?
"NETIKĖTAI MIRĘS ŽURNALISTAS V. STANKEVIČIUS PERNAI PRIPAŽINO KALTĘ DĖL LYTINIŲ SANTYKIŲ SU 13-MEČIU
Nukentėjusiam, kuriam tuo metu, kai V. Stankevičius su juo pradėjo lytiškai santykiauti, buvo 13-ka, ikiteisminis tyrimas buvo nutrauktas."
Atsakyti
QUOTE(uarda @ 2023 06 02, 20:07)

Koks skirtumas koks jusu pazinciu ratas? Tai nk nesako. Jau dabar net Viktorija pazistat?  blink.gif  Ar visi lt verslininkai jus informuoja apie busimus santykius? Jau ne karta apsimelavot..
Ka rasot, ta ir komentuojam. Tik is jusu rasliavu.

Labai vykes pastebejimas, skirtumo jokio. Bet paciai, tas skirtumas patapo kertiniu akmeniu, kad padaryti savo isvadas is lempos, mat is mano rasymo, kaip rentgenas supratote, ka as pazistu, ko ne...
O geras, gal priminsite man, kada cia as tamstai, kitom rasiau apie savo seksualini nepasitenkinima, ir siaip, aptariniau savo seksualini gyvenima? Na veidmaine, kaip si karta vartysites?
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2023 06 02, 19:53)
Podruzhkes Rusijoje labiausia susirupinusios, kad jau negauna vaistu nusipirkti. Rusijoje nieko nera, net rusishka produkcija ishnyko, sakysim Sinestrol. O importo nera.
Kazachstane aptiekose labai biednai. Turkijoje dar kazhko eina nusipirkti, bet ne visko. Ten sava tvarka.

Ir ką tada daro? Na, kai vaistų vaistinėse nėr...
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2023 06 02, 20:10)
O kur ji kalba apie visus vyrus? Ji kalba apie savo nuosava.
Abejoju, kad ji bus neidomi ir neaptraukli. Visu prima ji rupinasi savisvieta, ne ka maziau nei savo kunu-sveikata. Antra, judvieju su vyru poziuris didumoje sutampa, net i poziuri i sveika kuna. Niekur neskaiciau, kad Montekrista rasydama akcentuotu jaunyste, ji akcentuoja sveika gyvenimo buda, zingeiduma.

Tuomet dar karta skaitykit ka raset abi. 😄
Niekas nezino ateities, kas bus/nebus. Va irgi pasakojot istorija, kad ale mylejo, bet "nestovi". Kodel toks variantas negali buti pas MK? Rupinimasis sveikata neretai nepriklauso nuo realios sveikatos. Pvz. Jus, trenere Indre ir t.t..
Ane? net jus raset, kad jusu mama atrode kaip 60 ar kiek ten metu. Kam akcentuojat tada savo mamos amziu? Gal tiesiog reikejo akcentuoti sviesu prota, o ne amziu?
Papildyta:
QUOTE(Moonte @ 2023 06 02, 20:20)
Labai vykes pastebejimas, skirtumo jokio. Bet paciai, tas skirtumas patapo kertiniu akmeniu, kad padaryti savo isvadas is lempos, mat is mano rasymo, kaip rentgenas supratote, ka as pazistu, ko ne...
O geras, gal priminsite man, kada cia as tamstai, kitom rasiau apie savo seksualini nepasitenkinima, ir siaip, aptariniau savo seksualini gyvenima? Na veidmaine, kaip si karta vartysites?

Na ir kaip jus galit teisti moteri, kuri visiskai nepazistate? Kodel nusprendet butent taip?
Nlb atsimenu. lyg apie masturbacijas raset, ne?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo uarda: 02 birželio 2023 - 19:33
QUOTE(uarda @ 2023 06 02, 20:25)
Tuomet dar karta skaitykit ka raset abi. 😄
Niekas nezino ateities, kas bus/nebus. Va irgi pasakojot istorija, kad ale mylejo, bet "nestovi". Kodel toks variantas negali buti pas MK? Rupinimasis sveikata neretai nepriklauso nuo realios sveikatos. Pvz. Jus, trenere Indre ir t.t..
Ane?  net jus raset, kad jusu mama atrode kaip 60 ar kiek ten metu. Kam akcentuojat tada savo mamos amziu, kad galvojo visi, kad jai 60m ar kiek ten?  Gal tiesiog reikejo akcentuoti sviesu prota, o ne amziu?

As puikiai atsimenu ka mes raseme.
Ir kas is to, kad gali buti, sakot toks Force majeure daznas zmoniu gyvenime? Kita vertus, kai bus, tuomet ir spres, kas cia baisaus. Reikes ir issiskirs.
As? As kelis kartus nugalejau vezi ir dar gyvenu, ir tai yra tik del to, kad as rupinausi sveikata. Rupinimasis sveikata, dar duoda papildomai dividendu, kai susergi.

Mano mama visada atrode jauna, nes vidumi buvo jauna. O tam, kad as zaviuosi, kad jai amzius buvo ne riba, ir ne priezastis save riboti. Ne, butent ji, jos gyvenimo budas, man pavyzdys, nenurasyti save. Ka as skatinu daryti ir kitus, gyvenimas po 50 metu yra nuostabus. Ir viskas priklauso ne nuo metu kiekio, ligu ir t.t. o nuo zmogaus polinkio, noro ir toliau sviestis, skatinti save atrasti su kiekviena diena kazka naujo.
Papildyta:
QUOTE(uarda @ 2023 06 02, 20:30)

Na ir kaip jus galit teisti moteri, kuri visiskai nepazistate? Kodel nusprendet butent taip?
Nlb atsimenu. lyg apie masturbacijas raset, ne?

O kaip jus galite uzduoti toki klausima, nepzinodama mane, mano pazinciu rato?
Todel, kad as taip nusrendziau.
O ka, hipotetiskai rasyti apie masturbacija jau tiesiogiai susije su mano gyvenimu? O kiek cia tamsta hipotetiskai pisltet is tuscio i kiaura, cia galima traktuoti, kad ir pati praktikuojat, tarkim venerines ligas, ar kokius ten kitus sveikatos sutrikimus, del kuriu drekstama...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 02 birželio 2023 - 19:37
QUOTE(Moonte @ 2023 06 02, 20:41)
As puikiai atsimenu ka mes raseme.
Ir kas is to, kad gali buti, sakot toks Force majeure daznas zmoniu gyvenime? Kita vertus, kai bus, tuomet ir spres, kas cia baisaus. Reikes ir issiskirs.
As? As kelis kartus nugalejau vezi ir dar gyvenu, ir tai yra tik del to, kad as rupinausi sveikata. Rupinimasis sveikata, dar duoda papildomai dividendu, kai susergi.

Mano mama visada atrode jauna, nes vidumi buvo jauna. O tam, kad as zaviuosi, kad jai  amzius buvo ne riba, ir ne priezastis save riboti. Ne, butent ji, jos gyvenimo budas, man pavyzdys, nenurasyti save. Ka as skatinu daryti ir kitus, gyvenimas po 50 metu yra nuostabus. Ir viskas priklauso ne nuo metu kiekio, ligu ir t.t. o nuo zmogaus polinkio, noro ir toliau sviestis, skatinti save atrasti su kiekviena diena kazka naujo.

Gali buti ir kitas force majeure, nebutinai toks pat. Ne, jusu vezys gal tiesiog pagydomas? Pvz. Hodzkino limfoma arba
tam tikros rusies odos vezys, kai kurie kruties augliai ir t.t. Ka jus norit pasakyti, kad zmones, kurie mirsta nuo smegenu, kepenu, skrandzio vezio, sarkomos ir t.t nesirupina savo sveikata???
Bet kazkodel akcentavot amziu? Kodel jeigu jums kiti dalykai svarbesni?
Atsakyti
QUOTE(uarda @ 2023 06 02, 20:46)
Gali buti ir kitas force majeure, nebutinai toks pat. Ne, jusu vezys gal tiesiog pagydomas? Pvz. Hodzkino limfoma arba
tam tikros rusies odos vezys, kai kurie kruties augliai ir t.t. Ka jus norit pasakyti, kad zmones, kurie mirsta nuo smegenu, kepenu, skrandzio vezio, sarkomos ir t.t nesirupina savo sveikata???
Bet kazkodel akcentavot amziu? Kodel jeigu jums kiti dalykai svarbesni?

Nera skirtumo koks Force majeure, esme, kaip zmones sugebes su tuo tvarkytis.
Tai zinoma, abu skirtingi mano veziai pagydomi, jei likau gyva. Gal pati tokio pagydomo veziuko noretumet, cia gi zuikio dainos, cia siaip gyvenimo paivairinimui biggrin.gif
O kur as tai teigiau, galima suzinoti? Kad paciai kilo tokie keisti klausimai.

Tai gi paaiskinau, kodel. Antra karta aiskinti, manau nera prasmes, jei negebat suprasti.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2023 06 02, 20:41)

Papildyta:
O kaip jus galite uzduoti toki klausima, nepzinodama mane, mano pazinciu rato?
Todel, kad as taip nusrendziau.
O ka, hipotetiskai rasyti apie masturbacija jau tiesiogiai susije su mano gyvenimu? O kiek cia tamsta hipotetiskai pisltet is tuscio i kiaura, cia galima traktuoti, kad ir pati praktikuojat, tarkim venerines ligas, ar kokius ten kitus sveikatos sutrikimus, del kuriu drekstama...

Todel kad pati raset 😁
Na jus ne pirma ir ne paskutini karta sprendziat neteisingai.
Niekada nerasiau o kaip cool sirgti venerinemis ligomis. O jus raset koks tai nuostabus procesas patirti malonuma, kryziumi gulet.
Papildyta:
QUOTE(Moonte @ 2023 06 02, 20:51)
Nera skirtumo koks Force majeure, esme, kaip zmones sugebes su tuo tvarkytis.
Tai zinoma, abu skirtingi mano veziai pagydomi, jei likau gyva. Gal pati tokio pagydomo veziuko noretumet, cia gi zuikio dainos, cia siaip gyvenimo paivairinimui  biggrin.gif
O kur as tai teigiau, galima suzinoti? Kad paciai kilo tokie keisti klausimai.

Tai gi paaiskinau, kodel. Antra karta aiskinti, manau nera prasmes, jei negebat suprasti.

Prie ko cia zuikio dainos? Tai rimta liga, bet sio tipo vezys pagydomas ne nuo sveiko gyvenimo budo. Tiesiog gydymas buna labai sekmingas, dauguma zmoniu visiskai pagydomi, net jeigu vezys ir pazenges. Yra ir nutukusiu ir rukanciu, kurie sekmingai daug metu gyvena.
Atsakyti
QUOTE(uarda @ 2023 06 02, 20:55)
Todel kad pati raset 😁
Na jus ne pirma ir ne paskutini karta sprendziat neteisingai.
Niekada nerasiau o kaip cool sirgti venerinemis ligomis. O jus raset koks tai  nuostabus procesas  patirti malonuma, kryziumi gulet.

O geras, jau ir paciai vaidenasi, kur as raisau apie tai ka as pazistu ko ne?

Analogiskai, bet tamstai tai sunku suvokti, kaip kalba einama apie pacios supratima.

O geras, amnezija istiko, o su kokiu pacepsejimu rasete apie nuolat drekstancias ir galimas to priezastis. O veliau, man moralizavote, kad as neismanau elementariu ginekologiniu dalyku biggrin.gif

Net kryziumi guleti, tamstos fantazijos, jau sudrekote?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 02 birželio 2023 - 20:11
QUOTE(Moonte @ 2023 06 02, 21:08)
O geras, jau ir paciai vaidenasi, kur as raisau apie tai ka as pazistu ko ne?

Analogiskai, bet tamstai tai sunku suvokti, kaip kalba einama apie pacios supratima.

O geras, amnezija istiko, o su kokiu pacepsejimu rasete apie nuolat drekstancias ir galimas to priezastis. O veliau, man moralizavote, kad as neismanau elementariu ginekologiniu dalyku  biggrin.gif

Net kryziumi guleti, tamstos fantazijos, jau sudrekote?

? Man, dar karta kartoju, visiskai nesvarbu jusu pazinciu ratas smile.gif
Rasiau, kad kaip cool drekti nuo veneriu ligu? Kokia nauda is to Rimtai?
O jus raset 🤣 Tai nesupratau, masturbuojates? Nes is lb teigiamos puses apraset. O dabar pasirodo tik hipotetiskai verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo uarda: 02 birželio 2023 - 20:20