Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

QUOTE(lutuke123 @ 2023 06 07, 16:23)
Tai sake, kad labai nepatiko tas darbas, trumpai isdirbo, gal ne tu metu mokinius moke. Ir seniai tas buvo.  biggrin.gif
O taip vaidina, kad megsta knygas skaityti  biggrin.gif Sakiau, kad ne tas skaito.

neįsivaiduoju kada ji skaito tiek
naktimis nebent, bet gi ne, mylisi ji naktimis biggrin.gif
nepamirškime gi jos zoo sodo dar
ar ir vėl visi augintiniai užleisti?
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2023 06 07, 16:25)
neįsivaiduoju kada ji skaito tiek
naktimis nebent, bet gi ne, mylisi ji naktimis biggrin.gif
nepamirškime gi jos zoo sodo dar
ar ir vėl visi augintiniai užleisti?

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif barbe devyndarbe biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2023 06 07, 16:23)
Tai sake, kad labai nepatiko tas darbas, trumpai isdirbo, gal ne tu metu mokinius moke. Ir seniai tas buvo.  biggrin.gif
O taip vaidina, kad megsta knygas skaityti  biggrin.gif Sakiau, kad ne tas skaito.

Na nebent pradinukus. Bet keista tokia knygu megeja, o populiariausios knygos net nezino.
O siaip rekomenduoju, mk. ne tik kazkokius romanus reikia gi skaityti. Cia realiai autorius susidure, dalyvavo, tai ir aprase. Na ne fantazijos kazkokios.
Atsakyti
QUOTE(uarda @ 2023 06 07, 16:31)
Na nebent pradinukus. Bet keista  tokia knygu megeja, o populiariausios knygos net nezino.
O siaip rekomenduoju, mk. ne tik kazkokius romanus reikia gi skaityti. Cia realiai autorius susidure, dalyvavo, tai ir aprase. Na ne fantazijos kazkokios.

as seniai jai sakua, kad pradetu normalias knygas skaityti, ne popsines visokias, kurios mazia naudos duoda. Bet gal jos jai neikandamos unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2023 06 07, 15:43)
dėl to taip supranta siuvėjėlę MM. Toks tokį pažino biggrin.gif

O kas tokio blogo b8ti siuvėja?

QUOTE(uarda @ 2023 06 07, 16:00)
Tai zinai, gal nesuvokia iki galo kas tas karas yra... gi majos meile karui akivaizdi. Gatava paaukoti net savo vaiko gyvybe.

Žertva tu, užsičiaupk kale. Mano vaikai patys supranta, kad Tėvynę reikia ginti kaip Motiną. o tu mankurte, kaip savus išauklėjai-pakišti savo seseris po priešais, padaryt paklodėm? Svarbu pačiam gyvam išlikt?

QUOTE(uarda @ 2023 06 07, 16:32)
Kiekvienas kas skaite knyga, suprato, koks beprasmiskas karas, jo ziaurumas, vaikai atsidure karo lauke, ju mirtys, kokios psichologines problemos ir t.t.
O tu perskaitei ja? Ka tu supratai?

Debile, ukrainiečiai ginasi, kariauja ruskiai.

QUOTE(-burbanti- @ 2023 06 07, 17:05)
Kažkodie nemąta munei krasnavica  biggrin.gif
Paskartosiu:

Montekrista back, tai atsakysi tavo motina prostė ar ne, kad gyveno su ruskių karininku?
Papildyta:

Pasakė prostitutės duktė prostitutė

Kodėl savo draugės uardos neklausi ar ji ne prostė, vien oficialiai kiek vyrų pakeitus... Lietuvių jau nuvalkiota ir nebetinkama į žmonas, tai užsienietį pasigavo. Kaip montevertė pasakytų dvasiškai suteršta biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2023 06 07, 17:10)
Žertva tu, užsičiaupk kale. Mano vaikai patys supranta, kad Tėvynę reikia ginti kaip Motiną. o tu mankurte, kaip savus išauklėjai-pakišti savo seseris po priešais, padaryt paklodėm? Svarbu pačiam gyvam išlikt?

Žeeeertvaaaaaa tuuuuuuu!!!!

biggrin.gif biggrin.gif

Kaleeeeeeeee

biggrin.gif biggrin.gif

Pakišti po priešuuuuuuu

Tau viskas gerai su gqlva? biggrin.gif
Papildyta:
Kodėl savo draugės uardos neklausi ar ji ne prostė, vien oficialiai kiek vyrų pakeitus... Lietuvių jau nuvalkiota ir nebetinkama į žmonas, tai užsienietį pasigavo. Kaip montevertė pasakytų dvasiškai suteršta biggrin.gif

Pas tave ilgas liežuvėlis trumpas protelis.
Kvazimodas rase, kad kas palqiko ruskius, tas prostitute. Automatiskai tada iskilo klausimas kas gi jos motina, jei zenyjosi uz ruskiu karininko kas gi kvazimodas, jei yra ruskio karininko dukra?
Prostitutės abi, tiek motinele, tiek dukrelė? Cia pagal jos pacios apibudinimus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 07 birželio 2023 - 16:32
O kas tokio blogo b8ti siuvėja?

O kodel toks pyktis? Tavo sunus ne pas tave augo? Jis nepilnametis? Cia ir tavo atsakomybe... tu aukleji sunu ar ne tu? As savo sunus myliu labiau uz viska. Net labiau uz tevyne. O tu gana lengvai galetum paaukoti savo sunu...
🤣🤣🤣 ir dar apie 20 neoficialiai...
Cia apie mane? 😆
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo uarda: 07 birželio 2023 - 16:37
Na ka, uarda lukstenasi, vis labiau parodo TIRKANJI SAVO SNUKI. Nekreip demesi i sita latentine vatnike. Isivaizduok, kaip ja lauzo nuo minties, kad ruskynui GALAS. O tu su tavo pilietine ir zmogiska pozicija, jai kai kaip asaka gerkleje.

Nabage, uzskaitau tavo nora "apsikti", bet vel eilini karta apsidergei pati.
Tavo iterptas, eilini karta ispreparuotas mano rasyto teksto fragmentas, nei paneigia mano teiginiu, nei patvirtina tavuju. Viskas tik tavo nesveikos fantazijos improvizacijos. As savo ruoztu pridesiu tavo eiline kliurka, prie tavo kliurku sarasiuko mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 07 birželio 2023 - 16:36
QUOTE(Moonte @ 2023 06 07, 17:34)
Na ka, uarda lukstenasi, vis labiau parodo TIRKANJI SAVO SNUKI. Nekreip demesi i sita latentine vatnike. Isivaizduok, kaip ja lauzo nuo minties, kad ruskynui GALAS. O tu su tavo pilietine ir zmogiska pozicija, jai kai kaip asaka gerkleje.

Tavo iterptas, eilini karta ispreparuotas mano rasyto teksto fragmentas, nei paneigia mano teiginiu, nei patvirtina tavuju. Viskas tik tavo nesveikos fantazijos improvizacijos. As savo ruoztu pridesiu tavo eiline kliurka, prie tavo kliurku sarasiuko  mirksiukas.gif

Reikia atsiminti ka raset, tuomet nereikes teisintis.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2023 06 07, 17:34)

Tavo iterptas, eilini karta ispreparuotas mano rasyto teksto fragmentas, nei paneigia mano teiginiu, nei patvirtina tavuju. Viskas tik tavo nesveikos fantazijos improvizacijos. As savo ruoztu pridesiu tavo eiline kliurka, prie tavo kliurku sarasiuko  mirksiukas.gif

Ir vėl...ji nekalta, cia sios temos vatnikės kaltos biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2023 06 07, 17:46)
Ir vėl...ji nekalta, cia sios temos vatnikės kaltos  biggrin.gif  biggrin.gif

O kas kaltina kitus del savo klaidu? Siaip klysti yra normalu... bet va zmogus su nesveika saviverte niekada neprisipazins, kad pats kaltas, o ne kiti...

Papildyta:

Tu irgi neskaitei? Paklausk sunaus, jis tutejo skaityti, apie ka ta knyga.
"Pasakymas kariauti prieš ką laikomas šalutiniu normos variantu, pirmenybė teiktina pagrindiniam normos variantui kariauti su kuo, pvz.: Kariauti prieš priešus (pirmenybė – su priešais) – kiekvieno šalies piliečio pareiga."
Maja tai ka daro ukrainieciai? kariauja su priesais ar ne?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo uarda: 07 birželio 2023 - 17:07

O kas tokio blogo b8ti siuvėja? Žertva tu, užsičiaupk kale. Mano vaikai patys supranta, kad Tėvynę reikia ginti kaip Motiną. o tu mankurte, kaip savus išauklėjai-pakišti savo seseris po priešais, padaryt paklodėm? Svarbu pačiam gyvam išlikt? Debile, ukrainiečiai ginasi, kariauja ruskiai. Kodėl savo draugės uardos neklausi ar ji ne prostė, vien oficialiai kiek vyrų pakeitus... Lietuvių jau nuvalkiota ir nebetinkama į žmonas, tai užsienietį pasigavo. Kaip montevertė pasakytų dvasiškai suteršta biggrin.gif

O tau bl tik savo šikną gekbėt ar sunus ar dukras , seses dar ką???  kažkam kišti??? Niekad nepagalvojai, kad pačiai dėl vaikų galima pasiaukoti? :huh2: kas bl per egoizmas..... :blink:

Oficialūs vyrai padaro moterį prostitutę ir nuvalkiota??????  :blink: Tik vienas gali būti per gyvenimą???? :bigsmile:​ Dar viena davatka iš krūmų išlindo.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 07 birželio 2023 - 17:14