Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

QUOTE(lutuke123 @ 2022 03 08, 22:27)
biggrin.gif rimtai? tu ir pasidavei rozinem svajonem, ir afrikos vaiksu gal pamaitintu visus badaujancius tie milijardieriai... Negris jau dauguma tu urkainieciu. Kaip ir lietuviu milijona sisvyko ir negris, grista vienetai tik.

Tesla prie parduotuves krauna?  biggrin.gif  Tokia masina iperka o razetes namie nepasidaro ja krauti?
Elektrines neturejau nezinau kiek ten ja krauti reikia, bet kiek maciau zmone sprie namu turi tas razetes ir kraunasi kas nakti. manau gal del visako gal uztektu ir reciau, tas paprastas, tesla turetu buti kokybiskesne.

aukoja ir Afrikai

taip, aš irgi praeidavau ir taip keista kažkaip biggrin.gif ir sakau, kelis vakarus iš eilės vis matydavau
Atsakyti
Kaip jūs vertinate tą visą social media kare? Kai filmuoja visus smūgius ar net šokius karių, va dabar filmuoja ir rodosi sužadėtuves... atsakinėja facebooke komentaruose kariai.
Man tai baisiai. Aš kažkaip norėčiau realybę atskirti nuo tarsi filmų vaizdų. Suprantu parašyti kaip sekasi, kiek ten nukovė, kaip laikosi ir pan.
Ar manot, kad šiuolaikiniame pasaulyje kitaip jau neišeis? Manote kitaip ir paramos tiek negautų? Čia aš viena tokia diskretiška ir nesidemonstruojanti?
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2022 03 09, 00:35)
Nesilaikoma istatymu, bet pareigunai nemato, nes banknotais uzdengtos akys.

Paziureki i Ukraina. Matai kas nutinka salims kurios skesta korupcijoje? Jas uzpuola plesrunai.
Nes tokios salys silpnesnes.

Tai va neik problemas LT, prisishauksi nelaimiu

Ar aš neigiu? Niekad nesakiau, kad gyvenimas baltas ir pūkuotas, taip nėra. Nėra tobulų žmonių. Bet dauguma laikosi įstaymų. Matyčiau kam banknotai uždengia akis, tikrai praneščiau. O jei verki kaipblogaiblogaiblogai arba į mamkas kilnoji kažkokius jau išaiškintus blogius, nuo to niekas nepasikeis, daryk, kad būtų gerai.
Atsakyti
Sveikos. Man labai pakele nuotaika, gal ir Jums pakels.

https://www.youtube....h?v=1JV6rI5vUPs
Atsakyti

ka tai reiskia? kokia tu visgi naivi doh.giftu esi kada nors buvusi vakaruose ilgiau taip ne 2-3 dienom? [url="http://radikal.ru/big/fqk2v2p4mms8z"]c5b6be72556b.jpg[/url]
Lietuva irgi nebe rytai, jei ką😃
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 09 kovo 2022 - 10:09

tardytu civilius? doh.gifka juost tendarytu, vaiksu mamas? doh.gif

taikinys akivaizdu, kad ne civiliai nuo pat pradziu.
Na visgi as rinkciausi ta sansa, nei sansa zuti vietoje nuo kultu ar raketu, cia nors kokia viltis yra, ir gana didele, o visi kaip nori gali aisku daryti, gi nieks per prievarat nevaro esmeje, kad VLADZIA TOKIO SANSO NEI NESUTEIKIA.
man tikria panasu,kad urkainieciu armija jais naudojasi kaip sydu, kad paskui rodyti vakaram, kiek nuzudytu civiliu...del to lenda i miestus tarp namu ir t.t.

Kiek gi tu gali nusišnekėt?

Tai grynai kremlinė tezė. 100proc.

Atsakyti

Kiek gi tu gali nusišnekėt?

Tai grynai kremlinė tezė. 100proc.

tu dar stebiesi? :D Turim eilinę tipišką vatą, rasiejos trolį.

Atsakyti

Kaip jūs vertinate tą visą social media kare? Kai filmuoja visus smūgius ar net šokius karių, va dabar filmuoja ir rodosi sužadėtuves... atsakinėja facebooke komentaruose kariai.
Man tai baisiai. Aš kažkaip norėčiau realybę atskirti nuo tarsi filmų vaizdų. Suprantu parašyti kaip sekasi, kiek ten nukovė, kaip laikosi ir pan.
Ar manot, kad šiuolaikiniame pasaulyje kitaip jau neišeis? Manote kitaip ir paramos tiek negautų? Čia aš viena tokia diskretiška ir nesidemonstruojanti?

Aš tų karo vaizdų nebegaliu žiūrėt, o tuos fun galiu.

Paprasta

Atsakyti

Manau, kad tokie vaizdai labai reikalingi. Nes jie parodo, kad kariai nėra tik idėja, tai gyvi žmonės, tokie, kaip mes. ir jie žūsta dėl tokių kaip mes....

Atsakyti
QUOTE(Amadėja* @ 2022 03 09, 10:09)
<p></p><p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="lutuke123" data-cid="72941789" data-time="1646766715"> ka tai reiskia? kokia tu visgi naivi vartotojo įkelta nuotraukatu esi kada nors buvusi vakaruose ilgiau taip ne 2-3 dienom? vartotojo įkelta nuotrauka</blockquote> Lietuva irgi nebe rytai, jei ką😃

Maciau kaip avys ejo skiepytis. Vienos itikeje "mokslu", kitos del naudos ar bestuburishkumo.
2/3 susibade. Taigi valdoma banda...
Atsakyti

Maciau kaip avys ejo skiepytis. Vienos itikeje "mokslu", kitos del naudos ar bestuburishkumo.
2/3 susibade. Taigi valdoma banda...

O kas nuo to atsitiko?

Man ir  visiems artimiesiens tik tiek, kad nė vienas tuo kovidu nesusirgom ir tai puiku, nors vaiko klasiokai sirgo ir mb darbuotojas irgi. Ir būtent omicronu ir nieko.

Atsakyti

Aš laukiau tų skiepų ir labai norėjau.

Mano, o ir visų artimiausių giminaičių atveju jokios prievartos nebuvo. 

Atsukus laiką atgal, tai tik vakciną kitą rinkčiausi pirmiems skiepams.

Atsakyti