Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

QUOTE(-burbanti- @ 2023 06 19, 15:11)
Eik tu, Elenyte, tu mane pradedi juokinti su savo nelabai  protaujančiu makufeliu
Tu buvai sutikus tokiu moteru, kurios gavo pilną pagalbă is tokiu orgqnizaciju Lietuvoje? As zinau tik Anglijoje. Ši šalis labai prižiūri moteris. O va Lietuvoje drauge susidure su visisku abejongumu , nuejusi Kaune itokia organizacoja. Teko jai gryzti pas smurtaujanti vyra, nes ne tik, kad neisileido, net nenukreipe I kita organizacija, gi tokiu šikinykų, kur plaunami turčių pinigai - pilna.

Taip taip, žinom, anglija gėris, Lietuva- skylė. Tu viską geriau žinai kaip pas mus yra. Netikiu tavim ar tavo a-la drauge. Žinau (esu buvus ) nakvynės namuose, tai net visiški bomžai sulaukia normalios pagalbos. O moterys su vaikais nori pasakyt ne? Turiu pažįstamų, giminaičių, draugių dirbančių ir šeimynose ir svaarankiško gyvenimo namuose, priežiūra visur superinė, pagalba visada suteikiama, jei jos tikrai reikia. Dar gal paskysi, kad reportažas išgalvotas, tokios organizacijos net nėra?
Elenytė blink.gif , apsivemsiu, tokią k šitokiu vardu žinau biggrin.gif ....
Atsakyti
O as tavimi netikiu, nes tu esi is tu, kuriems viskas gerai. O viskas gerai buna tik protiskai atsilikusiems. Tai nereiskia, kad tu negali tureti vaiku, vyrų, dirbti, tu tik siek tiek protiskai atsilikusi
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2023 06 19, 14:36)
Taip taip, žinom, anglija gėris, Lietuva- skylė. Tu viską geriau žinai kaip pas mus yra. Netikiu tavim ar tavo a-la drauge. Žinau (esu buvus ) nakvynės namuose, tai net visiški bomžai sulaukia normalios pagalbos. O moterys su vaikais nori pasakyt ne? Turiu pažįstamų, giminaičių, draugių dirbančių ir šeimynose ir svaarankiško gyvenimo namuose, priežiūra visur superinė, pagalba visada suteikiama, jei jos tikrai reikia. Dar gal paskysi, kad reportažas išgalvotas, tokios organizacijos net nėra?
Elenytė blink.gif , apsivemsiu, tokią k šitokiu vardu žinau biggrin.gif ....

nu nu, o jei kurios tavo draugės teletabės mama, močiutė tokiu vardu?
kaip negražu, jau vardas užkliuvo, viskas tau juoda ir blogai blink.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2023 06 19, 15:46)
O as tavimi netikiu, nes tu esi  is tu, kuriems viskas gerai. O viskas gerai buna tik protiskai atsilikusiems. Tai nereiskia, kad tu negali tureti vaiku, vyrų, dirbti, tu tik siek tiek  protiskai atsilikusi

O man atrodo tu- protiškai truputi atsilikus, todėl ir nesugebėjai susikurt laimingo gyvenimo Tėvynėj. Tau gi irgi anglijoj gerai biggrin.gif Nemačiu, kad rašytum ką nors blogo. Ar visgi rusyne geriau?
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2023 06 19, 15:46)
nu nu, o jei kurios tavo draugės teletabės mama, močiutė tokiu vardu?
kaip negražu, jau vardas užkliuvo, viskas tau juoda ir blogai blink.gif

Taigi ne aš elenytėm kažką pradėjau vadint biggrin.gif .... visos pretenzijos burbai biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maja Di: 19 birželio 2023 - 14:10
Tik siauro proto zmonems reikia gyventi ten, kur gimei.
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2023 06 19, 16:09)
Tik siauro proto zmonems  reikia gyventi ten, kur gimei.

Papasakok tai grynakraujams britams. Nu kad tik imigrantai pas juos proto turi biggrin.gif . Nes ant svetimo gero atvažiavo.
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2023 06 19, 15:07)
O man atrodo tu- protiškai truputi atsilikus, todėl ir nesugebėjai susikurt laimingo gyvenimo Tėvynėj. Tau gi irgi anglijoj gerai biggrin.gif  Nemačiu, kad rašytum ką nors blogo. Ar visgi rusyne geriau?
Papildyta:

Taigi ne aš elenytėm kažką pradėjau vadint biggrin.gif .... visos pretenzijos burbai biggrin.gif

Tai jinai tau su jumoro prieskoniu parašė, o tu kaip? tau iš karto bomžės, k... vaidenasi ant žmogaus vardo
visai nesveika blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2023 06 19, 15:13)
Papasakok tai grynakraujams britams. Nu kad tik imigrantai pas juos proto turi biggrin.gif . Nes ant svetimo gero atvažiavo.

Britai po visa pasauli gyvena, nuo Amerikos iki Australijos.
Tu rimtai galvoji, kad visi britai gyvena tik Britanijoje?

Koks siaubas, koks bukumas.
Atsakyti
nu ir sekasi Vilniui, vienas už kitą durnesni merai, majų visokių išrinkti biggrin.gif
vienas nešienavo, kitas šieną pjauna (o gal grybą?) biggrin.gif
https://madeinvilniu...p;utm_source=GM
Papildyta:
'pasodinsim naujų, gražių, seni gali virsti, jie pavojingi'
pavojingi, tai veikiantys miesto nelabui tokie idiotai

https://madeinvilniu...p;utm_source=GM
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2023 06 19, 16:32)
Britai po visa pasauli gyvena, nuo Amerikos iki Australijos.
Tu rimtai galvoji, kad visi britai gyvena tik Britanijoje?

Koks siaubas, koks bukumas.

O kur aš sakiau, kad britai neemigruoja? Bet ar tie, kurie gyvena savo gimtoj žemėj ir neišemigravo yra siauro proto? Kažin kodėl jie to Brexito norėjo? Ar ne todėl, kad atsikratyt tokiais kaip tu?
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2023 06 19, 16:05)
Bet ar tie, kurie gyvena savo gimtoj žemėj ir neišemigravo yra siauro proto? Kažin kodėl jie to Brexito norėjo?

Norejo Brexito, nes yra siauro proto ir nepajegus suprasti, kad problemos tai pas juos pacius.
Nu ir gavo Brexita. Naudos - nulis.
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2023 06 19, 17:39)
Norejo Brexito, nes yra siauro proto ir nepajegus suprasti, kad problemos tai pas juos pacius.
Nu ir gavo Brexita. Naudos - nulis.

Tai faktas, kad naudos nulis. Pas mus irgi daugybė siaurapročių, kurie norėtų, lad Lietuva ES paliktų.... Net ir kai tų imigrantų, atvaživusių dėl pašalpų tiek kiek uk nėra.
Atsakyti