Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

QUOTE(IDOMUCIA @ 2022 03 09, 11:28)
Nepasiduok propogandai is kitos puses. Paziurek kas atsitiko su Vokietija ir jos visuomene.
Priklausomi nuo rusishku duju tiek, kad liktu be elektros, pramone stotu, korumpuoti, armija neveiksni nors sukishta simtai milijardu.
Sunaikine savo atomine energetika ir priverte daugeli saliu ta pati padaryti.
Prisileide asmenu, kurie negali butimodernios visuomenes nariais, tai ne tik truksta issilavinusiu, bet ir tie issilavinusieji nemotyvuoti gyventprastoje nesaugioje aplinkoje.

Gerai amerikonai juos ivare kaip ziurkes i kampa.

Bet visas tas supuvimas paveikes daugeli vakaru saliu. ZIurime i Rusija, o nematome, kad juokiasi puodas kad katilas juodas.

Naikintuvu tragikomedija tesiasi

https://edition.cnn....ssia/index.html

Visu pirma, sis jos daromas ciklas yra ne propaganda. O kaip jau minejau, labai idomus darbas, padedantis suvokti ir suprasti dabartines Rusijos zmones.

Visiskai normalu, Vokietijos shrioderizacija niekam nepaslaptis. Po sio karo pasaulis pasikeis, kaip ir po kiekvienos krizes.
Atsakyti
QUOTE(Amadėja* @ 2022 03 09, 12:39)
Reik bet kokio asmens dokumento ar jo kopijos. Tinka vaikams gimimo liudijimai, nereik pasų. 

Šitą aš žinau. Ar neklausia dėl GP ant sienos?

blink.gif
"Anot leidinio, JAV pareigūnai siekė suvaldyti naftos kainų šuolį, tačiau Saudo Arabijos princas Mohammedas bin Salmanas ir Jungtinių Emyratų šeichas Mohammedas bin Zayedas al Nahyanas pastarosiomis savaitėmis atsisakė kalbėtis su JAV prezidentu."
Ne nu bet kuro kainos tai kažkoks kosmosas jau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo uarda: 09 kovo 2022 - 12:45

O kaip dėl Zpv skiepų? Laukei?
rekomenduojama paskiepyti ir berniukus gi...

O tais aš nelabai tikėjai, nors mergaitę dabar jau skiepyčiau. Po kovido pakeičiau nuomonę, nes visai nebepasitikiu antivax judėjimu. Nuvylė juodai :(

Atsakyti
kas nors save atpazystat? biggrin.gif bigsmile.gif

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 09 kovo 2022 - 12:45
QUOTE(lutuke123 @ 2022 03 09, 12:37)
biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif o tai tu to nezinojai? lotuliukas.gif tau naujiena?

Naujiena yra oficialus pareiskimai.
Ir dar tokiame fone.

Daugiausia info yra gaunama skaitant oficialia propogandine spauda
Atsakyti

kas nors save atpazystat? biggrin.gifbigsmile.gif

0140e89c87b3.jpg

Tik Putino

Atsakyti

blink.gif
"Anot leidinio, JAV pareigūnai siekė suvaldyti naftos kainų šuolį, tačiau Saudo Arabijos princas Mohammedas bin Salmanas ir Jungtinių Emyratų šeichas Mohammedas bin Zayedas al Nahyanas pastarosiomis savaitėmis atsisakė kalbėtis su JAV prezidentu."

Nirkur neteko girdėt, kad klaustų

Atsakyti
QUOTE(Amadėja* @ 2022 03 09, 12:44)
O tais aš nelabai tikėjai, nors mergaitę dabar jau skiepyčiau. Po kovido pakeičiau nuomonę, nes visai nebepasitikiu antivax judėjimu. Nuvylė juodai verysad.gif

kodel tik mergaite? pas mus visu skiepya ir berniukus mirksiukas.gif

tai tu del kazkokio judejimo neskiepyjai vaiku? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Amadėja* @ 2022 03 09, 12:44)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="uarda" data-cid="72941947" data-time="1646820665"><div><p>O kaip dėl Zpv skiepų? Laukei?
rekomenduojama paskiepyti ir berniukus gi...</p></div></blockquote><p>O tais aš nelabai tikėjai, nors mergaitę dabar jau skiepyčiau. Po kovido pakeičiau nuomonę, nes visai nebepasitikiu antivax judėjimu. Nuvylė juodai verysad.gif</p><p></p>

Bet jeigu per visur eskaluotu- kaip tai pavojinga, kokios pasekmes ir t.t. eilės stovėtų prie ZPV skiepų... Ir tu "savo noru" eitum vaikus vakcinuoti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo uarda: 09 kovo 2022 - 12:57
QUOTE(Monteverte @ 2022 03 09, 12:37)
tai tame ir esmė! jei į artimą užsienį mašina aš galėčiau nuvažiuoti pasidariusi Covid testą ir jei neigiamas, tai su gyvūnu - niekaip. Jei būtų mano gyvūnas be skiepų ir ant sienos patikrintų - šakės. Mano gyvūną konfiskuotų, atimtų kaip kokį baisiausią užkratą, kaip marą kokį, neatsižvelgę, kad jis naminis ir aš kaip šeimos narys nesergu nuo jo, o dargi keliauju. Ar prisipisinėtų, kad jis ne mano, aš jį pavogiau! O čia jau įsileidžia bet kokius gyvūnus??? kas kad karas? Tai jie jau mums ir mūsų gyvūnams pavojaus jau nekelia??? Va kur yra siaubo ir absurdo viršūnė kaip mums plaunamos smegenys, kaip iš mūsų tyčiojasi valdžios struktūros ir kokioje laisvėje bei teisėje mes gyvename. Tikiuosi teletabės bent kiek pamąstys šiuo klausimu.

kaip ziauru, dabar va ismegine sistema ant sunu naudos ja zmonem doh.gif

Juk galetu buti koks popierinis pasas, pvz su suniuko nuotrauka aprasymu ir savininkais, turetu to uztekti ir pvz patikrinimas pas vet, kad neserga ten tom ligom unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 09 kovo 2022 - 12:50
QUOTE(lutuke123 @ 2022 03 09, 12:44)
kas nors save atpazystat? biggrin.gif  bigsmile.gif

vartotojo įkelta nuotrauka

aha, aš jas atpažįstu
mūsų gyvūnai be skiepų paso maruoti ir pasiutę, parvovirusuoti, sausio mėnesį nebūtų pravažiavę Ukrainos sienos, o Ukrainos gyvūnai kirtę Lietuvos sieną be skiepų sveiki, geri, pūkuoti, reikia jiems padėt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(uarda @ 2022 03 09, 12:44)

blink.gif

tikrai kosmosas, pas mus sneka jau valdzia paie tam tikru mokesciu nuemima n uo kuro, nes beveik 60 proc sudaro mokesciai kainos, o kur dar sildosi dauguma airiu kerosinu, kainos nuo pernai pasoko 50 proc unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(Amadėja* @ 2022 03 09, 12:45)
Tik Putino

tai tu , o ziurek ka montekrista rasineja biggrin.gif
Atsakyti