Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

Rusai i tie stebi  :) )))))

Ai dzin ką jie ten stebi :D Jūra žmonių, nuotaika visų puiki, žo, renginys pasisekė :)

Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2023 07 12, 08:52)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="arbuzas77" data-cid="73087592" data-time="1689139596"><div><p>Rusai i tie stebi  smile.gif )))))</p></div></blockquote><p>Ai dzin ką jie ten stebi biggrin.gif Jūra žmonių, nuotaika visų puiki, žo, renginys pasisekė smile.gif</p>

O kada renginiai buvo nepasisekę?
Profesionalai uz tai pinigus gquna, kad renginiai vyktu graziai ir gerai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 12 liepos 2023 - 07:57

Zelenskis išties kaip žvaigždė buvo sutiktas, wow tiesiog. 

Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2023 07 12, 08:57)
<p>Zelenskis išties kaip žvaigždė buvo sutiktas, wow tiesiog. </p>

As, kai stovejau šalia karaliu, jau nekalbant apie vyriausybes zmones ir tituluotus aristokratus, tai man joks prezidentas jau ne zviazda.
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2023 07 11, 22:34)
Nesuprantu kaip tai susiję? Nu nematau aš savo aplinkoj korupcijos ir ką dabar, stoti ginti kažkokių mistinių nukentėjusių nuo korupcijos? Kaip? Tam yra institucijos, kurios ir aiškinasi kas kaltas kas ne, ne buduliai iš gatvės, kuriems janutienė ant ausų makaronų prikabino. O gyventi kiekvienas gali gerai, tik ne kiekvienas nori pastangų įdėt. Paverkt lengviausia. O tu nematai, kad Ukrainoj ruskių armija, nematai, kad ji užpulta? Nematai, kad žudomi žmonės? Jei ruskiai kariauja su JAV, kodėl jie tai Ukrainoj daro?

ne, nematau, prie mano namų nėra karo, o ką ten per tv rodo gi gali būti netiesa biggrin.gif (pagal tavo logiką) biggrin.gif
Atsakyti

https://www.15min.lt...pos-12-d-241034

tiesiogiai

Atsakyti
Pranešta apie sprogmenis „Akropolyje“, redakcijose ir policijos įstaigoje biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2023 07 12, 10:50)
ne, nematau, prie mano namų nėra karo, o ką ten per tv rodo gi gali būti netiesa biggrin.gif (pagal tavo logiką) biggrin.gif

Argi aš sakau, kad korupcijos nėra, yra vsur, visose šalyse, tik aš su ja nesusidųriau, nes jei susidurus būčiau, praneščiau kur reikia. O kad iš žiniasklaidos perpasakoji kur kas sugautas, tai čia lygu pabezdėjimas. Va tu žinai, kad Tapinas po tais nesikapsto iš kurių kyšius paėmė, tai jei žinai kas jie tokie, pranešk STT, ko tyli, slepi nusikaltimus.
Joooo, Zelenskis įeis į istoriją kaip tautos didvyris wub.gif .
Atsakyti
Hitleris irgi iejo I istoriją, kaip to meto didvyris vokiečių tautai. Tik paskui jis tapo nusikaltėli7.
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2023 07 12, 10:38)
Argi aš sakau, kad korupcijos nėra, yra vsur, visose šalyse, tik aš su ja nesusidųriau, nes jei susidurus būčiau, praneščiau kur reikia. O kad iš žiniasklaidos perpasakoji kur kas sugautas, tai čia lygu pabezdėjimas. Va tu žinai, kad Tapinas po tais nesikapsto iš kurių kyšius paėmė, tai jei žinai kas jie tokie, pranešk STT, ko tyli, slepi nusikaltimus.
Joooo, Zelenskis įeis į istoriją kaip tautos didvyris wub.gif .

aš irgi su karu nesusidūriau, o kai susidursiu, tada ir galvosiu (pagal tavo logiką), o dabar man dzin viskas, nu yra karas, yra, bet manęs neliečia (tavo logika)
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2023 07 12, 10:58)
Hitleris irgi iejo I istoriją, kaip to meto didvyris vokiečių tautai. Tik paskui jis tapo nusikaltėli7.

joo
rodė reportažą su sena 90+ moterėle teletabine Maja, tai ji visap Hitlerė bandė išsukti, vis norėjo parodyti koks jis geras darbdavys buvo, kaip jie gerai gyveno ten pas jį, kaip tortų likučius nuo valdžios stalo valgydavo ir kad išleisdavo pas tėvus atostogoms bigsmile.gif ir tik labai trumpai susakė, kad nežinia kas jam nutiko, gal išprotėjo, kad taip padarė, nes nu geras žmogus buvo, negali ji patikėti tuo viskuo
Atsakyti

Joooo, Zelenskis įeis į istoriją kaip tautos didvyris wub.gif.

Oi ne tik tautos :) 

Atsakyti

Jis itin ryškus didvyris, jo šviesoj putka toks apgailėtinas ir juokingas, net šalia savo bijo sėdėti, mažas, botokso pripūstas ruskis zuikutis

Atsakyti