Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

QUOTE(paštininkė @ 2023 07 13, 17:15)

Šie ypač geri wub.gif

Man šitie 3
QUOTE(Maja Di @ 2023 07 13, 14:53)

52 Net dulkės Lietuvoje kvepia.

62. Kasmet liepos 6 d. giedam Lietuvos himną vienu metu per visą pasaulį. Gal esame vieninteliai, kuriuos vienija tokia tradicija?

68. Čia gražiausiai skamba MYLIU!

Bet labai miela perskaityti tiek tautiečių minčių, visas 100 biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2023 07 13, 16:38)
Man šitie 3

Taip wub.gif
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2023 07 13, 16:15)
Taip, gera nuotrauka, ir asocijavosi žmonėm skirtingai.

Visiems vienodos asocijacijos biggrin.gif -vienas, kaip pirštas, ne lygis susirinkusiems. Jis yra tas zmogus, kuris leidzia didziosioms šalims dalintiis jo šalį, gi jis jau praskolino savaja vakarams.

Eik kastis žeminę miške, nes tuoj karas ateis iki taves.
Ir isv8s gi rašei jog esi žydpalaikė,prie ko ciata Lietuva tau?
Papildyta:
QUOTE(Maja Di @ 2023 07 13, 16:38)
Man šitie 3

biggrin.gif eik gydytis, nu jeibogu biggrin.gif Pačios diedas mudakas - neina savanoriauti, bijo ginklo, o ji kad vaidina patriotę, kad vaidina....sėdėdama prie virtuvės stalo biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 13 liepos 2023 - 16:10
QUOTE(Montekrista.back @ 2023 07 13, 12:56)
<p>Matė visi šią foto smile.gif  Jis nuves UA į NATO. </p>

nenuves. Nenuves nei i ES, nei i NATO. Tiek ES, nei NATO suvokia, kad privalo buti buferine zona tarp Rusijos ir NATO ar ES. Jei kada ateityje Ukraina ir bus NATO nare, tai priklausys ne nuo Ukrainos, o nuo Rusijos. Tik pasikeitus situacijai Rusijoje ir isitikinus, kad nebus konfliktu, provokaciju ar kitokiu bandymu, Ukraina galbut gales buti priimta i NATO.
Atsakyti
QUOTE(Ciccio @ 2023 07 13, 18:09)
nenuves. Nenuves nei i ES, nei i NATO. Tiek ES, nei NATO suvokia, kad privalo buti buferine zona tarp Rusijos ir NATO ar ES. Jei kada ateityje Ukraina ir bus NATO nare, tai priklausys ne nuo Ukrainos, o nuo Rusijos. Tik pasikeitus situacijai Rusijoje ir isitikinus, kad nebus konfliktu, provokaciju ar kitokiu bandymu, Ukraina galbut gales buti priimta i NATO.

Poste/Copy Skabejeva biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif А далче что - dar viena kremliaus nuopisa?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paštininkė: 13 liepos 2023 - 17:22
QUOTE(paštininkė @ 2023 07 13, 18:21)
Poste/Copy Skabejeva biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif А далче что -  dar viena kremliaus nuopisa?

malonu susipazinti, nuopisa. Gal, nuopisa, pasakysi, kur yra Krymas, del kurio triusikus plesei nuo savo prazilusio tarpkojo?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ciccio: 13 liepos 2023 - 17:31
QUOTE(Ciccio @ 2023 07 13, 18:29)
malonu susipazinti, nuopisa

Kad jau kaip ir pažįstamos, trijų dukterų motina, kuri gynė Idomucia dėl to, kad jis prieš savo buvusią žmoną smurtavo. Sakei, niekam čia neįdomi tema, trijų dukterų motina :bigsmile

Aha, ta va tokia tu man į šią temą ateini. Ir?
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2023 07 13, 18:36)
Kad jau kaip ir pažįstamos, trijų dukterų motina, kuri gynė Idomucia dėl to, kad jis prieš savo buvusią žmoną smurtavo. Sakei, niekam čia neįdomi tema, trijų dukterų motina :bigsmile 

Aha, ta va tokia tu man į šią temą ateini. Ir?

Nulio vaiku motina biggrin.gif nusivalyk klyna, matau Bidena pamacius sudrekai.
Atsakyti
QUOTE(Ciccio @ 2023 07 13, 18:29)
malonu susipazinti, nuopisa. Gal, nuopisa, pasakysi, kur yra Krymas, del kurio triusikus plesei nuo savo prazilusio tarpkojo?

"писательница, осознавай, что пишет"- verčiu - rašytoja, suvok, ką rašai.

Ir prie ko čia tarpkojis?
Papildyta:
QUOTE(Ciccio @ 2023 07 13, 18:40)
Nulio vaiku motina biggrin.gif nusivalyk klyna, matau Bidena pamacius sudrekai.

Tai tavo trys dukros patyrusios smurtą ir tau nieko?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paštininkė: 13 liepos 2023 - 17:49
QUOTE(paštininkė @ 2023 07 13, 18:45)
"писательница, осознавай, что пишет"- verčiu - rašytoja, suvok, ką rašai. 

Ir prie ko čia tarkojis?
Papildyta:

Tai tavo trys dukros patyrusios smurtą ir tau nieko?

issiblaivyk, nuopisa. Pensija neseniai kiba gavai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ciccio: 13 liepos 2023 - 17:47
QUOTE(Ciccio @ 2023 07 13, 18:45)
issiblaivyk, nuopisa.

Aš tai aš. Bet tavo dukterims akivaizdžiai reikia pagalbos su tokia motina unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2023 07 13, 18:48)
Aš tai aš. Bet tavo dukterims akivaizdžiai reikia pagalbos su tokia motina unsure.gif

matyt neveltui vaiku neturi. Sedek prie lango ant savo kedutes smile.gif))) ir ziurek, kaip gyvenimas pro sali eina.
Atsakyti