Griūva Bet kai griūva TAS tiltas, ak, kokia palaima apima
Lietuvoje trys tiltai ir tie šaibom eina

niu, o svetur tai nieks negriūna Ajajaj
Parodyk kur is triju tiltu šalyje du sugriuvo
kokioje dar šalyje? Bangladeśe?

Parodyk kur is triju tiltu šalyje du sugriuvo
kokioje dar šalyje? Bangladeśe?
Kai tik parodysi duomenis, kad LT trys tiltai
Nu jo ..penki
Daune, paskaičiuok average kiek kokia šalis turi kiek tiltų.

Daune, paskaičiuok average kiek kokia šalis turi kiek tiltų.
O kur duomenys, kad penki ? Kiek tiltų reikia? Skaičiuoji kvadratiniam kilometrui ar kaip?
QUOTE(-burbanti- @ 2023 07 16, 12:31)
Tu. Tu gi cia rasei,kaip tavo jaunas vaikas, dar visai gyvenimo nemates, turi eiti I kara ir ginri tave senę ir tavo senį diedą. Jus jau gi nugyvenot savo didziaja dali gyvenimo, tai patys ir eikit ginti savo vaiku, kuriems tik gyventi dar ir gyventi.
Bet tu su diedu net neisirase I savanorius
-----
Esi trumpo proto, tikrai, nesi is protingiausiu moretu, kurias esu sutikusi, todėl ir tavo kandziojimqisi labai nekokybiski ir kvaili
Bet tu su diedu net neisirase I savanorius

-----
Esi trumpo proto, tikrai, nesi is protingiausiu moretu, kurias esu sutikusi, todėl ir tavo kandziojimqisi labai nekokybiski ir kvaili

O jau karas pas mus? Sakiau, visi turi eiti tarnauti į kariuomenę. Bet žiūriu, mano 18-metis daug savarankiškesnis už tavo subrendusį pagal amžių teliuką, kuris viską daro kaip motina liepa, net žmonos negalės pasirinkti pats.
Kažin kada tokiai motkai pasakys ate ir akių neberodys.... Nu bet jei įpratęs taip, kad už jį viskas padaroma, tai gal jam ir patogu.
QUOTE(arbuzas77 @ 2023 07 16, 12:08)
<p>Supavydejai ,kad taves ten nebuvo?</p>
<p>Kiek turi buti ligotas ,kad nepatinka namai,ar gimtoji salis ir dar ateiti vemti visa gyvenima ...</p>
<p>Kiek turi buti ligotas ,kad nepatinka namai,ar gimtoji salis ir dar ateiti vemti visa gyvenima ...</p>
cia varymas ir vemimas ar realybe??? gal biski apsigraibyk, pires rasydamas, sugrisk i relaybe.
A tai ten tu gal prisiukslinai ir dabar vartaisi, kaip cia issisukus?

kaip tas vadinamas seimu marsas buvo vingio parke, kur ant zmoniu tiek vare teletabes, tai nei vienos siuksles nebuvo palikta, o cia kiekvienas muset jaute pareigia siuksle palikti.

Matai, kai prideda visokiu abusurisku 100 teziu, kad pasikelti save, tai labainorisi nuleisti tokias ant zemes i relaybe ir parodyt, kad nu ne taip yra. As visada sakiau, man tiesa svarbu, tik tiek.
Tau gal smagu roziniam mele gyventi, keikvienam gi savo

Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2023 07 17, 10:24)
7. Aha, labai atsakingi, kai reikia imti kyšius ar pažįstamą proteguoti
12. Tikrai taip, žiūr. punktą aukščiau, labai drąsūs korupcionuoti
13. Nu, sysiukais
19. Nu galima bandyti laimę, kai tiek stiklų pridaužyta
24. Ir galas
33. lietuviai ar visgi, kai būna maišytų kraujų
lietuviai tai ilganosiai ir prastos plaukų spalvos 

12. Tikrai taip, žiūr. punktą aukščiau, labai drąsūs korupcionuoti

13. Nu, sysiukais

19. Nu galima bandyti laimę, kai tiek stiklų pridaužyta

24. Ir galas

33. lietuviai ar visgi, kai būna maišytų kraujų

na nieko ta Lietuva neisiskiria is kitu tautu, Yra geru blogu zmoniu, yra graziu, baisiu vietu ir t.t. Kokie absurdiski tie susireiksminimai.
jei jau butu tokia nuostabi salis tikria trecdalis zmoniu nebutu pabege is jos, o turistai plustu miniom

Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2023 07 17, 10:36)
tau gydytis reikia, jei jau teroro aktai dziugina

Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2023 07 17, 10:49)
nu kai sovietu laikais pastate, gi niekas nieko ir nedare tikriausiai daugiau...

Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2023 07 17, 10:53)
Na ne, negriuna, negirdejau. Tu girdejai?
Papildyta:
QUOTE(Maja Di @ 2023 07 17, 14:02)
O jau karas pas mus? Sakiau, visi turi eiti tarnauti į kariuomenę. Bet žiūriu, mano 18-metis daug savarankiškesnis už tavo subrendusį pagal amžių teliuką, kuris viską daro kaip motina liepa, net žmonos negalės pasirinkti pats.
Kažin kada tokiai motkai pasakys ate ir akių neberodys.... Nu bet jei įpratęs taip, kad už jį viskas padaroma, tai gal jam ir patogu.
Ko tu cia vartaisi? juk pati sakei, jei bus karas issiusi vaika i kara, kad tave gintu ir saugotu, nes tokia jo pareiga ginti tevyne ir tave, nesakei tipo???
Ir ko pavydi artimu santykiu su vaiku, taviskis su tavim visai nesitaria del nieko?
QUOTE(Maja Di @ 2023 07 17, 14:02)
Tai va, va. Tau visi turi eiti I kariuomene o pas normalius zmones yra pasirinkimo laisvė

Taip, as jam neleisiu pasirinkti tokios zmonos, kaip tu. Niekada, jo lygi7i tinka tik protingos merginos.
Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2023 07 17, 13:12)
<p>O kur duomenys, kad penki ?
Kiek tiltų reikia? Skaičiuoji kvadratiniam kilometrui ar kaip?
</p>

O kur dar europoje sugriuvo riltai, isskyrus Lietuvą - Europos centrą?

Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2023 07 17, 14:37)
Ko tu cia vartaisi? juk pati sakei, jei bus karas issiusi vaika i kara, kad tave gintu ir saugotu, nes tokia jo pareiga ginti tevyne ir tave, nesakei tipo???
Ir ko pavydi artimu santykiu su vaiku, taviskis su tavim visai nesitaria del nieko?
Musiet senatvinis marazmas jai jau prasidejo, kad uzmirstaka rašė

Tu visiskai twiai, jos tokie postai ir parodo kokie jos santykiai su vaikais.
QUOTE(-burbanti- @ 2023 07 17, 16:48)
Tai va, va. Tau visi turi eiti I kariuomene o pas normalius zmones yra pasirinkimo laisvė
Taip, as jam neleisiu pasirinkti tokios zmonos, kaip tu. Niekada, jo lygi7i tinka tik protingos merginos.
Papildyta:
Papildyta:

Papildyta:

Papildyta:

Kartoju- mano vaikas įgalus rinktis. PATS. Aš nesiuntinėju jo niekur, tai jo pasirinkimas ir žmonų jam neieškosiu, kokią susiras, toks jo pasirinkimas, priimsiu ir iš vaikų namų, ne taip kaip tu.
QUOTE(-burbanti- @ 2023 07 17, 15:48)
teisybės dėlei pamenu buvo straipsnis, kad griuvo Italijoje
bet tai nereiškia, kad Lietuvoje normalu ir viskas gerai. Kelių būklė tikrai baisi, lopas ant lopo. Nors aišku, kokioje Latvijoje tas pats. Išvogtos šalys
Papildyta:
QUOTE(Maja Di @ 2023 07 17, 15:56)
Kartoju- mano vaikas įgalus rinktis. PATS. Aš nesiuntinėju jo niekur, tai jo pasirinkimas ir žmonų jam neieškosiu, kokią susiras, toks jo pasirinkimas, priimsiu ir iš vaikų namų, ne taip kaip tu.
siaubas
jaunas juk dar daug ko neįžvelgia, vargšas vaikas, papildys skyrybų statistiką