Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

QUOTE(Amadėja* @ 2023 07 26, 10:08)
<p>Bet būna ir mieste...Mano draugė prie Gabijos gyvena, o mokykla nepriklauso 😂</p>

Airijoje nera jokio priklausymo mokykloms ir mokykla nieko neprivalo pirimti, tas isprendzia daug bedu, ypac su prastai besielgenciais mokiniais, mokyklos juos paprasciausiai salina.
Man idomiausiai buvo,kai Lietuvoje rinkom mokykla vaikui, tai kai kur anketoje reikejo ivardinti tevu darbus blink.gif Taip iseina cia koks faktorius. unsure.gif
O kaip vyresnelis norejo i kita mokykla?
Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2023 07 26, 11:23)
<p>O va akmens amžiuje tai išvis mokyklų nebuvo biggrin.gif</p><p>Mes nevežiojam, mokykla panosėj</p>

is kur zinai , kad nebuvo? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2023 07 26, 12:23)
<p>O va akmens amžiuje tai išvis mokyklų nebuvo biggrin.gif</p><p>Mes nevežiojam, mokykla panosėj</p>

Tai tada tai aišku, kad geriau buvo biggrin.gif . Nebuvo su kuo nuvežt. Ir lėktuvų nebuvo... Ir šunys pagal paskirtį auginami buvo, o ne vietoj vaikų....
Susitikau parduotuvėj vieną pažįstamą, atrodo protinga buvo, kokius 5 metus nebuvau mačius, tai siaubas ką padaro su žmonėm sąmokslo teorijos per kelis metus- sako, žinok kaip bus greitai baisu, skaitmenizacija, sučipuos, visus valdys, vaikus nuo 5 metų jau klausia ar jis nori berniukas ar mergaitė, baisu baisu. Sakau, jei buskažkas baisaus, mes nesulauksim, tu gyvenk ir džiaukis. Ji sako- jau jungtinėse tautose numatyta 2030 metai , o kas ir nesupratau bus... Tai sakau, ką mes galim padaryt biggrin.gif , Sako, žmonės į komūnas būriasi, iš mokyklų vaikus atsiiminėja, pasidomėk kas Vokietijoj darosi, sako, aš domiuosi biggrin.gif .... Pagalvojau.... OMG... Kai internete kliedesius skaitai, dar kažkaip kitaip atrodo, bet kai realiai tokius žmones sutinki. Pažįstamus.... OMG. Sovietmety tikrai psichuškėj atsidurtų, o dabar vaikšto sau įtikėję į kažkokius kliedesius.... Man tai tokie kaip vaikštanti bomba ilgo veikimo.
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2023 07 26, 11:40)
Tai tada tai aišku, kad geriau buvo biggrin.gif . Nebuvo su kuo nuvežt. Ir lėktuvų nebuvo... Ir šunys pagal paskirtį auginami buvo, o ne vietoj vaikų....
Susitikau parduotuvėj vieną pažįstamą, atrodo protinga buvo, kokius 5 metus nebuvau mačius, tai siaubas ką padaro su žmonėm sąmokslo teorijos per kelis metus- sako, žinok kaip bus greitai baisu, skaitmenizacija, sučipuos, visus valdys, vaikus nuo 5 metų jau klausia ar jis nori berniukas ar mergaitė, baisu baisu. Sakau, jei buskažkas baisaus, mes nesulauksim, tu gyvenk ir džiaukis. Ji sako- jau jungtinėse tautose numatyta 2030 metai , o kas ir nesupratau bus... Tai sakau, ką mes galim padaryt biggrin.gif , Sako, žmonės į komūnas būriasi, iš mokyklų vaikus atsiiminėja, pasidomėk kas Vokietijoj darosi, sako, aš domiuosi biggrin.gif .... Pagalvojau.... OMG... Kai internete kliedesius skaitai, dar kažkaip kitaip atrodo, bet kai realiai tokius žmones sutinki. Pažįstamus.... OMG. Sovietmety tikrai psichuškėj atsidurtų, o dabar vaikšto sau įtikėję į kažkokius kliedesius.... Man tai tokie kaip vaikštanti bomba ilgo veikimo.

tai čia tu dūra, kad džiaugtis dar nori. Čia tie dar gali pasidžiaugti kas vaikų neturi, o tu? biggrin.gif taip išeina žmonės labiau šunis savo myli nei tu vaiką biggrin.gif
Atsakyti
Linas Bitvinskas
1 d.
103 KAIMYNĖS LAIŠKAS Į TELEVIZIJĄ
Mūsų kaime baimė tvyro -
Jau nei sviesto, nei kefyro
Netikėtai ir giliai
Modernėja gyvuliai
Štai žalosios žvilgsnis tyras -
Karvė mano, kad ji vyras
Bliovimu turiu jos kliautis
Kad dabar jinai jau – jautis.
Žinoma, žinia ši smogė,
Tačiau aš nesu transfobė-
Juk tokie laikai, brolyti,
Pasirink gali net lytį.
Nors žolė žalia laukuos,
Mūkia – pieno nebeduos
Uodegą pakėlus bėga -
Sako padarys karjerą.
O jei reikalas prispaus,
Tešmenį sau nusiraus
Ir per šitą operaciją
Sustabdyta bus laktacija.
Dar kur reikia pasiskųs,
Ir chirurgai jai... prisiūs.
Pasikeis ragus ir šonus
Ji per vyriškus harmonus.
Bet nė kiek nesutrikau
Radiją tuoj nukirtau
Ir su tuo pačiu kirviu -
Televizorių kartu.
Kad dirvonais ir lankom,
Neitų eterio bangom
Tas papuvęs modernizmas,
O iš tikro - tik marksizmas.
Aš tuoj pat liepiau jai liautis -
Nei višta esi, nei jautis
Na, nejaugi negražu
Tau vainikas ant ragų?
Štai kaip reikalas suplyšo -
Tuoj karvutei protas grįžo
Žydi gėlės, džiūsta šienas,
Vėl ant mano stalo – pienas.
-------
Perspėju aš jus gražiuoju
Ir į eterį transliuoju
Baikite, sakau, dar sykį
Protus gyvuliams maišyti.
Atsakyti
žinok kaip bus greitai baisu, skaitmenizacija, sučipuos, visus valdys, vaikus nuo 5 metų jau klausia ar jis nori berniukas ar mergaitė, baisu baisu. Sakau, jei buskažkas baisaus, mes nesulauksim, tu gyvenk ir džiaukis.

Tai gal atrodo labai juokinga eiliniams ar baisu bemoksliams. Taciau zhmonems kurie susiduria su technologijomis - tai realybe. Na ne tokia gal primityvi, kaip pasakoja marshistai, bet ne ka mazhiau baisi ir pavojinga.
Ir tai jau vyksta dabar.

O jei sakysim specifine sritis, genderines problemos kur teko daug laiko dometis.
Na zhinoma marshistas pasakys, kad klausia vaiko kokios lyties jis nori buti. Tai primityvu ir juokinga, nekorektishka.
Bet ar tai neteisinga ish esmes?
Transeksualizmas, tai rimta problema ir reikalauja rimto pozhiurio. Vaikai, kurie tokia problema turi, taip pat nusipelno pagalbos.
Bet pirma reikia ja identifikuoti. Ir tai neimanoma aplinkoje kur vykdoma lyties pasirinkimo ideologijos propoganda, nes daugybe asmenu, neturinciu tokiu problemu, sau jas priskirs, imituos simptomus taip, kad po to jau niekas neatskirs kur tikri dalykai kur isikalbeti.

Tranesksualizmas nustatomas pagal specifines problemas, kuriu neimanoma kitaip pashalinti , o ne pagal norus igeidzhius ar fantazijas.

Skatinti tokiu dalykus yra nusikaltimas, nes lyties keitimas yra problematishkas, netobulas, tiketinos ivairios komplikacijos ir negiamos pasekmes ir gali buti taikomas tik ish bedos, kai nera kitos geros isheities.

Manau reiktu bausti rimtomis bausmemis tuos kurie galvoja, kad transeksualuma galima ishgydyti itikinejimais psichoterapija ar dar kuo. Bet reiktu ne mazhiau bausti ir tuos kurie siulo vaikams pasirinkti lyti. Gerai kad nesiulo nusipjauti kojos jei sunkiai vaikshciojasi
Atsakyti

Tai tada tai aišku, kad geriau buvo biggrin.gif. Nebuvo su kuo nuvežt. Ir lėktuvų nebuvo... Ir šunys pagal paskirtį auginami buvo, o ne vietoj vaikų....
Susitikau parduotuvėj vieną pažįstamą, atrodo protinga buvo, kokius 5 metus nebuvau mačius, tai siaubas ką padaro su žmonėm sąmokslo teorijos per kelis metus- sako, žinok kaip bus greitai baisu, skaitmenizacija, sučipuos, visus valdys, vaikus nuo 5 metų jau klausia ar jis nori berniukas ar mergaitė, baisu baisu. Sakau, jei buskažkas baisaus, mes nesulauksim, tu gyvenk ir džiaukis. Ji sako- jau jungtinėse tautose numatyta 2030 metai , o kas ir nesupratau bus... Tai sakau, ką mes galim padaryt biggrin.gif, Sako, žmonės į komūnas būriasi, iš mokyklų vaikus atsiiminėja, pasidomėk kas Vokietijoj darosi, sako, aš domiuosi biggrin.gif.... Pagalvojau.... OMG... Kai internete kliedesius skaitai, dar kažkaip kitaip atrodo, bet kai realiai tokius žmones sutinki. Pažįstamus.... OMG. Sovietmety tikrai psichuškėj atsidurtų, o dabar vaikšto sau įtikėję į kažkokius kliedesius.... Man tai tokie kaip vaikštanti bomba ilgo veikimo.

Jų visų bendras vardiklis ir argumentas: "Aš domiuosi" :D 

Atsakyti
O del skaitmenizacijos, tai greitai bus imanoma tokia kontrole, kad busit kaip vergai. Viskas labai nezhymiai keiciasi.
ZHinot Smart-ID.

Jus galvojat kad tai prisijungimo prie banko programa? Jau ne. Tai jau skaitmeninis pasas kontroliuojamas kazhkokios privacios bendroves Estijoje ir jis jau veikia nepriklausomai nuo banku. Kad patvirtinti tapatybe jau nereikia jokio banko, tuo uzhsiima kazhkokia privati kompanija/

Marshistams tokio dalyko pavojinguma suprasti per sunku, eiliniams irgi, o kiek tu suprantanciu?

Taigi, kai jau tapsit vergais tai net grandines matys tik vienetai. Matys tik suvarzhyma ir nesupras kas cia vyksta. Protingai bijo tu naujoviu, nes tai yra tai priesh ka negales nei pasirpieshinti nei suprasti
Atsakyti

Tau rimtai neprieinama informacija kas darosi Vokietijoje, Italijoje? Periferija ir Afrikoje periferija.
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2023 07 26, 13:30)

Manau reiktu bausti rimtomis bausmemis tuos kurie galvoja, kad transeksualuma galima ishgydyti itikinejimais psichoterapija ar dar kuo. Bet reiktu ne mazhiau bausti ir tuos kurie siulo vaikams pasirinkti lyti. Gerai kad nesiulo nusipjauti kojos jei sunkiai vaikshciojasi

O kaip nubausi tuos kurie galvoja? Kai skatina nekęsti, žudyti, ar linkėti patiems nusižudyti, tada taip, bet ir galvoti draudžiama? O ar realybėj yra tokių kurie siūlo vaikams pasirinkti lytį? Aš tik iš sąmokslo teoretikų girdėjau tokias žinias biggrin.gif .

QUOTE(Montekrista.back @ 2023 07 26, 13:35)
Jų visų bendras vardiklis ir argumentas: "Aš domiuosi" biggrin.gif </p>

Taip ir domisi ir informaciją renka tuose pačiuose šaltiniuose biggrin.gif . Bet sakau, kaip nesunku į tai įtraukti. Buvo normali prieš kelis metus.... O dabar zombis.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2023 07 26, 11:49)
tai čia tu dūra, kad džiaugtis dar nori. Čia tie dar gali pasidžiaugti kas vaikų neturi, o tu? biggrin.gif taip išeina žmonės labiau šunis savo myli nei tu vaiką biggrin.gif

As panasiai pagalvojau. Ji galvoja tik apie save.
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2023 07 26, 12:44)
O kaip nubausi tuos kurie galvoja? Kai skatina nekęsti, žudyti, ar linkėti patiems nusižudyti, tada taip, bet ir galvoti draudžiama? O ar realybėj yra tokių kurie siūlo vaikams pasirinkti lytį? Aš tik iš sąmokslo teoretikų girdėjau tokias žinias biggrin.gif .

Nu ar cia man siule kas nors nusizhudyti? Nebent uzh smurto propogavima? Tokiu mazhai.
Ir paprastai jie linke siulyti zhudyt uzh daug ka.

Del pasirinkimo, tai paaishkinau, kad neturi buti tokios propogandos, kad cia kazhkoks pasirinkimas. Keisti lyti tai labai problematishkai sudetingas ir turinti daug neigiamu elementu dalykas. Cia turi buti kaip vaistai kurie ishduodami pagal specialius receptus, pav. narkotikai. O ne klausineja, ar norit pabandyt narkotiku, ar sudaro nuomone, kad cia nieko baisaus pabandyt naroktiku. Tai jie vartojami gydyme kai reikia ir tiek.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IDOMUCIA: 26 liepos 2023 - 11:57
QUOTE(-burbanti- @ 2023 07 26, 13:44)
As panasiai pagalvojau. Ji galvoja tik apie save.

tu geriau apie save pagalvok..... biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2023 07 26, 13:56)
Nu ar cia man siule kas nors nusizhudyti? Nebent uzh smurto propogavima? Tokiu mazhai.
Ir paprastai jie linke siulyti zhudyt uzh daug ka.

Del pasirinkimo, tai paaishkinau, kad neturi buti tokios propogandos, kad cia kazhkoks pasirinkimas. Keisti lyti tai labai problematishkai sudetingas ir turinti daug neigiamu elementu dalykas. Cia turi buti kaip vaistai kurie ishduodami pagal specialius receptus, pav. narkotikai. O ne klausineja, ar norit pabandyt narkotiku, ar sudaro nuomone, kad cia nieko baisaus pabandyt naroktiku. Tai jie vartojami gydyme kai reikia ir tiek.

Tai ir nėra jokios propagandos. Bent jau mokyklose. Ir negali būti. O mokyti vaikus, kad reikia būti tolerantiškiems kitokiems, tai nematau tame nieko blogo. Bet tai ne propaganda. Propaganda tik tikėtojų sąmokslo teorijomis galvose.
Atsakyti