Monteverte, viskas gerai, myli tu šaunis be proto, bet iškelti juos aukščiau žmogaus, tai... nu žinok kartais graudu skaityti.
Monteverte, viskas gerai, myli tu šaunis be proto, bet iškelti juos aukščiau žmogaus, tai... nu žinok kartais graudu skaityti.
tai tu nesąmones rašai ir visus sulygini šunis. Didelių ir agresyvių veislių aš pati prisibijau, nes šuo yra šuo, nelabai apsiginsi nuo jo dantų. O mažyčiai, pūkuočiai? Visi didžiuliai vyrai, kurie stabilios psichikos kaip tik mėgstu mažiukus. Jiems nereikia slėptis po šunimi.
Nėra agresyvių veislių. Yra durni šeimininkai.
O man nekliūva jau, nes realiai tai niekam nekenkia.
Nesamones rasai, as neinu i jokius paradus, juo labiau vaiku ten neleisciau. Matyt kokie bezprizornykai ten trinasi
Tai taip ir su gyvunais. Yra kurie puola ir net nuzudo zmones yra kur isgelbeja gyvybes. Daug kas priklauso nuo seimininku, taigi jei sunys durni kaltink zmones, ju prigimtyje nera blogio. Zmogus vienintelis padaras pasaulyje, kuris dresiruoja kita gyvunu rusi, kad ji pultu.
Bet pas tave ryski fobija gyvunu.
Zinai.. As nematau jokios meiles gyvunams tik asmenini nezabota egoizma tureti tai ko nori.
Kaip kokie ateiviai issirinktu jiems patinkancius zmones ir imtu juos i nelaisve, veistu del grozio.
Kazkas gal pacia galejo pagauti ir uzdaryti nes grazi... Duotu valgyti silta migi, isvestu pasivaiksciot
Tai tiesiog bukas savanaudishkumas
Kaip kokie ateiviai issirinktu jiems patinkancius zmones ir imtu juos i nelaisve, veistu del grozio.
Kazkas gal pacia galejo pagauti ir uzdaryti nes grazi... Duotu valgyti silta migi, isvestu pasivaiksciot
Negaliu nepritarti. Šuo yra šuo, o tas beprotis sužmoginimas, popinimas kaip vaikų, gražučiukai, švelnučiukai... Tai nusipirk žaislą, jis dar gražesnis ir švelnesnis gali būti ir šudukų rankiuot nereikės.
Negaliu nepritarti. Šuo yra šuo, o tas beprotis sužmoginimas, popinimas kaip vaikų, gražučiukai, švelnučiukai... Tai nusipirk žaislą, jis dar gražesnis ir švelnesnis gali būti ir šudukų rankiuot nereikės.
Galima ir popinti , svarbu nepamiršti šuns poreikių, ne žmogaus:)

Sunkus gyvenimas emigracijoje.
Bet kaip tau vis ant galo liežuvio Tapinas, nervina, kad protingas, o tu tokia buka.

O ar patinka ką sako Karolis Žukauskas, kokia tavo nuomonė?

Dabar gerai jis pavaro.

Aš iškėliau? Aš išleidau įsakymus visus privalomai skiepyti, čipuoti?
Aš iškėliau tik nelygybės problemą

Papildyta:
Tas pats visur ir visame. Tu iš žmonos naudos nori, kad su tavimi būtų, tau pagamintų, padėtų jei kas.
Vaikus gimdosi, kad "reikia kažką turėt", "kas senatvėje aplankys". Primeta jiems savo pasaulio suvokimą, savo supratimo standartus visame kame: tu gali būti lauke iki tokios tai valandos, turi mokytis tik dešimtukais, turi daug uždirbti, turi tokią žmoną išsirinkti ir pan.
Gyvūno atveju daug daugiau pasiaukojimo iš žmogaus pusės, nes gyvūnas neišauga. Man neatneš vandens ir manęs į lauką su ratukais neišveš, tai daryti turėsiu aš gyvūnui, ne jis man. Todėl nesuprantu ko tu širsti. Jei koks kovinis šuo apkandžiojo, tikrai labai nuoširdžiai užjaučių, tau baisu. Bet tai galėjo gi ir koks žmogus užpulti, tai dabar visų žmonių nekęst?

Gi rašėt, kad jus viska labai gerai zinot, geriau z8nanciu uz jus nėra.

Tu neturi seimos, kad istisai internete sedi? As tai tik mamkoms galiu kazkiek skirti laiko ir viskas. Tu turi koki hobi ar kur nors savanoriauji po darbo?