Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

'gerosvalios' asoba sau įstatymą prasistūmė

Daug triukšmo, bet vangi realybė: iš viso dokumentuose raides w, x ar q įsirašė 337 asmenys, iš jų lenkų tautybės – mažiau nei 5
Atsakyti

'gerosvalios' asoba sau įstatymą prasistūmė

Daug triukšmo, bet vangi realybė: iš viso dokumentuose raides w, x ar q įsirašė 337 asmenys, iš jų lenkų tautybės – mažiau nei 5

niu ir kur dabar bėda?

Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2023 08 08, 10:32)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Monteverte" data-cid="73093373" data-time="1691432474"><div><p>'gerosvalios' asoba sau įstatymą prasistūmė

Daug triukšmo, bet vangi realybė: iš viso dokumentuose raides w, x ar q įsirašė 337 asmenys, iš jų lenkų tautybės – mažiau nei 5</p></div></blockquote><p>niu ir kur dabar bėda?</p>

Aš irgi nesuprantu. Nors ir vienam žmogui gerai toks įstatymas kai kitiems nekenkia, tai kame bėda biggrin.gif . Koks čia prastūmimas?
Atsakyti

Aš irgi nesuprantu. Nors ir vienam žmogui gerai toks įstatymas kai kitiems nekenkia, tai kame bėda biggrin.gif. Koks čia prastūmimas?

Gal yra kažkoks naudos gavėjų privalomas ratas? :D Bet tada, velnias, pvz, retom ligom sergantieji negaus vaistų, gi jų per mažai :D 

Atsakyti

Pirmas melionas 😍

https://www.part.lt/...3e38e466559.jpg

O jau skonis 🤩

Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2023 08 08, 10:09)
Aš irgi nesuprantu. Nors ir vienam žmogui gerai toks įstatymas kai kitiems nekenkia, tai kame bėda biggrin.gif . Koks čia prastūmimas?

Noriu įstatymo, kad aš su savo vyru galėtume skraidyti virš miesto. Palaikysite mus, nubalsuosite už tai? biggrin.gif Negi jums gaila?
Atsakyti
kelios papildomos lotyniskos raides dokumentuose tikrai nieko bloga nepridarys, Blogiau, kai Lietuvoje lietuvisku pavadinimu sunku rasti biggrin.gif ir siaip tokios smulios problemos ir tiek diskusiju apie jas, dengia tik didesnes pvz kad Lietuvoje tuoj mediku su ziburiu ieskosit. Jau nesneku apie tapima kazkokia Jav, Ukrainos subinlaize ir marionete, gatavi po tankais savo tauta spaksti tiek anu, tiek musu vadovai, net slykstu pasidare pamacius kaip Nauseda buciuoja Ukrainos veliava, kokie isverstaskuriai, moliuskai tie musu valdzia, na matyt tauta tik tokiu tenusipelno... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Amadėja* @ 2023 08 08, 10:21)
<p>Pirmas melionas 😍</p><p></p><p><a data-ipb='nomediaparse' href='https://www.part.lt/img/353a2ab69946e304657e3bef3e38e466559.jpg'>https://www.part.lt/img/353a2ab69946e304657e3bef3e38e466559.jpg</a></p><p></p><p></p><p>O jau skonis 🤩</p>

nu tu duodi
tuoj žiūrėk visai seksui laiko neliks biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2023 08 08, 10:43)
Noriu įstatymo, kad aš su savo vyru galėtume skraidyti virš miesto. Palaikysite mus, nubalsuosite už tai? biggrin.gif Negi jums gaila?

Gali skraidyti manau, negi uzhdrausta. Yra minimalus aukshtis, maksimalus greitis, reikia tureti piloto licenzija ir lektuva ar ji ishsinuomoti. Nebent del pavoju koku drauzhiamas ar del shinipinejimo kai kuriose vietose
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2023 08 08, 11:43)

Man atrodo tu ir taip skraidai biggrin.gif . Be įstatymo. Įsivaizduoji kad esi paukštis ir skaraiai biggrin.gif O jei realiai- lėktuvai skraido, orp balionai, parašiutai, skaridyk. Joks įstatymas nedraudžia.
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2023 08 08, 12:29)
Man atrodo tu ir taip skraidai biggrin.gif . Be įstatymo. Įsivaizduoji kad esi paukštis ir skaraiai biggrin.gif  O jei realiai- lėktuvai skraido, orp balionai, parašiutai, skaridyk. Joks įstatymas nedraudžia.

Nu, išties, joks įstatymas man nedraudžia nusileisti pvz. ant savivaldybės stogo Vilniuj parašiutu biggrin.gif
Dėve Dėve, iš kur tu išlindai iš viso? kas tavo giminės? jaučiu vartosi grabuose biggrin.gif
Atsakyti

Noriu įstatymo, kad aš su savo vyru galėtume skraidyti virš miesto. Palaikysite mus, nubalsuosite už tai? biggrin.gifNegi jums gaila?

Pagrįsk, kodėl reikia daliai žmonių skraidyti virš miesto (kuo, kaip dažnai ir etc.) , surink tinkamą skaičių parašų ir tai pateiks Seime kaip piliečių iniciatyvą, arba įkalbink Seimo narį kažkokį tuo pasidomėti, kad jis teiktų, ir pirmyn. Kas trukdo?

Atsakyti