Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

QUOTE(IDOMUCIA @ 2023 08 09, 14:54)
Maitinimosi ribotuma kompensuoja seksu?
Senai zhinomi dalykai,sakysim psichiniai ligoniai seksualiai irgi zhymiai aktyvesni, bet gal niekas nenori tapti silpnaprociu?

koks tu urvinis smile.gif mano mažoji moderno šuniukas, šios kartos kaip sakoma privalo pusiau košėmis būti maitinama, nes nusibaigtų tik ant mėsos. Košės jai duoa visą stiprybę, energiją, dantys mažiau teršiasi, kvapas iš burnos malonus ne taip kaip mėsiadieniais. O mes juk žmonės, tai visiškai minimaliai jos reikia, jei ir reikia
Atsakyti

koks tu urvinis smile.gifmano mažoji moderno šuniukas, šios kartos kaip sakoma privalo pusiau košėmis būti maitinama, nes nusibaigtų tik ant mėsos. Košės jai duoa visą stiprybę, energiją, dantys mažiau teršiasi, kvapas iš burnos malonus ne taip kaip mėsiadieniais. O mes juk žmonės, tai visiškai minimaliai jos reikia, jei ir reikia

šunį košėm šeri?.... ..................

Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2023 08 09, 15:29)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Monteverte" data-cid="73093771" data-time="1691583439"><div><p>koks tu urvinis vartotojo įkelta nuotraukamano mažoji moderno šuniukas, šios kartos kaip sakoma privalo pusiau košėmis būti maitinama, nes nusibaigtų tik ant mėsos. Košės jai duoa visą stiprybę, energiją, dantys mažiau teršiasi, kvapas iš burnos malonus ne taip kaip mėsiadieniais. O mes juk žmonės, tai visiškai minimaliai jos reikia, jei ir reikia</p></div></blockquote><p>šunį košėm šeri?.... ..................</p>

tai negi marcipanais, jei vien mėsa netinka?
perskaityk bent kokią knygą pagaliau apie šunis ir apie angliavandenių svarbą. Pabendrauk su tais, kurie turi senus šunis ir sužinosi ką jie gauna, kad senatvės sulaukia. Pati ko pabėgai nuo to savo "Vaisto"?
Atsakyti

ne, nu žinoma...košės...šuniui...XXI amžiuj, mieste... košės....ok.....

Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2023 08 09, 15:36)
<p>ne, nu žinoma...košės...šuniui...XXI amžiuj, mieste... košės....ok.....</p>

dūra, atsakyk kodėl pabėgai nuo Vaisto? Koks durnius pereitų nuo mėsos ant sauso? Tu net nesuvokei kas netiko tavo šuniui, tiksliau ką reikėjo pakoreguoti.
Paaiškinsi man kvaiša apie mitybą, kai tavo šuo 18 metų sulauks. O dabar tylėk
Atsakyti

Tyliu tyliu :D košės tai ...košės :D 

Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2023 08 09, 15:17)
koks tu urvinis smile.gif mano mažoji moderno šuniukas, šios kartos kaip sakoma privalo pusiau košėmis būti maitinama, nes nusibaigtų tik ant mėsos. Košės jai duoa visą stiprybę, energiją, dantys mažiau teršiasi, kvapas iš burnos malonus ne taip kaip mėsiadieniais. O mes juk žmonės, tai visiškai minimaliai jos reikia, jei ir reikia

Nenusisnekek kad is burnos smirdi , nes mesa valgo biggrin.gif biggrin.gif

Nepradėk savo vegetariniu idiotizmų
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 09 rugpjūčio 2023 - 15:37
QUOTE(-burbanti- @ 2023 08 09, 16:34)
Nenusisnekek  kad is burnos smirdi , nes mesa valgo  biggrin.gif  biggrin.gif

Nepradėk savo vegetariniu idiotizmų

šuo šuniui nelygus, tie visi veisliniai kaip netikri, kartų kartom vargšai ant sausiakų veislynuose sėdėję, tai ko tu nori?
vegetarizmas čia ne prie ko. Niekr nesakiau, kad visai mėsos šuniui neduot.
pažiūrėk kaip vartosi Montekrita. Aš tiesiai rašau, negi man gaila, o ji niekaip neatsako kas blogai buvo mėsos kotletuose, kad reikėjo ant sauso lėkti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2023 08 09, 16:52)
šuo šuniui nelygus, tie visi veisliniai kaip netikri, kartų kartom vargšai ant sausiakų veislynuose sėdėję, tai ko tu nori?
vegetarizmas čia ne prie ko. Niekr nesakiau, kad visai mėsos šuniui neduot.
pažiūrėk kaip vartosi Montekrita. Aš tiesiai rašau, negi man gaila, o ji niekaip neatsako kas blogai buvo mėsos kotletuose, kad reikėjo ant sauso lėkti biggrin.gif

Man px kas kaipvartosi. Ne vieną ir ne du kartus tau buvo pasakyta čiauptis su tuo savo vwgetariniu nupuśimu. Debilė. Cia as siandien rasiau ar tu, priedurne '...kvapas iš burnos malonus ne taip kaip mėsiadieniais. .''?
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2023 08 09, 17:17)
Man px kas kaipvartosi. Ne vieną ir ne du kartus tau buvo pasakyta čiauptis su tuo savo vwgetariniu nupuśimu. Debilė. Cia as siandien rasiau ar tu, priedurne '...kvapas iš burnos malonus ne taip kaip mėsiadieniais. .''?

o kas tau čia keisto? tiek pat tiek 'išmąstai' kaip Montekrista ar Maja? padaryk pati eksperimentą ir pavalgyk n dienų iš eilės žalios mėsos ir pasikvėpink savo gerklę, pažiūrėsi
ką ir rašau, kad šiuolaikiniams dekoratyviniams šunims ne taip lengva žalią mėsą virškinti, o virta mažiau turi visokių enzimų, vitaminų, tai iš viso mažai prasmės ją duoti. Paskaitytum apie tuos veislinius ar su žmonėm pakalbėtum, tai pakrauptum. Pvz. greihundams ryte ir vakare valo dantis. Ryte su ultragarsiniu šepetuku, vakare su paprastu. Tau normalu? O dantys vistiek krenta pas kai kuriuos rolleyes.gif
Atsakyti
Kqip niekam neidomu skaityti Amadėjos pisimosi ataskaitų, taip niekam neidomios tavo vegetarinės gliukos.

Atsakyti

Aga, sėdėt namie geriausia :D Aplink daržą patūpčioti ir jau gana :D
O tu kur gyveni aplink tik draustiniai ir tavo namai su daržais??? Užjaučiu nu tada gal išlys iš tų pelkių?  :hmm:  :unsure:​ 

Gal dėl to niekur ir nesiorientuoji? 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 09 rugpjūčio 2023 - 17:05