Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

QUOTE(Montekrista.back @ 2023 08 10, 14:10)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Maja Di" data-cid="73094017" data-time="1691660878"><div><p>Žinok, bijočiau su tavim susidurt vartotojo įkelta nuotrauka....</p></div></blockquote><p>Aš tai visad psichinių bijau. Žinau, jie nekalti, kad tokie yra, bet....</p>

Nu žinok nekomentuoju fb niekad, bet vienoj grupėj esu, kur kažkokia durnė parašė, - pasimelskim, kad valžia nesurastų pagrobtų vaikų. Nesusilaikiau, pirmą kart gyvenime parašiau, kad geriau pasimelskit, kad apsaugotų nuo tokių tėvų. Ir prasidėjo.... Tikriausia įsivaizduoji... Po mano fb puolė naršyt, rado, kad rėmelius buvau užsidėjusi kai pasiskiepijau, pradėjo kelt, komentuot, kad iš manės tokios reikia vaikus atimt ir aplamai ne žmonės tokie kaip aš pasiskiepiję ir dar Ukrainą palaikantys.... Žinok, išsitryniau staigiai savo postą, nežinai su psichiniais, dar atkapstys kur gyvenu..... Daugiau, sakiau, neikad nieko neberašysiu, nes tų sektantų skaičius nuo pilnaties priklauso....
Atsakyti

Nu žinok nekomentuoju fb niekad, bet vienoj grupėj esu, kur kažkokia durnė parašė, - pasimelskim, kad valžia nesurastų pagrobtų vaikų. Nesusilaikiau, pirmą kart gyvenime parašiau, kad geriau pasimelskit, kad apsaugotų nuo tokių tėvų. Ir prasidėjo.... Tikriausia įsivaizduoji... Po mano fb puolė naršyt, rado, kad rėmelius buvau užsidėjusi kai pasiskiepijau, pradėjo kelt, komentuot, kad iš manės tokios reikia vaikus atimt ir aplamai ne žmonės tokie kaip aš pasiskiepiję ir dar Ukrainą palaikantys.... Žinok, išsitryniau staigiai savo postą, nežinai su psichiniais, dar atkapstys kur gyvenu..... Daugiau, sakiau, neikad nieko neberašysiu, nes tų sektantų skaičius nuo pilnaties priklauso....

Ot bus tau rasyt komentarus  :D​ 

Atsakyti

Agresija su tokiais 

Vaisinga daraisi kad tokia ..........................................

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo arbuzas77: 10 rugpjūčio 2023 - 12:48
QUOTE(Maja Di @ 2023 08 10, 13:26)
Nu žinok nekomentuoju fb niekad, bet vienoj grupėj esu, kur kažkokia durnė parašė, - pasimelskim, kad valžia nesurastų pagrobtų vaikų. Nesusilaikiau, pirmą kart gyvenime parašiau, kad geriau pasimelskit, kad apsaugotų nuo tokių tėvų. Ir prasidėjo.... Tikriausia įsivaizduoji... Po mano  fb puolė naršyt, rado, kad rėmelius buvau užsidėjusi kai pasiskiepijau, pradėjo kelt, komentuot, kad iš manės tokios reikia vaikus atimt ir aplamai ne žmonės tokie kaip aš pasiskiepiję ir dar Ukrainą palaikantys.... Žinok, išsitryniau staigiai savo postą, nežinai su psichiniais, dar atkapstys kur gyvenu..... Daugiau, sakiau, neikad nieko neberašysiu, nes tų sektantų skaičius nuo pilnaties priklauso....

Tau nuo savęs nebjauru? Tu nematai kaip tavo teletabės įsikanda vieną dalyką ir jį tampo metų metais? Kaip prisimena kieno nors katę su kačiukais ar šunį, aiškina nuo kokio vyro bėgti, o su kokiu gyventi, kiek laiko su vaikais užsiimti? Tu nematai tada? Pagal tavo tokią 'logiką', tu nei su vienu žmogumi tada neturėtumei bendrauti ir visi tau sektantai tada. Tai gal tu centrinė? biggrin.gif
Atsakyti
Mane kiekvieną kartą nupurto pagalvojus kokia smarvė tvyro montekristos butelyje su tokia feerma kačių ir šunų...fui....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 10 rugpjūčio 2023 - 12:55
QUOTE(-burbanti- @ 2023 08 10, 13:54)
Mane kiekvieną kartą nupurto pagalvojus kokia smarvė tvyro montekristos butelyje su tokia feerma kačių ir šunų...fui....

ir dar nuo kombikorminių pašarų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2023 08 10, 13:26)
Nu žinok nekomentuoju fb niekad, bet vienoj grupėj esu, kur kažkokia durnė parašė, - pasimelskim, kad valžia nesurastų pagrobtų vaikų. Nesusilaikiau, pirmą kart gyvenime parašiau, kad geriau pasimelskit, kad apsaugotų nuo tokių tėvų. Ir prasidėjo.... Tikriausia įsivaizduoji... Po mano  fb puolė naršyt, rado, kad rėmelius buvau užsidėjusi kai pasiskiepijau, pradėjo kelt, komentuot, kad iš manės tokios reikia vaikus atimt ir aplamai ne žmonės tokie kaip aš pasiskiepiję ir dar Ukrainą palaikantys.... Žinok, išsitryniau staigiai savo postą, nežinai su psichiniais, dar atkapstys kur gyvenu..... Daugiau, sakiau, neikad nieko neberašysiu, nes tų sektantų skaičius nuo pilnaties priklauso....

Tu dazniau fb išreišk savo supermamkiškai teletabišką nuomonę, tai pamatysi, kad tokiu, kaip jus teletabiai, vis maziau...mažiau...ir mažiau...
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2023 08 10, 13:57)
ir dar nuo kombikorminių pašarų biggrin.gif

Nuo myžalų baisesnė smarvė, gi sunys, o yoač katės, markina savo teritoriją myżalais. Visi, išimčių nėra, nes jie yra gyvūnai.
Atsakyti

Duona ten -ne kombikorma.mesos ten nulis

Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2023 08 10, 14:00)
Nuo myžalų baisesnė smarvė, gi sunys, o yoač katės, markina savo teritoriją myżalais. Visi, išimčių nėra, nes jie yra gyvūnai.

tuoj parašys, kad pas ją brangūs iš veislynų ir jie taip nedaro biggrin.gif
Papildyta:
jau net gaila tos Montekristėlės vargšelės, tegu bent veisliškiausiais gyvūnais pasidžiaugia, kai nėra kuo džiaugtis iš vaikų. Čia gi dar paieškoti reikia tokio negudraus vaiko, kai 9 metų dar tiki Kalėdų seneliais biggrin.gif turbūt kad ir gimė kopūstuose dar galvoja biggrin.gif Įdomu į ką atsigimė a? biggrin.gif
Atsakyti

Ai, su neadekvačiais geriau neprasidėti. Jie menkai išsilavinę, tamsūs žmonės, įtikėję sąmokslo teorijomis, jiems nieko neįrodysi. Neverta ir vargintis.

Atsakyti

Mano katės išties nežymi, nes...yra sterilizuotos ir sveikos :) Viską visada daro tvarkingai :) Kaip ir šunys :) Būūū , kaip baisu :)

Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2023 08 10, 15:43)
Ai, su neadekvačiais geriau neprasidėti. Jie menkai išsilavinę, tamsūs žmonės, įtikėję sąmokslo teorijomis, jiems nieko neįrodysi. Neverta ir vargintis.</p>

Jų mažai, tik jie labai agresyvūs ir garsiai šaukia.... Tada sukuria įvaizdį, kad jų daaaaaaaug. Prisikuria netikrų paskyrų ir sėdi ištisą dieną fb. Kiek visokie šeimų maršai ir co prašo remti juos ir ką surenka? O va Ukrainai milijonus žmonės aukoja. Tyliai.
Atsakyti