Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

Tai buk nuosekli ir pasakyk garsiai, kad kam deretis, jei viskas jau senai sudereta ir sutarta, na gal kokios detales tik paliktos savieigai.
Tada kas cia dar gali kara nutraukti, jei jis tokiu atveju vyksta kaip ir pagal plana?
Visokios kalbeles, kad "mes prie kara" "uz taika" atrodo neprotingai, kaip kokiu agentu provokacijos.

Ar viskas sutarta ar ne viskas, cia jau nera del ko tartis kol nepanaikinti pirminiai susitarimai, ar nezhlugs subjektai sutare.

Naciu Vokietija 1939 metais sutare su stalinistine SSSR, nu ir kokia cia taika galejo buti? Jokios. Is tokios situacijos iseina tik vienas nugaletojas arba nei vieno.

Seniai ta sakau ir šiandien rašiau, kad tai viena didelė afera, kam 10k kartotis? 

O dabar tik turėjau eilinių žmonių morališką pritarimą, tikėjimą, kad čia kažkas dėl kažko kovoja ar gina ir t.t 

Ir taip aš prieš karą, kaip tau tas atrodo man dzin. Kariavomas yra tik eilinių žmonių išnaudojimas, ar tai vadinsis gynyba ar puolimu, nesvarbu. Karai visi tik valdžios žiaurus žaidimai su žmonėmis.

Atsakyti

Blackball, oxheart, jantar, jaucio sirdis.
O siaip ir kitokiu turiu, patinka man 🍅🍅🍅 net nezinau kas ten per veisles 🙂

Mes it šiemet vienus iš jaučio širdžių auginam, jo jie tokie didoki užauga, bet man juose skonio truksta, kitus turiu st pierre, ne tokie dideli bet skanesni. Po savų pomidorų visai nesinori parduotuvinių :ax:​  

Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2023 08 19, 20:24)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="uarda" data-cid="73095944" data-time="1692464730"><div><p>Blackball, oxheart, jantar, jaucio sirdis.
O siaip ir kitokiu turiu, patinka man 🍅🍅🍅 net nezinau kas ten per veisles 🙂</p></div></blockquote><p>Mes it šiemet vienus iš jaučio širdžių auginam, jo jie tokie didoki užauga, bet man juose skonio truksta, kitus turiu st pierre, ne tokie dideli bet skanesni. Po savų pomidorų visai nesinori parduotuvinių ax.gif​  </p>

Na man tie "white oxheart" skanesni negu paprasti, ir tinka alergiskiems. nors paskutiniai irgi tinka salotoms.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo uarda: 19 rugpjūčio 2023 - 19:39
QUOTE(lutuke123 @ 2023 08 19, 18:40)
visai nepataikei, nes nei karto buvusi. Esu kazkada asmenini horoskopa dariusi sau pries 20+ metu, bet ten ne apie ateiti  duagiau, o siaip apie charakteri ir t.t. , is idomumo. Apie ateiti niekad nevaiksciojau pas burejas klausineti, nes kaip ir sakau manau, kad ateitis kinta, era statiska ir priklauso nuo musu minciu. Neaisku ta bureja pamatys ka ar savo priburs ir itikins.

ne visai taip
tam tikri faktai yra fiksuoti 100 proc. ir juos numatyti gali tik rimtas aiškiaregys. Na pavz. kad gyvenime nulemtas būtent vyras užsienietis ir gyvenimas užsienyje. Net ir tuo atveju, kai moteris jau yra sėkminga savame krašte, pvz. turi labai gerai apmokamą darbą, mylimą giminę, daug draugų vietoje ir jei jai kas pasakytų, kad pagal lemtį tu gyvensi užsienyje, tai ji tik išsijuoktų. Arba vaikų gimimo datos būna nulemtos, net naminių gyvūnų įsigijimo. O visa kita, priklauso nuo to ką žmogus pats daro su savo gyvenimu. Plius labai įtakoja tėvų užprogramavimas. Dėl daugumo nesėkmių ar atvirkščiai sėkmių yra kalti tėvai. O tadajau reikia žiūrėti iš kur tai pas tėvus. Ar savaime nudūręs ar ir jo tėvai tokie buvo.
Papildyta:
QUOTE(uarda @ 2023 08 19, 18:55)
Per daug karsta jau. Man nepatinka. Net prie juros neimanoma.
Lai fantazuoja ta pastininke. As nk pries 🤣

man tai visai nieko, kai pagalvoju apie rudenį, ypač tą gilų, lapkritį, brrr
Atsakyti

Pastininke special for you https://www.facebook...866457358144780

Atsakyti

ne visai taip
tam tikri faktai yra fiksuoti 100 proc. ir juos numatyti gali tik rimtas aiškiaregys. Na pavz. kad gyvenime nulemtas būtent vyras užsienietis ir gyvenimas užsienyje. Net ir tuo atveju, kai moteris jau yra sėkminga savame krašte, pvz. turi labai gerai apmokamą darbą, mylimą giminę, daug draugų vietoje ir jei jai kas pasakytų, kad pagal lemtį tu gyvensi užsienyje, tai ji tik išsijuoktų. Arba vaikų gimimo datos būna nulemtos, net naminių gyvūnų įsigijimo. O visa kita, priklauso nuo to ką žmogus pats daro su savo gyvenimu. Plius labai įtakoja tėvų užprogramavimas. Dėl daugumo nesėkmių ar atvirkščiai sėkmių yra kalti tėvai. O tadajau reikia žiūrėti iš kur tai pas tėvus. Ar savaime nudūręs ar ir jo tėvai tokie buvo.
Papildyta:
man tai visai nieko, kai pagalvoju apie rudenį, ypač tą gilų, lapkritį, brrr

Tai taip visaip gali būti, bet aš vis tiek manau, kad didziaja dali savo gyvenimo mes patys tvarkom, keiciam, itakojam. 

Pvz nebegalim pakeisti šalies kur gimėm, tėvų, kaip gyvenom vaikystej ar kokias programos tėvai tada sudejo, bet galim rinktis kur su kuo kaip gyvent suaugus. Žinoma gal koks stuburas mūsų gyvenimo keliones yra, bet tikiu, kad ta mėsa padeda jau mes. Nes kitaip kokia prasme būtų, jei pakeisti nieko negali? 

Jo man irgi karštis patinka žinoma proto ribose. Bet paskutiniu metu, tik beprotiskas vejas  :huh2: 

Atsakyti
QUOTE(uarda @ 2023 08 19, 18:55)
Per daug karsta jau. Man nepatinka. Net prie juros neimanoma.
Lai fantazuoja ta pastininke. As nk pries 🤣

O ką paštininkė fantazuoja konkrečiai?

Žinai, kai tavo didaktines rašliavas, ką turi ir ko neturi pasakoti Holokaustą patyrusieji savo anūkams parodžiau (tiesiog nuorodą į SM su mano reakcijom taip pat) labai skirtingiems žmonėms (bet jie dirba su šia tema) ir sakiau, pažiūrėkit, koks cinizmas, jie nusijuokė, sakė, kaip gražiai apie ją kalbi, tai ne cinizmas, tai sadizmas ir sadizmas su pasimėgavimu. Tavo vakarykščios reakcijos, siekiant redukuoti viską iki mano negalios, kuri čia apskritai nė prie ko ir ne į temą, man teikia vilties. Vilties, kad supranti. Siūlau išeitį: viešai atsiprašyti. Ir ne manęs, ne mano šeimos vienos - tokių tūkstančiai. O iš esmės, nes taip negalima. Kitu atveju, taip ir liksi sadistė su pasimėgavimu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paštininkė: 20 rugpjūčio 2023 - 11:33
QUOTE(lutuke123 @ 2023 08 20, 10:58)
</blockquote><p>Tai taip visaip gali būti, bet aš vis tiek manau, kad didziaja dali savo gyvenimo mes patys tvarkom, keiciam, itakojam. </p><p>Pvz nebegalim pakeisti šalies kur gimėm, tėvų, kaip gyvenom vaikystej ar kokias programos tėvai tada sudejo, bet galim rinktis kur su kuo kaip gyvent suaugus. Žinoma gal koks stuburas mūsų gyvenimo keliones yra, bet tikiu, kad ta mėsa padeda jau mes. Nes kitaip kokia prasme būtų, jei pakeisti nieko negali? </p><p></p><p>Jo man irgi karštis patinka žinoma proto ribose. Bet paskutiniu metu, tik beprotiskas vejas  huh.gif </p>

nežinau kaip dėl prasmės, čia tik Kūrėjai ją žino
o kaip pvz. šuns gyvenimas? kas jo klausia? vienas prie būdos skriaudžiamas, kitas šilko paTaluose visą gyvenimą bučiuojamas. Sėkmė ir tiek, kaip sakoma žvaigždės susidėliojo arba ne
Papildyta:
QUOTE(paštininkė @ 2023 08 20, 12:32)
O ką paštininkė fantazuoja konkrečiai?

Žinai, kai tavo didaktines rašliavas, ką turi ir ko neturi pasakoti Holokaustą patyrusieji savo anūkams parodžiau (tiesiog nuorodą į SM su mano reakcijom taip pat) labai skirtingiems žmonėms (bet jie dirba su šia tema) ir sakiau, pažiūrėkit, koks cinizmas, jie nusijuokė, sakė, kaip gražiai apie ją kalbi, tai ne cinizmas, tai sadizmas ir sadizmas su pasimėgavimu. Tavo vakarykščios reakcijos, siekiant redukuoti viską iki mano negalios, kuri čia apskritai nė prie ko ir ne į temą, man teikia vilties. Vilties, kad supranti. Siūlau išeitį: viešai atsiprašyti. Ir ne manęs, ne mano šeimos vienos - tokių tūkstančiai. O iš esmės, nes taip negalima. Kitu atveju, taip ir liksi sadistė su pasimėgavimu.

ooo
pamenat kaip teletabės piktinosi uarda, kad ta norėjo rašliavas veisėjai parodyti dėl vienos veikėjos?
tai va, PP, dabar žinai ką apie tave teletabės iš tiesų galvoja biggrin.gif
Atsakyti

paštininkė, 20 Rug 2023 - 10:32, parašė: O ką paštininkė fantazuoja konkrečiai? Žinai, kai tavo didaktines rašliavas, ką turi ir ko neturi pasakoti Holokaustą patyrusieji savo anūkams parodžiau (tiesiog nuorodą į SM su mano reakcijom taip pat) labai skirtingiems žmonėms (bet jie dirba su šia tema) ir sakiau, pažiūrėkit, koks cinizmas, jie nusijuokė, sakė, kaip gražiai apie ją kalbi, tai ne cinizmas, tai sadizmas ir sadizmas su pasimėgavimu. Tavo vakarykščios reakcijos, siekiant redukuoti viską iki mano negalios, kuri čia apskritai nė prie ko ir ne į temą, man teikia vilties. Vilties, kad supranti. Siūlau išeitį: viešai atsiprašyti. Ir ne manęs, ne mano šeimos vienos - tokių tūkstančiai. O iš esmės, nes taip negalima. Kitu atveju, taip ir liksi sadistė su pasimėgavimu.
Tavo pažystami, matyt, tokie pat trenkti kaip ir tu, čia gražiai pasakius. Ant kiek reikia būti atbukusio mastymo nuo propogandos, kad nesuprasti, kad mes tada ir as tame tarpe, kalbėjom apie tai, kad tam tikros temos vaikam netinkamos. Filmų kūrėjai irgi sadistai, nes jie drįsta nurodyt, kad šis filmas apie holokausta vaikam netinkamas??? Screenshot-20230820-120357-Chrome.jpg

Bl kas per durniai veisiasi ant šio svieto.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 20 rugpjūčio 2023 - 13:09
QUOTE(lutuke123 @ 2023 08 20, 14:07)
Tavo pažystami, matyt, tokie pat trenkti kaip ir tu, čia gražiai pasakius. Ant kiek reikia būti atbukusio mastymo nuo propogandos, kad nesuprasti, kad mes tada ir as tame tarpe, kalbėjom apie tai, kad tam tikros temos vaikam netinkamos. Filmų kūrėjai irgi sadistai, nes jie drįsta nurodyt, kad šis filmas apie holokausta vaikam netinkamas???

Na, ne. Archyviniai duomenys yra ir jie prieštarauja tavo atminčiai.

Lutuke, nusiramink, tu ne sadistė, tu ameba.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paštininkė: 20 rugpjūčio 2023 - 13:13

nežinau kaip dėl prasmės, čia tik Kūrėjai ją žino
o kaip pvz. šuns gyvenimas? kas jo klausia? vienas prie būdos skriaudžiamas, kitas šilko paTaluose visą gyvenimą bučiuojamas. Sėkmė ir tiek, kaip sakoma žvaigždės susidėliojo arba ne
Papildyta:
ooo
pamenat kaip teletabės piktinosi uarda, kad ta norėjo rašliavas veisėjai parodyti dėl vienos veikėjos?
tai va, PP, dabar žinai ką apie tave teletabės iš tiesų galvoja biggrin.gif

Tame ir esmė kad gyvūnai neturi laisvos valios, o žmogus turi, tuo mes ir skiriamės.

Tai jau pati paštininkė piktinosi. Bet netikiu kad ji kam rodė. Meluoja ir tiek .Imaginary  friends ten pas ją. Kiekvienas adekvatus žmogus paskaitęs, būtų supratęs apie ką kalba. Nebent palatoje su bendraminčiais pasidalino.

Atsakyti

Na, ne. Archyviniai duomenys yra ir jie prieštarauja tavo atminčiai.
Neprieštarauja, tavo vaizduotė, ne duomenys. 
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 20 rugpjūčio 2023 - 13:13