Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

QUOTE(Amadėja* @ 2022 03 10, 07:23)
Tavo išvardintais atvejais kasnors nuteista?</p><p></p><p>Šiuo....pažiūrėsim.</p><p>Manau bus.</p>

taip visaks irodyta ir nuteista, gi ikeliau kelias net nuorodas paciai neina pasidometi?

tik koks skirtumas, manai tiria kas kiekviena civili nuzude? irodo nebent didziausius ir tai, zmoniu gi tai neprikels, koks skirtumas?

Beja, pas mus per zinias pranese, kad tie gimdymo namai, kur buvo bobarduojamu, kur vakar delfiai trasnliavo, kad buvo su moterimis, pasirodo buvo tusti. Labai labai daug feiku, viska sugaudyti neimanoma manau su siu dienu technologijom, aisku viena zmones zuva kare, vaikai tame tarpe.
Papildyta:
QUOTE(Ašaka @ 2022 03 10, 07:56)
1. Jums aš nieko nerašiau

aisku zinosiu nuo siol, kad kai mane cituoji visai i mane nesikreipi, surantu, kai kuriem zmonem sunkiau suprasti technologijas ir elgesi online, tai daro bele ka biggrin.gif mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Žu žu @ 2022 03 10, 08:44)
Nam tavo galva ne teletabiska, bet jau trecia karta rasai apie JTO. tai ne, ji neuzdraude sakyt karas ar invazija. tik SAVO DARBUOTOJAMS, kurie turetu buti nesaliski, liepe siu terminu nevartoti. tu tycia ta praleidi?</p>

o kam dar galejo uzdrausti ? blink.gif doh.gif kosmonautes lotuliukas.gif taigi ikeliau nuoroda, galima buvo pasiskaityti, dar neparasiau, kad ir veliava uzdraude keltis prie savo profilio, daug ko neparasiau ens apie tai vsias straipsnis ji galima zinai pasiskaityti mirksiukas.gif

nesaliski turetu buti? lotuliukas.gif rimtai, o kiti zmones negali buti nesaliski, tik dribantys JT? jus gi mane is kart prie kremliniu kakzokiu pripaiset, kai as esu nesaliska, jus is vis tokio zodzio nesaliskas nesuvokiat, anot jusu ka sne su jumis, tas uz Putina lotuliukas.gif
Nors as visa laika sakiau, kad ten karas, ir, kad Rusija uzpuole, bet taip pat sakiau, kad ir Ukraina ne sventoji ji irgi puole savus zmones is visu sonu ziuriu i sia beda, bet jum tas nedasyla niekaip...
Atsakyti

Ajjj, tušti buvo? 

Atsakyti
QUOTE(Amadėja* @ 2022 03 10, 08:54)
<p>Atominės elektrinės mažiau blogai už Rusiją. </p><p>Nx reikėjo jas uždaryt ir tapt priklausomais nuo Rusijos visiškai? Tyčia ar ką?</p>

ne netycia lotuliukas.gif
Tai buvo priemimo i ES salyga. O dabar mastykit, kam ir kodel Lietuva reikejo padaryti energetiska priklausima nuo vakaru arba rytu...
Dar ir mazeikiu naftos perdirbimo bendrobe pasirodo Lietuvoje dirbo nuostoligai ir ja reikejo pusdykiai atiduoti ir dar pirmoketi lotuliukas.gif visam pasualyje jos pelningiausios imones, o va Lietuvoje tokios visai sali i bankrota vedusios lotuliukas.gif
Ir kiek kitu valstybiniu imoniu buvo pusvelciui isdalintos... unsure.gif isgrobstyta viskas... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Amadėja* @ 2022 03 10, 13:30)
<p>Ajjj, tušti buvo? </p><p></p>

karštame regione negalėjo dirbti tikriausiai
mačiau pas Zelenskienę instagrame bunkeryje vaikus gimdo
dirba tik ne tokių karštų regionų žmonės
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2022 03 10, 08:59)
biggrin.gif Buratinas</p>

o iskrypes eziukas atsivilko... :kas dusele neramina siandiena eziuko, vel pedofiliniai sapnai, dabar jau su buratinu, cia tavo ala vibratorius? Gydytis dar nepradejai?
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2022 03 10, 09:23)
tik dabar susivokėt? o kaip palaikėte tą durnių Vokietiją, nesuvokėt, kad Paksą matomai pakišo

Butent, paksa del to ir suvalge, nes stabde machinacijas visas...
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2022 03 10, 09:35)
blt, vėl Lietuva prisižymėjo, daugiausia opozicionierių Baltarusijos iš visų kitų šalių laiko pas mus. Gerojai, blyn. Sėdėtų po šluota tokie maži būdami, o tai pastoviai čia mums kelia įtampą. Lenkija daug didesnė kažkodėl neima.

Taigi Lt valdzia jav kovinis suniukas...
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2022 03 10, 12:59)
Nustoti meluoti, slepti tiesa.
Reikia baigti ta grazia pokazucha, nes kitaip baigsim liudnai.

Tas pozityvizmas, geriausia su juo susipazinti RUSIJOJE.

Kai cia buvo aptarinejama, kad ES silpna supuvus, tai i tai buvo ziurima su shypsena. O dabar kai matom, kad be USA Putinas galetu nueiti iki paryziaus, kad Ukraina ko gero rimciausia kliutis, kad energetika sugriauta, tai jau "Ka daryti"

Veloka gali buti

Kuo tai susije su tuo ka buvai prima parases?

Idomucia, nezinau kaip kitiem, bet man is tavo rasliavos norisi konkretumo, o ne tavo vertinimu.
Atsakyti
QUOTE(Amadėja* @ 2022 03 10, 10:05)
<p>Šiaip reik nustot tos Rusijos bijot ir tiek.</p>

bijot nieko nereikia,bet isminties biski reikia tureti. Suprasciau Lt valdzia bent su kokia Lenkija geria druagautu, dabar su nieko, visi kaimynai blogi, su visais susipyke, pasitiki tik Jav, o Jav biski toli...cia durnumas ir tiek
Atsakyti
Pasidare idomu, tusti gimdymo namai, o kam juos bomborduoti?
Kitas kyla klausimas. Jei savus bomborduoja ukrainieciai, kodel bomborduojami paprasti zmones palaiko savo karius? Juk turetu buti priesingai.

Koloradinis Tamosevkis kirsino lenkus su lietuviais, bet dabar lenku ir lietuviu santykiai puikus. Rosiejos zombo deze apie tai kai kam nepranese. Va kad ir pries kara paskutiniomis dienos pries uzpuolima, musu ir Lenkijos prezidentai lankesi kartu Kijive.

Kaimynine salis yra Latvija, kas pamenat kazkoki didziuli konflikta? Jei neklystu buvo kibirksciuojama del Astravos AE ir tiek. Bet kad neva susipyke... Cia jau matyt mato ka nori matyti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 10 kovo 2022 - 13:48
QUOTE(Amadėja* @ 2022 03 10, 12:41)

Lutuke, pasižiūrėk

Moonte is principo neziuri mano nuorodu, nezinau kodel tureciau ziureti jos, kai ypac, nei jokio apraso, kas del ko ir kaip. Turiu as ka ziureti. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2022 03 10, 13:46)
Moonte is principo neziuri mano nuorodu, nezinau kodel tureciau ziureti jos, kai ypac, nei jokio apraso, kas del ko ir kaip. Turiu as ka ziureti. mirksiukas.gif

Teisingai, tau uzdrausta ziureti.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2022 03 10, 13:40)

Idomucia, nezinau kaip kitiem, bet man is tavo rasliavos norisi konkretumo, o ne tavo vertinimu.

As neturiu ka pasiulyti.
Nematau jokios adekvacios iseities. Jokios.
Varzomes su Rusija supuvimu.

Paguoda, kad lyg Rusija laimi toje kovoje i dugna... Bet neaisku
Atsakyti
Kaip italai mato:

https://youtube.com/...c?feature=share
Atsakyti